28-01-11, 18:23
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: Boicot Benzinărie
Inca nu v-ati dat seama ca aia se caca pe voi de la inaltime?
|
|
|
28-01-11, 19:43
|
|
Stage 5
|
adevaru este ca cei de la casa chiar nu au nici o vina,un prieten de-al meu lucreza la mol la casa si mi-a zis ca la boicot au inceput sa-si bata aia joc de el si prostii dar el chiar nu are nici o vina isi vede omu de servici
|
|
|
28-01-11, 20:28
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by mrlonca
adevaru este ca cei de la casa chiar nu au nici o vina,un prieten de-al meu lucreza la mol la casa si mi-a zis ca la boicot au inceput sa-si bata aia joc de el si prostii dar el chiar nu are nici o vina isi vede omu de servici
|
iti dai seama ca aia ce o facut treaba asta au un coeficient de gandire subunitar, de ce sa-ti bati joc de cineva care din intamplare lucreaza la o benzinarie, si ala e om ca restul, si el la randul lui e afectat de scumpirea carburantului.
am vorbit cu un angajat al unei benzinarii si o zis ca apreciaza treaba cu boicotul, a zic ca si el daca ar avea masina s-ar baga
Last edited by donz; 28-01-11 at 20:34.
|
|
|
28-01-11, 20:33
|
|
Stage 5
|
|
|
|
29-01-11, 15:21
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Jokerman170
Inca nu v-ati dat seama ca aia se caca pe voi de la inaltime?
|
Lasa, bine ca esti tu fericit ca pe tine nu se caca aia .....de sus. sa inteleg ca nici de jos?
|
|
|
31-01-11, 19:30
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
bineinteles ca nu, fiindca eu nu imi consum benzina mergand de la benzinarie la benzinarie sa platesc cu monede, ca sa frustrez alti oameni nevinovati care oricum se duc la urmatoarea benzinarie sa alimenteze
|
|
|
01-02-11, 15:25
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by coosmin99
Lasa, bine ca esti tu fericit ca pe tine nu se caca aia .....de sus. sa inteleg ca nici de jos?
|
Ti-o luat mai mult timp sa iti faci userul decat ai gandit inainte de a posta.
Boicotul a fost gandit prost, cei afectati au fost/sunt cei care lucreaza in benzinarie nu cei care conduc aceste benzinarii.
Vreti sa faceti ceva, atunci nu mai alimentati de la ei. Recomand sa mergeti la Lukoil.
|
|
|
01-02-11, 19:59
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by CristianD
Ti-o luat mai mult timp sa iti faci userul decat ai gandit inainte de a posta.
Boicotul a fost gandit prost, cei afectati au fost/sunt cei care lucreaza in benzinarie nu cei care conduc aceste benzinarii.
Vreti sa faceti ceva, atunci nu mai alimentati de la ei. Recomand sa mergeti la Lukoil.
|
Se pare ca tu si altii traiti mai mult in lumea virtuala (pe forum )decat in lumea reala .Dupa parerea ta atunci cand o benzinarie incaseaza in 3 ore cam 80 lei in loc de 150-200 milioane are de suferit patronul???? Plata cu bani marunti se facea cu scopul de a bloca casa pe o perioada cat mai mare, iar clientii care ar putea alimenta de sume mari sa nu poata astfel scazand vanzarile sacde si profitul (aici ramane de discutat cat de tare ii afecteaza scaderea vanzarilor pe benzinarii) Referitor la faptul ca sunt afectati si vanzarorii din benzinarii nu am nimic cu ei dar asta e meseria de casier (sa numeri bani fie si de 1 ban sau ei nu au voie sa numere numa bancnote de 100lei ) pe principiul tau de maine arunc doar o punga de gunoi pe luma in loc de 20 sa nu aiba de suferit gunoierii saraci sa ridice 20 de pungi in loc de una .Din pacate in romania toti comenteaza ce nu pot intelege.
|
|
|
01-02-11, 22:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Se pare ca tu si altii traiti mai mult in lumea virtuala (pe forum )decat in lumea reala .Dupa parerea ta atunci cand o benzinarie incaseaza in 3 ore cam 80 lei in loc de 150-200 milioane are de suferit patronul???? Plata cu bani marunti se facea cu scopul de a bloca casa pe o perioada cat mai mare, iar clientii care ar putea alimenta de sume mari sa nu poata astfel scazand vanzarile sacde si profitul (aici ramane de discutat cat de tare ii afecteaza scaderea vanzarilor pe benzinarii) Referitor la faptul ca sunt afectati si vanzarorii din benzinarii nu am nimic cu ei dar asta e meseria de casier (sa numeri bani fie si de 1 ban sau ei nu au voie sa numere numa bancnote de 100lei ) pe principiul tau de maine arunc doar o punga de gunoi pe luma in loc de 20 sa nu aiba de suferit gunoierii saraci sa ridice 20 de pungi in loc de una .Din pacate in romania toti comenteaza ce nu pot intelege.
|
tinere nu vreau sa ma bag aiurea da cred ca mai mult traiesti tu in lumea virtuala ca altii ia explica-mi si mie cum sta treaba incasari de 200mil in 3 ore , mai laso-n ........ io cred ca nu ai fost in benzinarii doar ce ai auzit de la altii 200mil=20.000ron /5ron litrul =4000l care e egal cu aprox 80 de plinuri la o masina normala.
io zic ca nu o mai arzi aiurea ca nu are rost , adevarul e ca o revolta ar mai fi rezolvarea
p.s. eu incerc sa alimentez din lukoil dar asa imi merge masina cu benzina lor de toata minunea
|
|
|
02-02-11, 09:09
|
|
Stage 2
|
Egipt = exemplu !!
|
|
|
02-02-11, 10:34
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by donz
tinere nu vreau sa ma bag aiurea da cred ca mai mult traiesti tu in lumea virtuala ca altii ia explica-mi si mie cum sta treaba incasari de 200mil in 3 ore , mai laso-n ........ io cred ca nu ai fost in benzinarii doar ce ai auzit de la altii 200mil=20.000ron /5ron litrul =4000l care e egal cu aprox 80 de plinuri la o masina normala.
io zic ca nu o mai arzi aiurea ca nu are rost , adevarul e ca o revolta ar mai fi rezolvarea
p.s. eu incerc sa alimentez din lukoil dar asa imi merge masina cu benzina lor de toata minunea
|
Daca tu alimentezi de 15 ron o data nu inseamna ca toti fac la fel. Acuma ca tot iti place matematica 20.000 lei /5 lei litru = 4000 litri luam ex omv marasti 4 pompe a cate 2 pistoale= 8 pistoale 4000 l / 8 pistoale = 500 l/pistol , 3 ore = 180 min 500l/ pistol : la 180 min = 2.7 litri pe pistol/minut = 13.6 lei eu alimentez cand ajunge aproape la rosu si bag cam 40l in max 4 min asa fac multi
Pertom vindein medie 9.777 tone/zi iar o tona are aproximativ 1.300 litri 9.777x1.300=12.710.100 litri/ 571 de statii in romania = 22.259 litri pe zi per statie .... DECI SE POATE........ si petromu e dupa omv la vanzari
Cum spuneam nulti comenteaza ce nu stiu sau nu pot intelge
|
|
|
02-02-11, 12:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Daca tu alimentezi de 15 ron o data nu inseamna ca toti fac la fel. Acuma ca tot iti place matematica 20.000 lei /5 lei litru = 4000 litri luam ex omv marasti 4 pompe a cate 2 pistoale= 8 pistoale 4000 l / 8 pistoale = 500 l/pistol , 3 ore = 180 min 500l/ pistol : la 180 min = 2.7 litri pe pistol/minut = 13.6 lei eu alimentez cand ajunge aproape la rosu si bag cam 40l in max 4 min asa fac multi
Pertom vindein medie 9.777 tone/zi iar o tona are aproximativ 1.300 litri 9.777x1.300=12.710.100 litri/ 571 de statii in romania = 22.259 litri pe zi per statie .... DECI SE POATE........ si petromu e dupa omv la vanzari
Cum spuneam nulti comenteaza ce nu stiu sau nu pot intelge
|
unde dai si unde creapa, se vede ca esti copil, eu bag de 10 lei nu de 15 si tu vi si mi te lauzi ca bagi 40l odata . da-mi voie sati zic ca esti praf, eu iti vorbesc din realitate nu din statistici si ce scrii tu acolo ii inspirat de la perversu de pe tg ocna cu o ora, 60min si 3600secunde. deschide ochi si vezi cam cum alimenteaza fiecare uitate inainte sa iei pistolul de cat a bagat cel dinaintea ta, da degeaba iti explic ca esti prea but, stii ca tu bagi 40l si atat.
spor la alimentat
p.s. eu bag de 10 ron in cazul in care vrea cineva sa imi sparga rezervorul sa scoata doar aerul
|
|
|
02-02-11, 17:18
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Cosmin,nu am sa ma leg de faptul ca ai facut multe greseli gramaticale in posturile tale, am sa le pun pe seama grabei.Am inteles care era/ii ideea cu plata in monede, insa sa sti ca sunt solutii si la plata asta cu monede, iar daca o sa considere ca pierd banii o sa le si aplice. Una din cele mai folosite metode este comisionarea pt plata cu monede, comisionare care o gasesti la banci.
Toate protestele astea in Cluj s-au organizat la ore la care multi dintre noi inca lucram. Pt astfel de proteste iti trebuie timp si daca chiar vrei sa blochezi o benzinarie atunci numarul participantilor trebuie sa fie mai mare. La cat profit au benzinariile, 2 ore in care nu incaseaza (la 1 statie) nu cred ca ii deranjeaza.
Pt a arata ca sunt interesati de acest boicot, au scazut putin pretul si uite ca nu se mai face asa mult tam tam pt pretul benzinei.
Romanul e atat de fudul incat si pana la magazinul de la colt merge cu masina.
Daca vrei sa scazi pretul unui produs NU IL MAI CUMPARA.
EDIT: Criza se simte atat de tare in Romania, incat femeile sunt nevoite sa se casatoreasca din dragoste.
Last edited by CristianD; 02-02-11 at 17:24.
|
|
|
02-02-11, 17:22
|
|
Stage 3
|
daca sar aduna destula lume in cat sa se blocheze aproximativ toate statile a unei singure companii (la alegere) probabil ar avea efecte mai mari asupra pretului nu doar 30-40 de bani
|
|
|
03-02-11, 02:45
|
|
Stock
|
nu o sa scada nimeni preturile doar pentru ca stati voi si blocati benzinariile. daca scumpesc aia litrul la 6 lei ce faceti? oricum o sa cumparati. iesiti in strada? mda, ca si bugetarii care fac foamea acum nu?
|
|
|
|
|