Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-01-11, 12:51   #196
zeusrazvy

Stage 5

zeusrazvy's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Boicot Benzinărie

Quote:
Originally Posted by Dolce CST View Post
umblii cu geamurile deschise
ieseam de pe autostrada.. si ii vad..dau geamurile jos... noroc ca erau baietasi de treaba..au zis catre mine... sti care e ghinionu tau? ca se vede masina din lateral in curba ) si miau dat amenda ca nu aveam faza scurta aprinsa...cu toate ca geamurile erau deja jos...
Old 07-01-11, 13:00   #197
Dolce CST
VW Driver

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[VW]

daca nu ii razie de control..nu are nime treaba...poti veni si cu jante pe 22 daca poti ca nu te ia la puricat..dar sa nu vina RAR-ul in control
Dolce CST is offline  
Old 07-01-11, 13:15   #198
donz

Stage 5

donz's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by zeusrazvy View Post
ieseam de pe autostrada.. si ii vad..dau geamurile jos... noroc ca erau baietasi de treaba..au zis catre mine... sti care e ghinionu tau? ca se vede masina din lateral in curba ) si miau dat amenda ca nu aveam faza scurta aprinsa...cu toate ca geamurile erau deja jos...

poti sa vi linistit nu cauta nod in papura, nici ieri nu o avut treaba cu nimeni asa de dorul leli da totusi am si eu o intrebare pt tine iti place sa umbli asa cu morcovelu dupa tine???

da folile jos sau puneti altele omologate ca nus o avere cu 400ron iti pui pe toata masina si nu mai umbli incordat

da hai sa nu mai batem campii si sa revenim la subiect
donz is offline  
Old 07-01-11, 13:31   #199
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
Motive pentru a boicota OMV-PETROM http://www.newspad.ro/Petrom-ne-minte-frumos,23926.html
De aceea va rog cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana
Va multumesc pentru prezenta numeroasa de ieri si impactul media
dany12epz is offline  
Old 07-01-11, 13:49   #200
zozopark

Stage 2

Quote:
Originally Posted by dany12epz View Post
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
Motive pentru a boicota OMV-PETROM http://www.newspad.ro/Petrom-ne-minte-frumos,23926.html
De aceea va rog cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana
Va multumesc pentru prezenta numeroasa de ieri si impactul media

Si legea ce zice? Te-ai gandit un moment macar?

http://www.citynews.ro/cluj/video/so...zinarii-12156/

Last edited by zozopark; 07-01-11 at 14:11.
zozopark is offline  
Old 07-01-11, 14:01   #201
zeusrazvy

Stage 5

zeusrazvy's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by donz View Post
poti sa vi linistit nu cauta nod in papura, nici ieri nu o avut treaba cu nimeni asa de dorul leli da totusi am si eu o intrebare pt tine iti place sa umbli asa cu morcovelu dupa tine???

da folile jos sau puneti altele omologate ca nus o avere cu 400ron iti pui pe toata masina si nu mai umbli incordat

da hai sa nu mai batem campii si sa revenim la subiect
pe spate is omologate.. nu e vorba de bani dar nu mi le omologheaza nimeni pe fata
in fine cum ai zis.. sa revenim la subiect ..deci care imi imprumuta o masina?
zeusrazvy is offline  
Old 07-01-11, 15:45   #202
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Quote:
Originally Posted by zozopark View Post

Poti fi mai explicita...nu am inteles la ce te referi.
Multumesc
dany12epz is offline  
Old 07-01-11, 17:42   #203
zozopark

Stage 2

''explicita'' ? de unde concluzia?

in fine , explicam la pagina 11 parca despre reglementarile legale in viguoare in ceeace priveste manifestarile ilegale si ce implica.
zozopark is offline  
Old 07-01-11, 17:46   #204
werwceul

Stage 5

SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu transportul in comun, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti romani sa cerem dreptul!!!!

ce-am primit acum 2 minute pe mess
werwceul is offline  
Old 07-01-11, 18:13   #205
Bik3rBoy

Stage 5

Bik3rBoy's Avatar

Ce ziceti de urmatoarea intalnire duminica sau luni ?
Bik3rBoy is offline  
Old 07-01-11, 23:07   #206
vladutzu

Stage 5

vladutzu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Bik3rBoy View Post
protest? sau intalnire:P?
o imagine de azi, de la protest:P
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20110107143.jpg
Views:	145
Size:	971.2 KB
ID:	1812191  
vladutzu is offline  
Old 08-01-11, 00:49   #207
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Quote:
Originally Posted by zozopark View Post

legea nu are ce sa zica ca noi vorbim la telefon de exercitarea calitatii de cumparator noi nu protestam ci boicotam prin alimentarea cu carburant la viteza melcului....numai la formula 1 este un interes in a alimenta in 10 secunde la noi este invers ....deci astept pe cineva care sa ocupat de organizare la cluj da-ti un pm cu nr de tel va rog
am stabilt contactul cu restul oraselor mai am nevoie de la voi ,Baia-Mare,Buzau si Focsani.
dany12epz is offline  
Old 08-01-11, 00:52   #208
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Quote:
Haideti sa organizam toti in acelasi timp de aia tip pe aici sa vb cu cineva ...am stabilit cu 70% din orase (cu restul nu am apucat caci nu am avut cu cine,monmentan astept tel)si toti in afara de cei din Deva (care vor iesii si duminica si pe 14) am stabilit ca pe data de 14 vom fi toti la aceeasi ora 17.00
dany12epz is offline  
Old 08-01-11, 14:47   #209
Bik3rBoy

Stage 5

Bik3rBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by dany12epz View Post
Haideti sa organizam toti in acelasi timp de aia tip pe aici sa vb cu cineva ...am stabilit cu 70% din orase (cu restul nu am apucat caci nu am avut cu cine,monmentan astept tel)si toti in afara de cei din Deva (care vor iesii si duminica si pe 14) am stabilit ca pe data de 14 vom fi toti la aceeasi ora 17.00
Pai am putea face si noi o iesire duminica pe la amiaz. Ce ziceti ? Si facem si pe data de 14.
Bik3rBoy is offline  
Old 08-01-11, 17:58   #210
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Quote:
Pai am putea face si noi o iesire duminica pe la amiaz. Ce ziceti ? Si facem si pe data de 14.
Ideea era sa nu se mai faca iersiri sporadice
o data stabilita si respectata de toata lumea ...efect mazixm....80 % vom iesii in 14.01.2011 va asteptam si pe voi sa faceti acelasi lucru
dany12epz is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -