Pai la pretul care e eu zic ca e o afacere buna.Un SUV adevarat poti considera un Mitsubishi Pajero,Nissan Patrol sau o Toyota Landcruiser dar depasesc cu mult pretul unui Tucson
__________________ If your not a hemoroid GETT OFF MY ASSS
Suv este si Land Rover si Touareg si BMW X5 etc etc. eu zic ca la pretul care este si dotarile care le are+motorul destul de puternic nu prea ai alte variante
man mie mi se pare un pret corect . Nu ai ce masina sa iei care sa aiba aspect de SUV la banii astia . Poate preferi Fiat Panda
Serios mie unul imi place masinuta....isi merita banii....m-am uitat si peste lista de optionale
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Hyundai Tucson!
dap, corect isi merita toti banii ! si la motorul ala de 140 cp CRDI, concureaza serios cu X5-ul pt ca am fost la un prieten cu x5 si mi-a testat tucsonu si a zis ca se infige exact la fel ca a lui, doar ca masina lasa de dorit la capitolul dotari - slabut rau
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Hyundai Tucson!
mah ei la firma mi-au zis ca e full fara piele ( da are clima are de toate ... pilot canci ca nah e hyundai ) are majoritatea dotarilor de la ei ( nu am vazut sa aiba optiune de pilot automat sau comenzi pe volan ) si d'aia zic e slaba.. SLABA !!
deci inseamna ca nu e full..exista si tucson cu piele tempomat si comenzi volan ...aia a fost tare amuzanta cu " se infige exact ca X5".. zboara puiule zboara...sa nu exageram..are un pret bun pt ce ofera..nu e nici x5 dar nici lada niva
santa fe nu tucson .. si da se infige ca x5 ! dc ? uita-te la ce motor are x5-u ! eu cu opelu meu imi bat joc de bmw-uri si chiar si audi lejer !! turbo face diferenta