Azi am bibilit putin,dar cu multa munca geamurile spate;mai exact am primit donatie un set de geamuri custode+luneta ionizate

asa ca dupa ce le-am imbaiat bine am purces la montarea lor;custodele de pe dreapta a fost schimbat usor,pe partea aceea doar fiind nevoie sa demontez geamul vechi din surub,pe stanga insa,a trebuit scos chederul,pus cheder pentru geam cu deschidere/inchidere

,garnituri pentru cele doua balamale,suport pentru al 3-lea surub...deci ceva mai mult de munca.Apoi luneta,data jos cea veche,iar cea ionizata dupa ce am spalat-o,am spalat si un cheder bine de tot apoi am bagat in cantul pe care intra geamul niste mastic care n-o sa se mai intareasca ever ever

ca sa nu mai intre apa;dupa ce am pus luneta pe masina am bagat acelasi mastic si intre cheder si haion si sper ca va fi acelasi rezultat ca la masina albastra,adica no water
Daca tot am umblat pe acolo,am pus si lampa suplimentara de frana cu leduri,am schimbat plasticul de pe haion,am pus unul care avea capacele de vizitare la lampile numarului,si mi-am pus alt bec la plafoniera si la stopul stang ca se arsese "stop frana"
Vaporizator n-am gasit azi in obor...sa vedem ce ne rezerva netul,sau poate daca rezist pana sambata dau o fuga in vitan...
Cu poze revin maine caci nu merge se pare sa le pun asta seara...