08-11-08, 18:51
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: NU SE POATE ASA CEVA !!!
Problema se stie de acum...totusi eu clar sunt de parere ca nu a fost nici o comfuzie ...nu vii asa si dai in 4 oameni la intamplare dintro parcare...nu vii asa si Vandalizezi FIX acele masini ale clubului (ca nu cred ca erau doar masinile lor in parcare)...treaba a fost oarecum premeditata spun eu...(ca nu se strang 50 oameni asa cat dai din palme...) iar pe viitor eu as propune sa ne strangem TOTI...si cand e vorba sa plecam plecam TOTI...cand am aflat nu am privit problema "pfai frate bine ca am plecat"...mam gandit doar ca in urma au mai ramas doar acei 4-5 din 40-50 cat am fost toata seara...si ei cu ce sunt mai prejos??... treaba mai mult ca sigur a fost urmarita...si au sarit cand au mai ramas putini ...ca altfel nu aveau ce face...si acuma zic si eu ca si cei de mai sus...DC NU ATI DAT UN TELEFON??? Atunci la cald se rezolva problema cel mai bine...din cei 50 tot mai ramaneau undeva la un colt de strada 3-4 sa vb...si aia prinsi si luati pe sus sigur incepeau sa ciripeasca...acum mai greu...dar tot o sa se afle...din 50 tot se gasesc cativa sa se laude ...
|
|
|
08-11-08, 19:03
|
|
Stage 5
|
Ai spus ca a fost premeditata!Ok spune-mi si mie ce putea de exemplu HAI sa faca?il injura pe vreunu in trafic?il supara pe vreun idiot in cartier?La batut pe vreunu prea tare la o linie?Avea bani de dat?
Sa fim seriosi!Daca era premeditata va luau pe toti odata,sau in cel mai bun caz va faceau un mic filaj si va luau pe toti in parte!
Nu cred ca 1-2 5-6 dintre voi ati suparat asa de tare pe cineva incat sa ii rupa in bataie pe cei 4-5 care au ramas
Informati-va daca au fost meciuri aseara in zona Sau cel mai bine luati legatura cu tembelul de Blondu VSP de la voi,cu pisica cabrio,el mai este la curent cu starea meciurilor,poate va ajuta si da 2-3 telefoane si afla ceva de bataia aia
In fond e de la voi din club
|
|
08-11-08, 19:17
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
da la vren club "rival" v-ati gandit ?
|
|
|
08-11-08, 19:20
|
|
Stage 5
|
Kidule nu ai inteles ce am vrut sa spun...premeditata adica nu sau gasit aia 50 atunci pe loc "hai ne luam de astia din parcarea asta" asta am vrut sa spun...e de mai de mult pusa la cale treaba cred...nuj...
|
|
|
08-11-08, 19:30
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
Quote:
Originally Posted by 69WRX
|
da cred ca un club rival a fost
te`ai gandit cand ai postat asta ?!
|
|
|
08-11-08, 19:52
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PEUGEOT]
|
eu nush de ce am impresia ca e cineva care vrea sa scape de noi de acolo...sunt multe variante, ar putea sa fie chiar de acolo din blocurile de langa care sunt "deranjate" de noi ca ne strangem sau...cine stie poate ca politia i-o fi prins pe astia ca faceau scandal si le-a zis va dam drumu daca ii speriati pe aia de acolo sa nu mai vina acolo...ca totusi noi facem probleme politiei, ca la cate plangeri s-au facut si nu s-a rezolvat nimic...
oricum ma bucur ca nu am fost aseara acolo ca s-ar fi lasat cu victme sigur daca ajungeam la masina...
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
Last edited by vladdaman; 08-11-08 at 20:02.
|
|
|
08-11-08, 20:02
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
nu va mai ganditi ca bine ca nu am fost acolo ... ca e posibil maine sa fi ... si nu neaprat acolo ci in alta parte daca intelegi ce vreau sa zic
mi se pare absolut imposibil sa fie aia din blocuri de acolo sau cluburi rivale sau pe mama si pe tata
|
08-11-08, 20:07
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PEUGEOT]
|
nu stiu de ce ti se pare asa de imposibil sa fie lume din zona...ca totusi nu veneau din balta alba sau din mai stiu eu ce alte locuri indepartate in brigada fix in parcarea de la billa sa faca scandal stiind ca o sa gaseasca intalnirea nsl, cluburi rivale nu prea cred...totusi nu avem dusmani asa de mari, singura posibilitate mai ciudata ar fi ca astia sa fi fost niste oameni normali care mergeau pe strada s-au strans in brigada fara sa se cunoasca si au zis hai sa vandalizam masinile din nsl si sa ii omoram pe fraieri, cand zic ca imi pare bine ca nu am fost acolo las tot eroismul meu deoparte si ma gandesc la faptul ca eram cu iubita mea si la faptul ca aveam de ce sa ma folosesc din masina ca sa imi iau niste ani grei
|
|
|
08-11-08, 20:55
|
|
Stage 5
|
Poate nu sunteti de acord cu mine...dar propun un fel de actiune caritabila...si acum nu ma refer doar la NSL Bucuresti, ma refer la toti NSListii...si ideea e urmatoarea: Putea fi masina ta, puteai fi tu acolo...gandestete cat ai muncit la masina si cat ai investit in ea...cum ti sar parea ca peste noapte sa fie praf??? Nu din cauza ta...ci din cauza unor idioti care tiau vandalizato si teau batut mar si nu puteai face nimic...DECI...propun sa strangem niste bani, fiecare sa dea cat poate...1 leu, 10 lei...100 lei (desi nu cred) fiecare cat poate ca sa facem masinile avariate la fel cum erau...suntem frati si nu ne uneste doar o bulina pe luneta...sper sa fiti de acord cu mine si sa incepem actiunea cat mai repede posibil. Florica/Bix daca sunteti de acord preluati voi
|
|
|
08-11-08, 20:59
|
|
Stage 5
|
Si acum inca un lucru...50 oameni dupa ora 11 cand nu mai e metrou, nu mai e RATB cum ii deplasezi???...baietii ori is de prin zona (drumu taberei/militari...o banda de cartier ceva...)...ori erau cu masinile cumva parcate...
|
|
|
08-11-08, 21:04
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [VW] [2 Roti] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Poate nu sunteti de acord cu mine...dar propun un fel de actiune caritabila...si acum nu ma refer doar la NSL Bucuresti, ma refer la toti NSListii...si ideea e urmatoarea: Putea fi masina ta, puteai fi tu acolo...gandestete cat ai muncit la masina si cat ai investit in ea...cum ti sar parea ca peste noapte sa fie praf??? Nu din cauza ta...ci din cauza unor idioti care tiau vandalizato si teau batut mar si nu puteai face nimic...DECI...propun sa strangem niste bani, fiecare sa dea cat poate...1 leu, 10 lei...100 lei (desi nu cred) fiecare cat poate ca sa facem masinile avariate la fel cum erau...suntem frati si nu ne uneste doar o bulina pe luneta...sper sa fiti de acord cu mine si sa incepem actiunea cat mai repede posibil. Florica/Bix daca sunteti de acord preluati voi
|
O idee foarte buna !!!
|
|
|
08-11-08, 21:09
|
|
Stage 4
|
Imi pare rau pentru ce aud Am vrut aseara sa vin si eu dar eram cu cineva care se simtea rau si am renuntat la idee. Nu pot sa nu ma intreb daca dragii nostri prieteni de la Sectia 22 nu au vreo legatura cu treaba asta...
|
|
|
08-11-08, 21:33
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by 69WRX
|
Eu cred ca tu semeni cu ala de il ai la avatar.
Imi pare rau ce vi sa intamplat.Ideea cu suporterii cade f repede zic eu.Vedeti baietii
de cartier din zona ce stiu ,e imposibil sa nu stie nimeni din zona de nimic.
Vestile rele circula cel mai repede.Inca o data imi pare rau pt voi si masinile voastre.
|
|
|
08-11-08, 23:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alfa_band
Eu cred ca tu semeni cu ala de il ai la avatar.
Imi pare rau ce vi sa intamplat.Ideea cu suporterii cade f repede zic eu.Vedeti baietii
de cartier din zona ce stiu ,e imposibil sa nu stie nimeni din zona de nimic.
Vestile rele circula cel mai repede.Inca o data imi pare rau pt voi si masinile voastre.
|
)))) F tare
Ok,terminati cu tampeniile,cluburi rivale si alti draci...stati linistiti ca lumea nu punea niste idioti cu bate sa vina sa va bata pe voi...sunt destule de comentat,motive cine stie?!Ar fi bine totusi sa vb cu cei de la BILLA sa va arate cel putin casetele..mai mult nu aveti ce sa faceti!Trebuie sa va impacati cu ideea si sa fiti cu ochii in patru pe viitor,dar nici cu frica in san sa stam,se poate intampla oricui
Sfatul meu este sa va luati ceva pt aparare in masina,si sa tineti "obiectul" cat la mai indemana,si sa stiti ca fuga nu`i rusinoasa,ci salvatoare
Ce a spus morpheusmaster este bine,poate se apeleaza la intreaga comunitate 4 tuning
|
|
|
09-11-08, 00:02
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Imi pare rau sa aud cele intamplate. Cu siguranta nu a fost un culb rival.. sa fim seriosi.. stim cu totii ca noi suntem "rivali" doar pe 402m sau cat tine un event.. in rest.. suntem prieteni...
Parerea mea.. ceva teribilisti ce stau in cartier si au fost deranjati de activitatile voastre in acea parcare... Cel mai bine cereti casetele video si incercati sa rezolvati cu politia cu ceva interventii.. altceva.. nu prea aveti ce face... Sincer..daca eram acolo si ajungeam la masina.. dadeam peste toti, nu ma mai gandeam la nimic...
|
|
|
|