08-11-08, 13:38
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: NU SE POATE ASA CEVA !!!
va zic eu ca a fost o confuzie si vreun partid ( cel mai probabil PNL ) sa va fi facut felul.. confundandu-va ! nu e exclus! chiar alaltaseara s-a mai intamplat asa!
luati filmarile si duceti-va la televiziune! cu siguranta Florica stie pe cineva de la PROTV sau ANTENA !
|
|
|
08-11-08, 13:50
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
imi pare rau pt voi ...insanatosire grabnica...
|
|
|
08-11-08, 13:52
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
nu este de iertat si admis sa se intample asa ceva ! insanatosire grabnica celor atacati ! pana la urma o sa iasa la iveala ceav , o sa aflam adevarul pt care sa apelat la un asa gest de lasitate , sa dai navala peste 4-5 oameni ! foik suntem alaturi de voi si daca aflam ceva luam legatura cu voi ! eu am aflat dimineatza cand ma sunat .... de la voi sa ma intrebe daca am auzit ceva ! fara suparare de ce nu sau dat telefoane aseara sa se adune lumea si sa caute agresori ! aducetiva aminte un caz mai recent cand in jur de 1 noaptea toata lumea suna in stanga si-n dreapta ca se furase bmw-ul ala ! ? !
|
|
08-11-08, 14:25
|
|
Stage 5
|
mai mult ca sigur ca "Politia Romana" va da din umeri ca de fiecare data daca se face plangere si vor incepe cu intrebari de genul ce cautati la ora aia acolo, aa voi sunteti aia cu masinile si tot asa, tipic gandire romaneasca de politist. ar trebui facut ceva ca politia sa nu lase cazul sa moara in fasa cum se intampla de obicei.
|
|
|
08-11-08, 14:57
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by dolb
va zic eu ca a fost o confuzie si vreun partid ( cel mai probabil PNL ) sa va fi facut felul.. confundandu-va ! nu e exclus! chiar alaltaseara s-a mai intamplat asa!
luati filmarile si duceti-va la televiziune! cu siguranta Florica stie pe cineva de la PROTV sau ANTENA !
|
ai dreptate aici ....dar nush daca vor primi imaginile de la cei de la billa
|
|
|
08-11-08, 15:23
|
|
Stage 5
|
Cam dubioasa treaba asta ... asa dintr-o data si fara motiv?Erau pe jos?Fetze recunoscute ceva?Poate reusim sa punem mana pe casetele cu filmarile de la parcare si avem o sansa Anuntati-ne daca faceti ceva progrese
|
|
08-11-08, 15:33
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
e posibil ca indivizi sa fi fost din galeria lu dinamo sau rapid
asa ca daca cunoasteti pe cinva.. intrebati cine a fost ieri seara in dr taberei la billa
|
08-11-08, 15:54
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Chiar nu imi dau seama dc nu sa apelat la telefoane draq ...... cel mai bine era asa ..... si parerea mea ca erau d la rapid pt ca sunt si in zona acolo si nu ar venii altii sa faca agitatie .... Acum vedem ce so rezolva ..... daca se aude ceva ..... dati d veste si automat merem peste ei!!!
|
|
|
08-11-08, 15:55
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
cam putin probabil...vedeau masinile acolo...stikerele cu NSL de pe masini...nu cred ca v-au confundat cu suporteri...probabil erau de la dinamo sau rapid si bateau cam tot ce le ieseau in cale...
|
|
|
08-11-08, 16:42
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
este incredibil dar va asigur ca este adevarat chiar acum am vb cu cu HAI SI RRM si am vazut mashina lui haiu care este vandalizata geam spart aripi indoite plafon shi usa urme de adidasi si de bate pe mashina ,trebuie neaparat sa se afle cine au fost agresorii pentru ca nu traim in jungla totushi,sunt sigur ca se poate afla iar faptashii trebuiesc pedepsiti foarte aspru dupa o anumita lege ,depinde care........eu ma bucur ca am plecat la timp aseara va doresc insanatoshire grabnica shi nu neaparat razbunare.....
|
|
08-11-08, 16:51
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Echipa de sprijin]
|
KNS-ule ai foarte mare dreptate, insa dupa cum vezi si tu, chiar traim in jungla... E foarte trist cand auzi ca vin 40 de oameni "inarmati" sa bata 4 "amarati" care stau de vorba si nu le-au gresit cu nimic... insa vezi si tu cum sta treaba, traim cam in jungla. (Jungla de asfalt). Hai insanatosire grabnica!
|
|
08-11-08, 16:55
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by GolfuletzS
e posibil ca indivizi sa fi fost din galeria lu dinamo sau rapid
asa ca daca cunoasteti pe cinva.. intrebati cine a fost ieri seara in dr taberei la billa
|
o sa ma interesez si iti dau pm daca aflu ceva
|
|
|
08-11-08, 17:43
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
in momente de genul asta iti vine sa'ti bagi p*la in ea viata ...suntem alaturi de voi, capul sus baieti, viata merge inainte!
|
|
|
08-11-08, 18:01
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
si ii lasati asa ? eu zic ca daca aflati care din galeriile la vreo echipa au fost (daca au fost).nsl e mare asa ca va puteti strange si voi dublu la numar..si sa ii bateti la fel de bine...sau mai bine..
|
|
08-11-08, 18:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pyranha_1984
Chiar nu imi dau seama dc nu sa apelat la telefoane draq ...... cel mai bine era asa ..... si parerea mea ca erau d la rapid pt ca sunt si in zona acolo si nu ar venii altii sa faca agitatie .... Acum vedem ce so rezolva ..... daca se aude ceva ..... dati d veste si automat merem peste ei!!!
|
Stai linistit varule cu "merem peste ei" nu stii ce vorbesti cred Aseara a fost vreun meci cumva?ca sa pus problema de suporteri..BILLA unde va strangeti voi este in Drumul Taberei ok?ce sa caute rapidisti si dinamovisti in zona "GHENCEA" daca nu au jucat cu Steaua??!!
Eu zic ca cei care stati in ghence dr taberei si aveti ceva cunostinte,sa va informati despre "bataia de la billa de vineri seara",in felul asta e posibil sa se "sparga" careva despre incident!
Si oricum,chiar daca aflati ceva,tot nu o sa rezolvati nimic,cum ati spus si voi,au fost 40-50 inshi,daca ii aflati nu or sa mai fie 50,poate dublu
Si in cazul in care ii aflati pe aia 2-3 care au dat cu bata in masina,sunteti constienti ca nu or sa recunoasca in veci,nici macar in fata autoritatilor
Si cazul 3,chiar daca ii aflati si mergeti peste ei,nu o sa aveti liniste in veci cu ei Ganditi-va ca va plimbati prin oras cu masinile...nu mai are rost sa mai dau exemple!
Mie personal imi pare rau pt ce vi sa intamplat,atat voua cat si masinilor voastre!Asa ceva nu se face
In fine,aveti grija de voi oricum si data viitoare umblati si voi in "haita" .oricum,nu stii ce-ti rezerva viitorul si unii locuitori ai Bucurestiului asta de tot ***u :-j
|
|
|
|
|