Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
GSI-ule fara suparare care e rolul tau?
Stiu ca ne-ai ajutat dar sincer daca stiam ca nu esti un tip echilibrat poate nu apelam la tine.
Acum scri NSL pe Midnight daca nu ma insel scri MR, unde esti tu de fapt cu cine esti?
De ce esti nehotarat cu curul in doua luntre?
E usor sa spui de orgolii dar cand a fost greu ce a facut Florian m-a vandut pe la spate cu Geamandura.
Nu a putut sa-si poarte crucea si oricum eram intr-un razboi care era al lui nu al meu. el s-a impacat pe sestache iar eu am ramas certat cu amadoi.
Cand am avut iesirea necontrolata cu CRI mi-a sarit in cap in loc sa vina sa aplaneze, pe cine sa ma bazez?
Tu ai mai crede?
Chiar as fi curios sa vad cum faci tu cand esti vandut.
Eu nu am intors spatele la nimeni care a vrut sa ajute sa faca ceva insa trebuie sa ma protejez de prieteni ca de restul ma apara CEL de sus.
|
ok.hai sa lamurim si problema asta,
de cind m-am retras din NSL SUNT INDEPENDENT de orice club deci legal nu am semnat nici o fisha si nu sunt inscris in nici un club de racing sa va fie clar...
sigla MR.o port pe luneta inca de cind eram in nsl de cind am fost la petrecerea cind a facut 1 an midnight racer(pe stinga aveam sticker mr. si pe dreapta nsl)
faptul ca sunt prieten cu micutzu nu cred ca trebui sa dau explicatii nimanui .
asta o stie si FLORICA de cind eram in NSL sunt prieten cu MICUTU si ieseam cu el la distractii.
Am avut o discutie si cu florica pe tema asta,nu are nici o legatura prieteniile cu cluburile,problema cu orgoliile si razboaiele lor/voastre din trecut nu ma intereseaza pe mine.
chestia cu curu in 2 luntre m-a deranja,dar am incercat sa o iau ca pe o caterinka, si chiar daca intram in MR . AVEAM TOT DREPTUL.
DAR SA FIE CLAR SUNT DOAR PRIETEN CU mICUTU SI ATIT NU AM NICI O LEGATURA CU CLUBUL MR.
IAR pt NSL se pare ca sa uitat cite am facut...ma rog nu asta e o problema,nu sunt singurul...
in alta ordine de idei si cind a fost cearta cu SEIU cind sa rupt nsl ,ERAM FOARTE BUN PRIETEN SI CU SEI SI CU FLORIAN SI CU TOATA LUMEA SI AM FOST PUS IN SITUATIA SA ALEG....CEEA CE A FOST FOARTE URIT,PT CA NU ERA CEARTA MEA SI EU AM VRUT SA RAMIN PRIETEN SI CU UNUL SI CU ALTUL.si atunci nu am incercat decit sa ai impak si sa gasim o rezolvare sa nu se destrame clubul....ma rog
vizavis de faptul ca ai spus ca nu sunt echilibrat si ca daca stiai nu apelai la mine ma deranjeaza pt ca nu are nici o legatura faptul ca am vrut sa va ajut cu "inclinatia mea politica"...deja aici simt putina rautate...
se pare ca nu sa inteles substratul postului meu de mai sus cu toate ca parerea mea e ca am fost destul de explicit,o sa va mai explik odata:
intentia mea a fost sa incercam cu totii sa uitam certurile sa nu mai dezgropam mortii ,sa nu mai vedem lucrurile rele,sa mai lasam de la noi ,sa ne mai calcam pe orgolii sa incercam sa gasim o cale de comun acord sa redevenim prieteni cum a fost odata si sa incercam sa venim fiecare cu un aport si aici ma refer la (relatii,bani,munca de teren,organizare,si etc )tot ce tine legat de organizarea unei curse si sa incercam sa organizam cu totii o cursa cum nu a mai fost in ROMANIA sa ne putem descarca nervii si rautatile din noi pe pedala de acceleratie nu impotriva altora....
NUMAI IMPREUNA PUTEM ORGANIZA UN EVENIMENT SPORTIV DE O MARE AMPLOARE SI SUNTETI CONSTIENT DE ASTA.
EU CRED CA NE AJUNG APROAPE 2 ANI DE CERTURI,DISCORDII,IMBIRLIGATURI SI CHESTII DIN ASTEA NEGATIVE SI AR CAM FI TIMPUL SA MAI SI IERTAM SA MAI UITAM SI SA NE PUNEM LA MASA SA NE IMPARTIM ATRIBUTIUNILE SA PUNEM PE HIRTIE UN EVENIMENT
hai ca nu are rost sa mai continui sa imi expun parerile pe forum cred ca cel mai frumos ar fi sa vorbim fata in fata,una e sa interpretezi un post si alta e sa interpretezi ce zice cineva cind vorbesti cu el personal.
sincer nu ma asteptam sa gindesti asha despre mine si sti f bine ca de cite ori mi-ai demonstart ca ma inshel in anumite privintze am recunoscut cind ai avut dreptate si am lasat capul jos cind am facut o greseala si ti-am explikat ca sunt capos si toma necredinciosu si vreau sa ma conving cind e de vorbe.
cu respect gsi-u
referitor la Florian cu mica noastra cearta eu am trecut peste ,am uitat tot ,ce a fost a fost sper ca si din partea lui.
asha ca mai dativa o sansa si voua si pasiunii si haideti sa ne bucuram impreuna de acvest sport
cu respect GSI-U IDOLUL FEMEILOR URITE