Quote:
Originally Posted by NSL_Florica
-Da Sebi o aripa cu 2 pene...dar in locul lor au venit vre-o 8...pene la aripa cea buna !! Stai linistit sunt antrenat cu astfel de oameni....deja nu mai sunt surprize......da-i dumul la curse ca ai ramas in urma Sebastiane.
|
Daca comparam tot cu noi da suntem in urma daca comparam cu altii mai au mult pana sa ajunga unde trebuie.
Eu personal nu mai cred in cluburi din astea cu membri s-a dus vremea lor si de aia tot apar se divid si iar apar si iar se divid.
Exista o unitate pe care pentru orgoliul lui geamandura a spart-o si cum spune SEI pentru 300000lei, bagami-as ****-n ei de 10 dolari, daca atat face un om sa dezbine.
Nu spun toti avem vinele noastre insa era o unitate.
Eu puteam sa o sparg singur inrolam membri in LR, dar nu am vut decat sa organizez si NSL sa gestioneze membrii.
Nu spun ca e rau sa fie cluburi dar orgolile si vendetele sunt prea mari mult prea mari si au dus la certuri si mascareli interminabile.
Sunt scarbit si plictisit, au incercat sa ma inlature, m-am dat la o parte si uite cate curse se fac pe luna.
Da una pe saptamana dar dalea nasoale nu din alea bune.
Am arata oamenilor ca suint acolo cu ei am mers si la nasoale sa stie ca-mi place si ca-mi pasa ca ei sunt acolo ...
Atat timp cat unii dau crezare unor impostori care fac si ei surogat de curse, iar eu noi echiopa de organiatori sa fim criticati de niste inapti care au supt de la taticu, mamica , unchiutzu si asa mai departe ... ma pis cu bolta pe politica lor.
Curse calumea nu pot si nu stiu sa faca cu tot parlamentu la un loc.
Doar cu pasiune adevarata faci ceva.
Florica am sa te injur de fiecare data pana nu-ti faci o masina adevarata.
Vreau un BMW de istorie, s-au dat cam multe pagini de cand nu ai scris ceva interesant.