M-am interesat de mai multe cluburi si nu mi sa parut pana acum nimic serios, cu cine pot sa iau legatura pt a avea mai multe informatii despre acest club NSL?
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
-Ono pe aeroport in primavara la prima cursa cand ai venit cu baietelul tau pe podium , un tip ti-a inmanat cupa. Eu sunt aceala si daca doresti sa stam de vorba anunta-l pe Jabba (STi negru) sau SXC-ul pt ca am inteles ca va cunoasteti bine . (SXC= fostul M5 visiniu ). Numai bine.
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
- Pe scurt in doua cuvinte. Am avut in veche structura si 3 sau 4 minori dar care intre timp au luat permise de conducere si au acum propriile masini.
- Intentionez sa fac din NSL-RO un club unde oamenii sa nu se certe......... stiu ca va fi greu dar cu pretul de a deveni un Club exclusivist am sa fac acest lucru.
Salutare tuturooooor !!
La Multi Ani si la cat mai multe \"gume\" explodate baieti !!
Am reaparut si eu pe aici....sper sa nu ma fii uitat asa repede !
sal`tare.....mai am ceva de asteptat...cu referire la inscriere ..inca`s minor ..doar k simpatizant pot sa va \"ajut\" acu` .... va veni si vremea mea ...multa sanatate si noroc in continuare !
sal`tare.....mai am ceva de asteptat...cu referire la inscriere ..inca`s minor ..doar k simpatizant pot sa va \"ajut\" acu` .... va veni si vremea mea ...multa sanatate si noroc in continuare !
Ca me3mbru simpatizant te acceptam cu placere dar poate ne spui si tu citeva cuvinte despre tine sa te cunoastem sa stim cu cine stam de vorba.
cu respect GSI-U
salut baieti.. credeti ca as avea si eu loc in clublul vostru? acum am si carnet. si masina. id meu de mess cineva2002ro cine vrea sa vb cu mine.. platesc taxe.. cotizatii.. orice.. si as vrea si eu stickere pe masina
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA
pei vorbeste cu GSi`u sau cu FLorica.... sau dute la garajul nospeedlimit din soseaua Mihai bravu nr 510A ! si il gasesti acolo pe florica ! azi nu stiu daca e !