De discutat nu sa mai discutat cu privire la membrii clubului ci doar am incercat sa ne simtim bine,o sa incercam sa punem si filmulete cea dar mai trebuie lucrat. NU vreau sa redeschid discutile insa vreau sa precizez un singur lucru: cei care erau vizati de excludere ar fi fost doar cei care erau prezenti doar cu numele pe lista de pe site si care nici macar nu au postat vreun post sau nu ii cunoaste nimeni de la inscriere si pana acum ( si a trecut o perioada de timp, la acei membrii s-a facut referire nu la cei care nu vin in mod regulat ( si eu am fost in situatea de a nu veni de vreo 2 ori si nu a fost nici o problema) legat de acea lista s-a facut in graba si fara intentie s-a uitat de catva membrii si de aici s-a ajuns la ce s-a ajuns din cauza unor neintelegeri si a unor vorbe spuse la suparare venite din partea unora.
Voi incerca sa vin la Iasi cu membrii din bucuresti si sa mai aduc in masina 3 -4 membrii si sa lamurim situatia la fata locului cu toti membrii .
cei care vin la intalniri pot sa confirme ca noi incercam sa facem ceva frumos si sa ne simtim bime