Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Hai sa punem punct acestei discutii nu va fi dat nimeni afara mai ales unele persoane care au pus bazele la buc .
Rog toti membrii din buc sa lase orgoliile si sa fie uniti pt ca toti suntem aici din pasiune pt masini si doar pt asta .
Cat priveste organizarea acolo votati un lider iar cel care va fi lider si crede ca cineva nu merita sa faca parte din CD sa comunice si membrilor fondatori pt un sfat macar sau altor presedinti de filiala .
Nu cred ca este bine sa decida 3-4 oameni soarta altor 2 oameni nu este frumos , si pana la urma nu castiga nimeni din asta nimic doar pierdem.
Una peste alta hai sa va impacati la o bere iar daca o sa fie neantelegeri va rog sa le rezolvati in familie fara excluderi , amenintari etc.
Eu am fost foarte ocupat am cam neglijat clubu` recunosc dar am revenit in forta si ma voi ocupa de toate problemele impreuna cu voi, iar pe viitor sper sa nu mai fie probleme pt ca noi o sa avem de pierdut noi toti trebuie sa fim uniti iar daca unu are o problema sa-l intelegem si daca este nevoie sa-l ajutam,
Cu respect,
Alex Gh.