19-02-07, 20:30
|
|
Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
o poza .cred ca sa facut in baia mare spoilerele.
|
|
|
19-02-07, 20:33
|
|
Stage 5
|
poate ma bate gabi ca am zis asta, )
|
|
|
19-02-07, 21:38
|
|
Stage 5
|
da a lui Gabi nu is piese de Pakfeifer ? Eu asa stiam !
|
|
|
19-02-07, 21:58
|
|
Stage 5
|
|
|
|
19-02-07, 22:02
|
|
Stage 5
|
gabi asa a spus ca sant de la pakfeifer.
|
|
|
19-02-07, 23:00
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by zib3r
|
frumoasa bijuteria ta cu siguranta va arata frumos dupa ce faci toate alea ce le-ai enumerat bafta la ea ! fara evenimente !!
|
|
|
19-02-07, 23:38
|
|
Road Runners Member
Stage 4
Member of: [RR]
|
Zib3r, faci o vizita la noi vineri, impreuna cu olteanca lui vali, pe care oricum o stropim cu sampanie si cartofi pai ?
|
|
|
19-02-07, 23:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valerutzz
Zib3r, faci o vizita la noi vineri, impreuna cu olteanca lui vali, pe care oricum o stropim cu sampanie si cartofi pai ?
|
mai hou tu....ca e doar o rabla pana la urma urmei
|
|
|
20-02-07, 00:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
ba baiete alea sant de la pakfeifer de la mama lor,ce vrajala ai pe cap ,crezi ca noi nu cunoastem o bara si un prag de firma?
si LACI nu-mi face mie nimic absolut ,doar lam rugat sa-mi toarne 2 fete de usi in matrita facuta de mine,
si cum zici tu va fi cea mai oribila masina din romania ,DAR nu va fi uitata niciodata.
|
zozo chiar i-mi pare bine ca am facut o copie perfecta dupa chitul shogun!!incat tu nu-ti poti da seama ca e facuta in romania si chiar i-ti atrag atentia ca e facuta de la 0 am avut doar cateva poze si multa vointa!ca sa vezi ca habar nu ai cine suntem aici pe linkul asta: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=11622e dovada cand propriearul raspunde la o intrebare ca unde este facuta bara!
s-a dovedit sa nu sii cum arata o bara originala!!....sau am facuto noi prea bine????daca nu crezi nici cu ajutorul linkului poate il intrebi pe proprietar!!!
el i-ti va raspunde ca a venit doar cu cateva foi imprimante dupa care intr-o luna aprox a primit masina cum o vezi in poza!sa nu crezi ca ar scrie ca e facut de noi daca ar fi original!!!apropo stii la ce bani a fost facuta bara aia??pe langa ca a iesit beeton a costat si doar 7.5 mil.lui gabi i-am facut oferta cu barile noastre inca cand masina a fost stoc
zozo nu are rost sa te oftici pt lucrarile noastre!tu fati basmele pe masina si lasa oamenii in pace!aici pe 4 tuning ai aratat ce om esti!pa
Last edited by protuning; 20-02-07 at 00:50.
|
|
|
20-02-07, 01:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
ba baiete alea sant de la pakfeifer de la mama lor,ce vrajala ai pe cap ,crezi ca noi nu cunoastem o bara si un prag de firma?
si LACI nu-mi face mie nimic absolut ,doar lam rugat sa-mi toarne 2 fete de usi in matrita facuta de mine,
si cum zici tu va fi cea mai oribila masina din romania ,DAR nu va fi uitata niciodata.
|
cred ca pozele astea vor vorbi de la sine si si lumea de pe forum se va convinge cine are dreptate!noroc ca am fost inspirat sa fac poze!!!de altfel le fac expre pt oameni ca tine!!!!inca odata i-ti atrag atentia ca pozele sunt facute de 3 ani!!!inainte de primul show 4 tuning.
|
|
|
20-02-07, 01:25
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
|
Nu imi place sa intru in discutii fara motiv dar sunt propritarul mazdei mx6 pt care baietii dela protuning sustin ca au facut kitul exterior...
Pot sa confirm public ca e adevarat ei au facut bara fata spate si pragurile, eu vroiam o copie al kitului shogun de la japonezi si ei l-au facut pt mine.
Chiar sustin ca au facut o treaba de calitate dovada ca si tu ai crezut ca e originala
Kitul e foarte usor si rezistent... masina fiind joasa am agatat bara de multe ori si e still in one piece !!!
Oricum eu va doresc bafta la toti in modificarea masinilor un pic de competitie nu strica daca e fair play
20-02-07, 08:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hori
frumoasa bijuteria ta cu siguranta va arata frumos dupa ce faci toate alea ce le-ai enumerat bafta la ea ! fara evenimente !!
|
mersi ... cu timpul va arata si mai frumos
|
|
|
20-02-07, 08:38
|
|
Stage 5
|
|
|
|
20-02-07, 08:49
|
|
Stage 5
|
deci iara te contrazic ,nu e vorba ca nu tu ai puso pe masina si ai facuto ci ca este o copie si nu e din imaginatia,si creatia ta ,mai concret asa am vrut sa ma exprim,da de ce sa am eu ciuda sa-u sa ma oftic pe tine, nam dece ,ca tu nu vrei sa vezi realitatea ca si eu am reusit din prima sa fac o bara de la 0,si mai specific fara ajutorul lui laci sa-u altciuva.
mai specific aici odata esti singurul la care nui place lucrarea mea.poate trebuia sa fac o bara sa semene cu restul depe piata ca atunci era beton,nu?
|
|
|
20-02-07, 09:54
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
Quote:
Originally Posted by zib3r
|
foarte frumoasa masina,mult bun-gust,felicitari! printre primele golfuri v-dub(euro-style) pe care le`am vazut eu prin Ro
|
|
|
|
|