17-02-07, 20:42
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
|
|
|
17-02-07, 21:30
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
repet un pic albumul daca nu e suparare sa vedeti din stadiumul care l-am bagat in garaj fara latir doar probe...se vede ce a fost si ce a iesit din aripi sa vedem impreuna
|
|
17-02-07, 21:32
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Oai mama Sandule ce`mi place mie capota aia tsaaaaaai si aripile astea .... astea ma omoara pe mine .... nu plasticurile la faruri... bafta in continuare !
|
|
|
18-02-07, 00:43
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SKODA] [Toyota] [2 Roti]
|
F.frumos Sandule !
Bafta multa in continuare
|
|
|
18-02-07, 11:37
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
ai da` măsa dacia cu jante breyton
|
|
|
18-02-07, 12:45
|
|
Swift Driver
Stage 5
Member of: [Suzuki]
|
|
18-02-07, 14:52
|
|
Stage 5
|
dacia rupe ... iar cat despre golf nu`mi place ... stie sandu de ce
|
|
|
18-02-07, 19:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
nui rau sandule,da am citit si io discutia cu laci ,nu frumos ce faceti,si nu mai lauda si tu atata baia mare,ca nu cred ca au scos vreodata o bara de la 0 si sa rupa gura targului,uite eu nimeni drum si plin da praf am facut.nu uita ca laci e de-al NOSTRU.
uitate aici si dupa aia vorbeste de profesionalism si linii.
si inca nu este gata bara fata mai vine ceva adaugat pe la mijloc.
ceva de genu ca in ultima poza,aia e facuta virtual si nu e prea bine,dar se intelege.
si nu uita un lucru bara asta e f f greu de realizat,asta poate sa-ti zica unul care intradevar se pricepe la asa ceva
|
zozo ai dreptate asa spoiler eu nu voi face in veata mea!!!!si nu de accea ca nu sunt in stare ci pt ca e fara gust!!!!!!!!!!!!e stilul de tuning din spania care pe mine personal ma dezgusta cu tot felu de basme pe masina!!!pt mine o masina tre sa fie in primul rand utila nu o statuie cu sculpturi!cu vopseaua de crom o mai scoteai .pt mine ramane cea mai inutila masina facuta in romania!!
P.S.noi facem spoilere de la 0 de 4 ani pana cand tu ......nu tin minte inafara de asta sa fi facut ceva mai deosebit(vb de spoilere)eu zic zozo veziti de treaba ta..............
Last edited by protuning; 18-02-07 at 19:41.
|
|
|
18-02-07, 19:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
nui rau sandule,da am citit si io discutia cu laci ,nu frumos ce faceti,si nu mai lauda si tu atata baia mare,ca nu cred ca au scos vreodata o bara de la 0 si sa rupa gura targului,uite eu nimeni drum si plin da praf am facut.nu uita ca laci e de-al NOSTRU.
uitate aici si dupa aia vorbeste de profesionalism si linii.
si inca nu este gata bara fata mai vine ceva adaugat pe la mijloc.
ceva de genu ca in ultima poza,aia e facuta virtual si nu e prea bine,dar se intelege.
si nu uita un lucru bara asta e f f greu de realizat,asta poate sa-ti zica unul care intradevar se pricepe la asa ceva
|
si inca ceva la prima expozitie de la prisma noi deja am avu doua masini construite de la 0 asta acuma 2 ani!!!si prima masina facuta de noi i totalitate de la 0 e facuta de 3 ani si e mazda din poza.si apropo daca bine stiu nu te-ai laudat ca laci i-ti face mare parte din fetele de usi si spoilerele tale!pozele cu polo si octavia sunt facute la prisma 2005
|
|
|
18-02-07, 20:37
|
|
Stage 5
|
poze noi sper sa va placa! sapt asta primeste eleron si stopuri!
|
|
|
18-02-07, 21:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by protuning
si inca ceva la prima expozitie de la prisma noi deja am avu doua masini construite de la 0 asta acuma 2 ani!!!si prima masina facuta de noi i totalitate de la 0 e facuta de 3 ani si e mazda din poza.si apropo daca bine stiu nu te-ai laudat ca laci i-ti face mare parte din fetele de usi si spoilerele tale!pozele cu polo si octavia sunt facute la prisma 2005
|
Stai ca la fete am facut turnarea si am facut impreuna matrita la fata de usa de la Omega insa Zozo a facut piesa din chit schulptata formele. Fiecare avem stilul nostru si materialele ce le folosim la astfel de lucrari, dar important ii sa nu ne scoatem ochii cu prostii .
Cat despre pragurile de pe Mazda e pragul din kitul de la Celica vazut si pe Mazdaul de la Pakfeifer si a lui Gabi - Lynx , sincer nu sunt 100% convins ca ii creatie !
|
|
|
18-02-07, 21:53
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Mihaitza_tdi capota ? cand incepi la capota?
|
|
|
18-02-07, 22:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hori
Mihaitza_tdi capota ? cand incepi la capota?
|
Pai sapt care urmeaza pe sfarsit!
|
|
|
19-02-07, 10:43
|
|
Stage 5
|
va arata bine golful tau!!! SANDULE
|
|
|
19-02-07, 20:21
|
|
Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
ba baiete alea sant de la pakfeifer de la mama lor,ce vrajala ai pe cap ,crezi ca noi nu cunoastem o bara si un prag de firma?
si LACI nu-mi face mie nimic absolut ,doar lam rugat sa-mi toarne 2 fete de usi in matrita facuta de mine,
si cum zici tu va fi cea mai oribila masina din romania ,DAR nu va fi uitata niciodata.
|
|
|
|
|