21-05-12, 14:51
|
|
Racing Syndicate Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
|
Re: AMALGAM
Puma, cei cu BOH-ul? El a fost absent. Dar cam asa se intampla cu toate masinile de curse duse la limita, doar ca alea nu au film facut. Chesti asta a facut-o bobby MOM in baia mare acu vreo 2 ani cand in prima zi a rupt o planetara, si-a cumarat alta, dupa si-a rupt cardanul, si-a cumparat alta (toate astea din shroturile care vroiau sa vanda sambata-duminica) si pana la urma nu a ajuns la final din cauza unor probleme mai mari.
In res a fost ok evenimentul
|
|
|
21-05-12, 18:23
|
|
Stage 4
|
Brummy ma refeream la respectul care il am pentru oamenii astia (Dumi a patit la fel ) si noi vorbeam de BOH pe margine si am promis ca pun filmuletul cu el
|
21-05-12, 18:57
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by Alin Puma
Brummy ma refeream la respectul care il am pentru oamenii astia (Dumi a patit la fel ) si noi vorbeam de BOH pe margine si am promis ca pun filmuletul cu el
|
chiar asa de greu este sa nu va bateti joc de numele omului ma... Domy nu Dumi.
|
|
|
21-05-12, 18:58
|
|
Stage 4
|
mai greseste omu dar trebuie inteles daca vrei
|
|
|
21-05-12, 18:58
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
si totusi a fost cumva BOH-ul sambata la arad??
|
|
|
21-05-12, 19:32
|
|
Stage 5
|
Nu...
|
|
|
06-06-12, 15:17
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
salut
Cine imi poate recomanda va rog un tapiter bun in Arad?
Am de facut o lucrare la mine la apartament si m-am impotmolit, trebuie tapitat un pat (am doar scheletul metalic) , e o lucrare putin mai complicata care necesita indemanare pt ca am raze si e din mai multe componente.
|
22-08-12, 22:59
|
|
Stage 5
|
Acum seara, vad in Podgoria la semafor un Matiz cu usa deschisa.. Ma gandesc ce face, oare se "ventileaza"?
Defapt manca seminte si le arunca mai usor pe jos cu usa deschisa
|
|
|
23-08-12, 09:08
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
|
ne inghite civilizatia...sau o inghitzim noi...si ii scuipam cojile pe jos..
sambata mi-am facut cumparaturile de la kaufland si am incarcat masina cu tot felul de produse care nu suporta gropi, denivelari si mers in pas de raliu.
plec spre podgoria si ma trezesc ca un nene obez, intr-o dacie lovita si ruginita urla si gesticuleaza din spate, cum ca sa ma duc mai repede.
ma depaseste in blana pe dreapta si se baga in fata mea....evident la primul semafor trebuie sa puna frana puternic....
nu inteleg incomensurabila prostie din capul unora...care consuma carburant degeaba, ca sa ajunga in fata cu o masina...doar ca peste 50-100 de m sa franeze de se lipesc cruciulitzele, icoanele, cd-urile si zarurile agatzate de oglinda, de parbriz...sau dupa caz...se rastoarna "mecu" pe scaunu de Q7....dupa care repeta manevra...si raman blocati pe banda din dreapta si trec 50 de masini pe langa ei....
|
|
|
23-08-12, 15:54
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by morghen
ne inghite civilizatia...sau o inghitzim noi...si ii scuipam cojile pe jos..
sambata mi-am facut cumparaturile de la kaufland si am incarcat masina cu tot felul de produse care nu suporta gropi, denivelari si mers in pas de raliu.
plec spre podgoria si ma trezesc ca un nene obez, intr-o dacie lovita si ruginita urla si gesticuleaza din spate, cum ca sa ma duc mai repede.
ma depaseste in blana pe dreapta si se baga in fata mea....evident la primul semafor trebuie sa puna frana puternic....
nu inteleg incomensurabila prostie din capul unora...care consuma carburant degeaba, ca sa ajunga in fata cu o masina...doar ca peste 50-100 de m sa franeze de se lipesc cruciulitzele, icoanele, cd-urile si zarurile agatzate de oglinda, de parbriz...sau dupa caz...se rastoarna "mecu" pe scaunu de Q7....dupa care repeta manevra...si raman blocati pe banda din dreapta si trec 50 de masini pe langa ei....
|
faza asta mi-a facuto si mie un cu un golf3 de prahova...
sincer pt astia ar trebui sa deti legal un colt in masina pt a salva oxigenul sa mai fie consumat de ei.
31-08-12, 00:06
|
|
Stage 5
|
eh c a c a t, astea-s faze mult prea frecvente... nimic special, mai patesc si eu d-astea, ma distrez cu ei, incetinesc si mai tare, aproape pe loc, si nu-i las sa ma depaseasca apoi le bag un zambet d-ala mirat, si ei is spume la gura ))))
|
21-10-12, 22:01
|
|
Stage 5
|
Cine e moderator pe Arad?
mai scoatem din sticky-urile alea vechi ? evenimente ce au trecut...etc..
|
|
|
18-06-13, 12:52
|
|
Stage 5
|
Da, super, asa s-au imbogatit oamenii. Se joaca pe internet jocuri.. Really, mai credeti inca in prostiile astea?
|
|
|
18-06-13, 12:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by NEo007
Da, super, asa s-au imbogatit oamenii. Se joaca pe internet jocuri.. Really, mai credeti inca in prostiile astea?
|
Acuma s-or apucat sa creada
|
|
|
|
|