09-05-12, 23:27
|
|
Stage 5
|
Re: AMALGAM
Quote:
Originally Posted by BOGDAN_UWW
mai am 1 si 2-3 luni pana la scoala de soferi...
|
dupa cum o spui, sigur mai ai 1 an si 5-6 luni... ))))))
|
|
|
10-05-12, 09:14
|
|
Stage 5
|
Nu m-ai inteles, ma refeream la faptul ca nu mai comparati dacia cu alte masini pentru ca a fost conceputa de cand lumea, nu are cum sa fie comparata cu masini proiectate 30 de ani mai tarziu.
|
|
|
10-05-12, 09:17
|
|
Stage 5
|
dupa toate posturile de aici mi-am dat seama ca toti sunteti increzuti si daca nu va da cineva dreptate va luati de alte prostii....asa este romanul....asta e ultimul meu post aici....pentru ca...n`ai cu cine domle
|
|
|
10-05-12, 15:00
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [Competitor CNCA]
|
Quote:
dupa toate posturile de aici mi-am dat seama ca toti sunteti increzuti si daca nu va da cineva dreptate va luati de alte prostii....asa este romanul....asta e ultimul meu post aici....pentru ca...n`ai cu cine domle
|
dute cautati prieteni in lumea reala ca lumea virtuala deja e grea.
|
|
|
10-05-12, 15:26
|
|
Stage 5
|
calinpetco
...pustiul e mandru de dacie pentru ca aia o are, la fel cum si cioara isi lauda puii si la fel cum vulpea n-ajunge la strugurii aia acrii...
nu ai tu de unde sa sti , am avut ocazii si cu golf 3 si cu bmw ursulet .deci nu mai vorbi aiurea . am avut renault 12si mi-am luat alta mai buna...cand puteam sa imi iau altceva dar te asigur ca masina de zi cu zi o sa am un vw bora sau ceva de genu
|
|
|
10-05-12, 18:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
calinpetco
...pustiul e mandru de dacie pentru ca aia o are, la fel cum si cioara isi lauda puii si la fel cum vulpea n-ajunge la strugurii aia acrii...
nu ai tu de unde sa sti , am avut ocazii si cu golf 3 si cu bmw ursulet .deci nu mai vorbi aiurea . am avut renault 12si mi-am luat alta mai buna...cand puteam sa imi iau altceva dar te asigur ca masina de zi cu zi o sa am un vw bora sau ceva de genu
|
Mah nu tu ti-ai luat, nu tu ai facut, nu tu ai fi avut ocazia ca ai doar 16 ani si alocatia nu iti ajunge nici sa treci strada. Vorba multa saracia omului....
Last edited by Maniak22; 10-05-12 at 18:26.
|
|
|
10-05-12, 18:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Maniak22
Mah nu tu ti-ai luat, nu tu ai facut, nu tu ai fi avut ocazia ca ai doar 16 ani si alocatia nu iti ajunge nici sa treci strada. Vorba multa saracia omului....
|
am muncit vara daca vrei sa sti si am avut ocazia sa primesc si 100 lei pe zi
|
|
|
11-05-12, 00:27
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [Competitor CNCA]
|
Quote:
am muncit vara daca vrei sa sti si am avut ocazia sa primesc si 100 lei pe zi
|
Ba tu esti disperat, debranseazate de la net ca deja o iei razna fara suparare
|
|
|
13-05-12, 12:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
calinpetco
|
si daca ai mers cu golf 3 sau ursulet... sa inteleg ca totusi ai constatat ca dacia-i mai buna? hai revino pe pamant, nu vezi ca nu-s tichete la Rabla cate dacii se arunca... de bune oare? mai rar vezi golf 3 sau urs(cu toate ca-i mai batran ca tine) la remat la coada... deci lasa comparatiile astea, ca o dacie intretinuta nu se compara cu un golf 3(de ex) de care s-a tras...
si eu o sa am ca masina de zi cu zi un 760Li, 850csi... sau ceva de genul... ))
Last edited by calinpetco; 13-05-12 at 12:35.
|
|
|
13-05-12, 12:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by calinpetco
si daca ai mers cu golf 3 sau ursulet... sa inteleg ca totusi ai constatat ca dacia-i mai buna? hai revino pe pamant, nu vezi ca nu-s tichete la Rabla cate dacii se arunca... de bune oare? mai rar vezi golf 3 sau urs(cu toate ca-i mai batran ca tine) la remat la coada... deci lasa comparatiile astea, ca o dacie intretinuta nu se compara cu un golf 3(de ex) de care s-a tras...
si eu o sa am ca masina de zi cu zi un 760Li, 850csi... sau ceva de genul...
|
nu intelege gresit...vroiam sa iti explic ca nu e adevarat ce ai spus ca sunt mandru de dacie ca doar pe aia o am..am avut variante si cu masini mai noi dar eu am vrut neaparat o dacie....asta vroiam sa iti explic...
exista si o vorba...o masina buna e aia care te duce unde vrei fara probleme...
|
|
|
13-05-12, 12:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by canny
Nu m-ai inteles, ma refeream la faptul ca nu mai comparati dacia cu alte masini pentru ca a fost conceputa de cand lumea, nu are cum sa fie comparata cu masini proiectate 30 de ani mai tarziu.
|
...si in acelasi timp, nu are cum sa multumeasca cerinte ale secolului 21... oricum ai privi-o, indiferent cata blana ii pui pe scaune, cate leduri in bord, cate xenoane in faruri sau aeroterme pentru caldura iarna etc...
|
|
|
13-05-12, 12:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
nu intelege gresit...vroiam sa iti explic ca nu e adevarat ce ai spus ca sunt mandru de dacie ca doar pe aia o am..am avut variante si cu masini mai noi dar eu am vrut neaparat o dacie....asta vroiam sa iti explic...
exista si o vorba...o masina buna e aia care te duce unde vrei fara probleme...
|
ai vrut neaparat o dacie... asta-i din putzul gandirii... tota lumea fuge de cosciugele alea numa tu ai vrut-o neaparat, desi iti puteai lua o masina serioasa )))
probabil si tu esti unul dintre aceia care sustin cu mandrie ca dacia aia veche e mai buna decat Loganul
Last edited by calinpetco; 13-05-12 at 12:48.
|
|
|
13-05-12, 12:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
ai vrut neaparat o dacie... asta-i din putzul gandirii... tota lumea fuge de cosciugele alea numa tu ai vrut-o neaparat, desi iti puteai lua o masina serioasa )))
|
nu te poti caca in gusturile omului
https://www.youtube.com/watch?v=Yxqj9jJj0iA
saracu bmw....de ce oare nu s-a tinut dupa rabla de dacie...?
|
|
|
13-05-12, 12:51
|
|
Stage 5
|
oricum, oricat de mult ai incerca sa ma convingi, eu nu pot sa cred ca cineva foloseste o dacie veche din placere... nu e nimic rusinos sau josnic sa folosesti o dacie, dar sa sustii ca poti avea alte masini (din lumea masinilor) dar tu totusi alegi Dacia ca e mai buna, e cel putin hilar...
hahaha, da, foarte relevant linku ala, maine vand bmw-u si imi iau dacie... daca vrei pun eu bmw-ul la bataie si hai tu cu dacia sa vedem daca e valabil linkul de mai sus! ... oo, am uitat ca tu n-ai permis... ) esti copil rau baiete, nu mai cred ca ai nici 16 ani... hai bea-ti cacaua si baga-te inapoi la need for speed, vezi ca stiu un patch sa-ti bagi 1310-le in joc... si poti depasi si gallardo cu ea... )
ia uite la ce-i buna gramada aia de fier: https://www.youtube.com/watch?v=aCW-eU_2Jvk
Last edited by calinpetco; 13-05-12 at 12:59.
|
|
|
13-05-12, 13:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
oricum, oricat de mult ai incerca sa ma convingi, eu nu pot sa cred ca cineva foloseste o dacie veche din placere... nu e nimic rusinos sau josnic sa folosesti o dacie, dar sa sustii ca poti avea alte masini (din lumea masinilor) dar tu totusi alegi Dacia ca e mai buna, e cel putin hilar...
hahaha, da, foarte relevant linku ala, maine vand bmw-u si imi iau dacie... daca vrei pun eu bmw-ul la bataie si hai tu cu dacia sa vedem daca e valabil linkul de mai sus! ... oo, am uitat ca tu n-ai permis... ) esti copil rau baiete, nu mai cred ca ai nici 16 ani... hai bea-ti cacaua si baga-te inapoi la need for speed, vezi ca stiu un patch sa-ti bagi 1310-le in joc... si poti depasi si gallardo cu ea... )
|
dacia din video e modificata...1.8 16v....
dacia va fi folosita pentru mers la intalniri nationale dacia si asa mai departe....si la faza cu nfs...eu nu joc asa ceva....gata...nu`mi pun mintea cu prostu`ca are mintea odihnita si ma bate prin experienta discutati ce vreti eu nu mai imi pun mintea cu voi....am lucruri mai bune de facut...
|
|
|
|
|