BULLETTT nu vreau sa te provoc cu nici un logan,dar nu e prea frumos sa te legi de unu care a bagat o gramada de bani in masina lui in comparatie cu tine care te tragi pe cur cand vine vorba sa faci ceva la masina!
Nu e nici moral nici indicat ce faci tu !
nu stiu cum sa iti spun eu tie da chiar nu is curios eu de cine te legi tu.Din partea mea poti sa te dai cu nasu pe langa cine vrei tu dupa statura, rang social sau ce criterii mai vrei tu.
Iti spun ca e lipsa de respect sa te legi de unu care baga bani in masina lui si cand zic bani nu ma refer la lichid de spalat parbrizu sau carburant sau poate nici in alea nu bagi tu bani ca baga tactu`.
incearca sa fi mai ponderat in afirmatii dastea ca deranjezi pe multa lume
cand o sa te pui si tu pe tuning ai tot respectul meu dar daca te dai batut de un accident ce sa mai zic care e pasiunea ta ?
ba zici ca suntem pe un forum cubanez...
dosare penale, intel vinde arme pe forum, provocari, frane de mana... =))
incepe sa-mi placa. asta e..toti asteptam primavara ))
ou yeaaaaaaaaaaa
da...era de culoare rosie, fara spoiler fata si driftu cred ca l-o facut cu frana de mana ca altfel ar fi dat peste saraca femeie.... o intrat tare in curba...
350 de caluti.....hornaiau cand o bagat demaraju ala!!!