salutare tuturor....asta e noua mea jucarie pe 2 roti...este un malagutti f12 cu motor de aprilia...nu stiu cum a ajuns motorul asta pe un malagutti...a fost praf scuterul...cand l-am cumparat nu avea benzina
si avea si pana...cauciucul era praf...
dupa ce l-am luat am cumparat : cauciuc spate continental 120/70 12 , vreo 10 litri de benzina sa am acasa
, ulei, oglinzi , si vopsea ...dupa ce l-am folosit o saptamana am fost multumit de el...motorul e in mintile lui...vineri m-am pus si l-am desfacut....am dat carenele jos...m-am pus sa le slefuiesc....cand am venit de la scoala le-am vopsit...dupa care am chemat un prieten si ne-am pus sa facem la loc instalatia electrica...farurile erau puse pe direct...fire trase de la baterie...nu mai aveau nici o treaba cu butoanele..semnalizarile nu functionau...stopul spate la fel...am fost oprit si de politie noaptea pe tema asta...dar au fost oameni calumea si le-am explicat ca numa ce l-am luat si vreau sa il fac complet...
planuri de viitor:sa vopsesc rotile ca nu a mai ajuns vopseaua...sa cumpar un melc sau un cablu de kilometraj....sa cumpar un cric..un capac jos unde sunt releele si pe viitor posibil o toba sport...semnale transparente(am gasit pe net pentru fata la 9.8 lei bucata sticla)
stiu ca vopseaua nu a iesit ok..dara fata de cum a fost arata mai bine...
atasez si pozele de cand l-am luat pana in prezent...astept parerile voastre bune si rele