Am inceput sa-mi instalez un pachet de lumini (interior) pe W126-le meu.
1)-lumini sub bord~sofer/pasager
2)-lumini in portbagaj~stg/drp
3)-lumini in usile spate
4)-lumini sub scaune fata
5)-lumina tunel median
6)-lampi de citit pasageri spate~stg/drp
7)-parasolare cu oglinda cu lumini~sofer/pasager
-inlocuirea becurilor cu LED-uri (eventual colorate) pentru un consum minim de curent
La ora actuala acesta e rezulatul:
Am reinstalat anterior luminile de curtoazie din usi:
Pe partea pasagerului nu am avut gaura ( a fost optiune doar pe partea soferului). Am decupat eu si am tras firele.
Urmeaza sa montez lampi in usile din spate si restul operatiilor de pe lista!
Daca are numai bine
La Golfuri 3 cand ajunge kilometrajul la 300.000 km o ia de la 0, sa nu aibe 398.000 Am glumit
am vazut golf 3 tdi cu 400.000 de km https://www.youtube.com/watch?v=neSeUsXt61A
eu am pe al meu 289.000 vreau ca peste 11.000 km sa imi arate 0000000
sa ma lauda ca am luat-o de la un mos foarte bolnav care a murit dupa ce a cumparat-o si a tinut-o afara in ploaie, de aia arata ea asa
Tinem pumnii
Cai sa creasca si masina sa "slabeasca"
sal la toata lumea, am o veste proasta in ceau ce priveste audiul, din pacate nu a scapat intreg:P (nu eu am fost prostu)
dar intre timp mi'am luat alta
Golf 3 2.0l 8v 115cp
deocamdata nu prea mult tuning doar grila,inrest frane noi ca sa primesc TUV ul.
doar o intrebare pt cei care se pricep, ce sar merita mai mult un kit kompressor de la sls sau un turbo(doar ca nu se gaseste kit si tre sa caut un meserias, piesele...)?