[QUOTE=Costel-TBO;4121434]pfuuu......da inalta ii
fai ceva
ii fac numa ca aici in austria e mai naspa cu suspensile tre sa le duci la verificat si ei tre sa vad cat ai voie sa le lasi de jos,dar 60fata si 40spate cred ca se poate.
ciao costel.....pai s-a pus intercooler s3,bujii reci iridium ngk..o piesa ce trebuia schimbata la pompa benzin...si inca ceva maruntisuri.....tu cum stai??
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
Re: Masinile din ARAD
Quote:
Originally Posted by ar75gti
ciao costel.....pai s-a pus intercooler s3,bujii reci iridium ngk..o piesa ce trebuia schimbata la pompa benzin...si inca ceva maruntisuri.....tu cum stai??
saptamana ce vine incepe show-ul
in doua luni sper sa fie gata
noi modificari la golf
faruri
dungile rosi
buza fata vr6
iar recent mi-am luat si genti Keskin KT1 9j/16 et15, in spate se potrivesc, dar in fata ajung la subortul de frane si miar trebui distantiere de macar 5mm, dar atunci ar fi pre iesite in afara gentile. Daca este cineva care a avut asemenea probleme rog sfatul lui
Cat ai dat pe jante?
Sunt 9J doar cele de pe spate sau toate 4?
eu miam luat din astea noi cind am avut bmw ala negru...arata bine pe urs...acuma el stie daca le vinde sau nu...sint multe jante frumoase pt urs.....nu-i stress...hai bafta....cind vedem v8 in actiune???
eu miam luat din astea noi cind am avut bmw ala negru...arata bine pe urs...acuma el stie daca le vinde sau nu...sint multe jante frumoase pt urs.....nu-i stress...hai bafta....cind vedem v8 in actiune???
Mai este putin de lucru, ce a fost mai greu a trecut.