eu zic sa nu mai ridem de andrey ca poate cin o fi mare s-o face mecanic si o sa ne reparam masinile la el.hai ma andrey fii serios.crezi ca asa usor scotzi 200 de cai ca sa-i pui pe o octavia de 90 cai?in primu rind ma gindesc ca nu se merita.
deci am motor.ala ce am zis ca vreau sa-l vind.ma scuzatzi daca postez de prea multe ori acelasi lucru da nu stiu ce are gunoiu asta de pc ca dupa ce scriu cite ceva imi cere sa ma conectehz.dupa ce ma conectez constat ca o aparut de vreo 3 ori ce am mai scris.is curios daca amu mere.
Nu fac reclama proasta la nimeni dar cand am fost sa intreb de masina tipul de la vanzari mi-a spus ca ,,masina a fost putin lovita in partea dreapta'' si sincer nu eram sigur daca asta e masina sau nu e asta.Dar se pare ca acel ,,putin lovita in partea dreapta'' este de fapt ,,80% avarie la masina'' si sincer masina respectiva, chiar daca acuma arata cum arata, nu mi-ar trebui-o nici pe gratis. Eu oricum ii doresc actualului proprietar bafta la vanzare. Si mah Tekin...acuma daca te-a facut un BMW 530D ce te superi...ca te fac si eu ...cu 173cp...si nu am BMW am Clio...cum zic unii: asta e Clio Symbol turcesc cu motor de 1.4 8v???