Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Originally Posted by ar75gti
felicitari aradenilor care au participat astazi....si bafta pe viitor!(frumoasa cursa aia..sot-sotie..,chiar daca sotzu' nu prea a fost "gentlemen" si a castigat)...si pr modul ala real: iar te bagi!..,chiar daca nu am treaba cu tine....hmm...p.s.-hpf-ul s-a dat??..ca nu "prea" l-am vazut p-acolo...ca zicea caa......felicitari tuturor!..
vrei sa scotzi HPF-ul la un 400?ca nu prea inteleg de ce vorbesti de mine?daca nu am fost la aeroport inseamna ca mie varza masina sau ce?nu mia fost gata la timp,ce sa fac acuma sa ma omor?,ce vrei sa zici prin asta" :..hmm...p.s.-hpf-ul s-a dat??..ca nu "prea" l-am vazut p-acolo...ca zicea caa......"oricind sint dispus la un 400 de m cu oricine de pe forumul asta ,daca vrei sa ma scotzi anunta-ma,tu sau oricare altul....numai sti care e problema,cind dai liniutze cu unu,altu si ai faci...si apoi zice lumea"eu am auzit ca te-a facut"nu tzi tot una nu...asa ca nu mai vorbitzi in plm prosti daca nu stiti cum sta treaba cu adevarat...ca de vorbit toti stiti..da de dat...mai putzini va datzi...
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Asta asa e, si eu am auzit de la unii altii ca m-o facut nush cine. Comentatori din astia au fost si o sa fie tot timpul. Asa ca mai bine zic ca ma face toata lumea, am 150 cai si gata
De dat, e dreptul fiecaruia daca vrea sa se dea sau nu.
Ovi probabil ti-a zis alea pentru ca tu cateva pagini in urma ai facut niste comentari, in care ai zis sa vedem cine e tare in arad, nu numa gura de ei daca bine ti minte
Aveti vreme tot anul viitor sa mergeti la liniute ca o sa fie un sezon bogat in curse, daca nu in Romania, cel putin in Ungaria. Si atunci o sa aveti si masinile mai tari, si poate vin niste cupe si in Arad.
Pana una alta, peste cam 2 saptamani o sa fie gata dyno-ul din Oradea. Pana acum mergem vreo 2 masini, daca mai sunt si alti doritori putem merge impreuna toti. Nu stiu detalii de costuri inca.
Quote:
Originally Posted by ar75gti
bebe esti..(aproape) provocat!!.....sa nu pui botu'!..)
de ce zici ca ca e bebe provocat?cine a avut treaba cu bebe?el e un baiat etraordinar,cu o masina extraordinara,care merge si arata foarte bine,a bagat multi bani in ea si se vede lucrul asta....eu am impresia ca tu te iei de mine,vrei sa te dai cu mine?sau ce?tot te iei atita de mine...iti mai zic o data,oricind ma dau cu oricine de pe forumul asta si nu numai,mai ales ca majoritatea nici nu stiu sa-si fluiere rotile de [pe forumul asta,asa ca.......
Quote:
Originally Posted by NEo007
Asta asa e, si eu am auzit de la unii altii ca m-o facut nush cine. Comentatori din astia au fost si o sa fie tot timpul. Asa ca mai bine zic ca ma face toata lumea, am 150 cai si gata
De dat, e dreptul fiecaruia daca vrea sa se dea sau nu.
Ovi probabil ti-a zis alea pentru ca tu cateva pagini in urma ai facut niste comentari, in care ai zis sa vedem cine e tare in arad, nu numa gura de ei daca bine ti minte
Aveti vreme tot anul viitor sa mergeti la liniute ca o sa fie un sezon bogat in curse, daca nu in Romania, cel putin in Ungaria. Si atunci o sa aveti si masinile mai tari, si poate vin niste cupe si in Arad.
Pana una alta, peste cam 2 saptamani o sa fie gata dyno-ul din Oradea. Pana acum mergem vreo 2 masini, daca mai sunt si alti doritori putem merge impreuna toti. Nu stiu detalii de costuri inca.
pai da probabil ca am zis...si recunosc treaba asta...si am zis bine ce am zis:citi de pe forumul asta sau dat pe aeroport?nime....dar toti vorbesc ca ala e fraier ca are masina varza,ca nu stie sa conduca s.a .m.d....asa ca bebe tre sa imi dai dreptate...toti vorbesc dar nime nu face nimik...sa taca in plm atunci...
Norby, B3B3 & Saptezeci si cinci GTI aradean, toti aveti dreptate in felul vostru, orgoliile sunt prea mari.
Niciodata nu am inteles cine are de castigat la faza: "L-am facut, am masina mai tare" etcetera etcetera etcetera; In sinea lui fiecare isi apreciaza masina, rautatile altora ar trebui sa conteze catusi de putin.
Discutiile contradictorii sunt uneori obositoare, lipsite de concluzionari.
Voie buna
Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.
Pana una alta nu lucreaza nimeni la un magazin de piese auto?
Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii.
Quote:
Originally Posted by realmode
Norby, B3B3 & Saptezeci si cinci GTI aradean, toti aveti dreptate in felul vostru, orgoliile sunt prea mari.
Niciodata nu am inteles cine are de castigat la faza: "L-am facut, am masina mai tare" etcetera etcetera etcetera; In sinea lui fiecare isi apreciaza masina, rautatile altora ar trebui sa conteze catusi de putin.
Voie buna
mah eu nu is curios de orgolii,dar sa nu vorbeasca nime de mine daca nu stie ce e cu masina mea...pina in momentul de fata nu am nici o infringere oficiala in arad asa ca....nu ma intereseaza alte lucruri...cine vrea sa ma scoata la 400 e bine venit oricind....
Quote:
Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.
Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii.
Bebe, le am eu acele buji , nu ai intrebat destul.
[QUOTE=NEo007;3801024]Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.
Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii.[/QUOT aveam si eu sa iti aduc....
Quote:
pe poimaine ajungeau aci de la un prieten de la cluj, ~45lei/buc
Quote:
Originally Posted by realmode
Voie buna
aici ai dreptate realmode,tre sa recunosc....in ceea ce-l priveste pe norbi:stai calm omule!..nu am nimik personal cu tine....dc te ataci asa?..tu ai inceput toata discutia asta cu "cei care au masini tari si nu se dau"...etc,etc...eu doar am facut o completare la ziceai tu..adica ziceai de altii si tu n-ai aparut.nu aveam de unde sa stiu de problemele pe care le ai cu masina si sincer imi pare rau ca le ai,pt.ca vroiam sa te vad in "actiune"cu bolidul tau(stiu ce masina ai si ca e f puternica),din pacate nu toti avem posibilitati sa ni le "lucram" la fel cum ai facut tu.trecand peste toate astea,nu uita ca la fel ca si tine ,sunt si eu fan tuning auto si in loc sa ne certam p-aici,mai bine ne-am intalni odata si sa schimbam pareri despre masinile noastre...totusi sa nu uitam ca suntem pe un site de tuning,nu la lokal combat......bafta tuturor!..si vorba lu' modu real:voie buna!..