Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Arad

Reply

Thread Tools
Old 02-09-10, 13:54   #4366
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

Default Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:
Originally Posted by rangerxtr View Post
realmode ce ai patit ti-a traso unu pe la spate??? am vazut ca iti lipseste un pic din caroserie!!!te ai facut drifter sau cineva sa sprijinit in plastic????
Autor necunoscut zgariat bara spate. Nu imi plac "cusurile", asa ca este la vopsit. Stiu ca arata ca un pui belit pana sambata nu mor.
"CU MULTUMIRI" celui care nu a fost instare sa lase un RCA, tot "binele" din lume ii doresc
Old 02-09-10, 13:56   #4367
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

Default Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:
Originally Posted by NEo007 View Post
Da da, si eu am vazut, sexy back Asa o sa fiu si eu sapt viitoare cand duc bara la vopsit
A dat-o jos sa fie masina mai usoara si sa traga mai tare masina
Si tu esti cu "cosuri" pe bara spate? O sa arate si a ta "interesant".
E nasol ca uit uneori, si cand o vad asa ma ia cu fiori
realmode is offline   Reply With Quote
Old 02-09-10, 13:58   #4368
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

http://www.************/noutati-auto...0/videoclipuri

Divertisment italienesc !
Old 02-09-10, 15:33   #4369
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

http://cti97.ro/2010/09/02/fw-drumuri/

Sa traim bine...
Old 02-09-10, 17:41   #4370
cipri-vkt

Stage 3

cipri-vkt's Avatar

alex din astia ai vazut la mare?
https://www.youtube.com/watch?v=crz7zzQsJVg
cipri-vkt is offline   Reply With Quote
Old 02-09-10, 18:36   #4371
Alin Puma

Stage 4

Alin Puma's Avatar

Ce taaaaaaaaaaaaare astia nu au minte cit o gaina
Alin Puma is offline   Reply With Quote
Old 03-09-10, 00:40   #4372
Black Rider

Stage 2

re all nu stiti un motor de mitubishi eclipse gs modelu de motor este 4G63 2000cm3 16 valve DOCH anul de fabricatie al masini e 1996 dak stiti cv dati un pm sau cv
Black Rider is offline   Reply With Quote
Old 03-09-10, 08:16   #4373
brummy
Racing Syndicate Member

Stage 5

brummy's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Racing Syndicate]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Black Rider View Post
re all nu stiti un motor de mitubishi eclipse gs modelu de motor este 4G63 2000cm3 16 valve DOCH anul de fabricatie al masini e 1996 dak stiti cv dati un pm sau cv
in gradiste e un eclipse pe butuci pe strada petru rares. pe spate scrie 16v dohc, dar nu cunosc nici proprietarul nici masina
brummy is offline   Reply With Quote
Old 03-09-10, 10:20   #4374
baderka

Stage 1

baderka's Avatar

Salutare tuturor baietzilor si fetelor din COMUNITATEA 4TUNING ARAD.
Nu sunt nou pe forumul 4tuning, urmaream cu ceva timp in urma discutiile si problemele legata de Renault pt ca aveam o laguna 1 si multe probleme am avut cu ea.....
Cert este ca acum, printr-un prieten am auzit de voi, de intalnirile care se fac vinerea si m-as baga si eu .... ..... totusi faza e ca am un polo 1.4 , 75 de magari schiopi si nu stiu dupa ce am citit si eu putin pe aici si am vazut poze, filmuletze .... parca m-as simti ca unu care vine cu o mobra la un concurs unde se regasesc doar moto peste 250 cmc .... Bine tind sa cred ca mintea mea bolnava ) ar compensa pana la 100 de megarusi dar na ...
Deci ? Se mai accepta membrii ?
baderka is offline   Reply With Quote
Old 03-09-10, 10:42   #4375
baderka

Stage 1

baderka's Avatar

Heii app de link-ul postat de cipri-vkt cu filmuletzul ala in care niste dilai se arunca in noroi am gasit si eu unul f tare ca tot iarna va bate la usa mai repede decat ne vom astepta )

https://www.youtube.com/watch?v=XFZxUsAnjhI
Old 03-09-10, 11:12   #4376
Alin Puma

Stage 4

Alin Puma's Avatar

La intilnirile 4Tuning sun acceptati toti cei care le plac masinile cu sute de cai putere sau cu ma-i putini cai putere cum am si eu , deci ne vedem astazi la 19 la patinoar
Old 03-09-10, 11:18   #4377
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

Toti pasionatii sau iubitorii de masini stock sau tuning sunt bineveniti.
La patinuar dupa orele 19:00 in fiecare vineri si daca vremea nu tine cu noi suntem in Atrium center, parcarea de la ultimul etaj accesibil
Voie buna...
Old 03-09-10, 12:32   #4378
baderka

Stage 1

baderka's Avatar

Talking Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

oky perfect mersi baietzi atunci probabil ca azi dupa 7 o sa imi fac si eu aparitia cu 6n2-ul meu, pe acolo, poate o sa discutam, ma ajutati si pe mine cu un sfat ceva ... va mai dati cu parerea ce se paote face cu masinutza mea, etc... Am o instalatie de sunet statie, tub, ceva difuri ..., care mi-am pus-o singur pe masina dar nu stiu de ce dar am impresia ca ori nu stiu eu sa o reglez statia bine, ori .... e de tot rahatul si chiar nu suna bine .... dar na... daca o sa reusesc sa ajung si o sa aveti timp si de problemele mele m-as bucura f mult ...
In principiu de azi se poate spune ca aceasta comunitate sa mai inmultit cu una bucata masina condusa de una bucata sofer care doacamdata doar se crede "pilot" ) dar poate cine stie am vazut eu ca se mai fac si tot felul de cursuri de indemanare drifturi etc.... poate mai invatz si eu de-ale pilotajului
Old 03-09-10, 13:39   #4379
calinpetco

Stage 5

calinpetco's Avatar

Bine ai venit! Ne vedem acolo!

Cat despre "bolizi" stai linistit ca nu-i chiar asa, majoritatea suntem oameni normali(cu indulgenta) cu masini normale, nu te astepta sa gasesti p-acolo F-16 si d-alea...
Old 04-09-10, 09:52   #4380
rangerxtr

Stage 5

rangerxtr's Avatar

sorry dar nu am ajuns ieri ca al avut deschiderea la noul magazin din atrium "triumf"....next time sper cu masinuta gata ....luni scot ciuloasa de la facut....
rangerxtr is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -