coman,in locul tau as pune frana,as cobora din masina,as lua un topor si as dezmembra o pe loc.
Doamneee , de unde le scoateti pastea ?
la fel ca si alea " imi vine sa borasc" , " imi vine greatza , mi se face rau , fac amigdalita , apendicita si etc"
mai baieti daca si asta e naspa inseamna ca voi doar incarcati forumul degeaba ...scuze dar doar si poate cand privesti masinutza aia micutza dai ani care ii are si la varsta ei si cum arata scuzele mele.....cand era tinerica masina si arata in acest fel i atunci ar fi fost super ok acum la ce m,asini sunt intradevar s-a mai demodat dar parerea mea ca e mult muncita si parerea mmea kitschurile sunt cele care sunt mai recente construite prost fara gust fara linii si etc ...parerea mea e ca nu e de desconsiderat masinutza. ia incercati careva si puneti acele jante pe o asemenea masinutza mica.,.,,.repet...masiutza mica si vedeti doar cat e de lucru sa le si poti roti sa poti intra si intr-o groapa fara sa rupi tabla dupa masina si sa ii dai si ceva forma acelei borduri ......teorie terminata
__________________ AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
Un lucru e sigur, daca reusesti sa te rastorni cu kartul asta pe strada meriti doua lucruri: titlul de cel mai prost sofer al anului si anularea permisului de conducere
Member of: [4Tuning International] [Opel] [Fiat] [Nissan] [Mitsubishi]
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
Originally Posted by KTA87
Spania... inconfundabil
citroenu saxo e preparat de o firma renumita in spania <>inainte masina era alta culoare si pica un pic mai bine ,daca nu avea farurile de arosa era chiar reusita