Link-ul lu' aleks nu merge
invalid link bla bla bla !
BMW-ul in afara de dungi,semnul adidas,si chestiile de pe laterale ( ? litere arabe ? ) nu mi se pare chiar asa de aiurea...Poate eleronul ala nu e cel mai potrivit,da' oricum,nu e kitsch. Cred ca masina ar fi fost mai potrivita la kitsch sticking !
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
Originally Posted by eMH
BMW-ul in afara de dungi,semnul adidas,si chestiile de pe laterale ( ? litere arabe ? ) nu mi se pare chiar asa de aiurea...Poate eleronul ala nu e cel mai potrivit,da' oricum,nu e kitsch. Cred ca masina ar fi fost mai potrivita la kitsch sticking !
intr-adevar, au sters topicul cu fotografii de pe sectiune.
tot ce pot pune e un print screen dupa ea, imi pare rau ca nu am mai mult...
va formati singuri parerea daca e incadrata corect sau nu, eu am spus ca da pentru ca nu are ce cauta admisia de aer pe capota, farurile de golf 4 sunt din alt film, iar botul rotunjit n-are nicio legatura cu restul liniilor clasice, drepte si frumoase ale masinii...
parca s`a mai discutat tot aici ... nu mai stiu pe unde ... si parca tot tu ai zis ca la un club destul de cunoscut de la noi din tara ... pacat de masina si mai ales pacat de banii bagati ... degeaba ...
Deci bara fata,bara spate,pragurile si tipsurile sunt invizibile la tine ??
Vad eu aiurea ??
26wrc...ce ti se pare tie kitsch TUNING la asta ??
Masina aia ar fi trebuit incadrata la kitsch sticking...
Asta al lu' aleks s-a mai discutat...
Nu te supara ca iti spun dar de cand am postat pozele alea nimeni nu a zis nimic ca e ok sau ca arata bne!
1-este bmw ce leg au literele arabe pe el?
2-ADIDAS pe capota ti se pare in regula?
3-nas cromat ,ce ti-or place acele praguri exagerate de prost gust nu stiu!Sa iti mai insir insusirile ei "alea neKITSCHOASE" ?Cum a mai spus cnva nu prea e kitsch nimic la tine!
4-L-as lasa cat mai stock seria e34 este foarte frumoasa stock fara bari exagerate ...patratoase!Deeh...!
haideti va rog eu, depasiti subiectul, nu mai conteaza, masina e postata aici, fiecare are partea lui de dreptate, hai sa mai gasim altele, ca e plina ţara din pacate