Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-12-09, 20:49   #76
Victor_Is

Stage 5

Victor_Is's Avatar

Default Re: polo 9N black on white

baieti...multumesc frumos de raspunsuri...dar..mie rusine de levi's ca o sa zica ca-i fac praf topicul
haideti sa discutam aici...daca doriti si nu va suparati
https://forum.4tuning.ro/27-discutii-...ml#post2912139

Nu alerga mai tare decat poate ingerul tau zbura.
Glumeste in iubire dar nu iubi in gluma.
- Cumpar Trabant 1.1 (sau doar actele) pm , mail sau topic [click]

Jucarie pentru oameni mari - prezentare
Victor_Is is offline  
Old 22-12-09, 07:49   #77
levi's

Stage 2

csongi tre sa te contrazic.a mea e 9N,
victor ai 2 varianta: daca e bord de polo atunci e de 6n2 model 2001-
daca nu, atunci e de lupo. cum a zis si sandor
levi's is offline  
Old 22-12-09, 08:32   #78
csongor_t

Stage 2

Levi barat....vorbeam de a mea.....cand am zis 6N...dar...poate este 6N2
csongor_t is offline  
Old 23-12-09, 22:51   #79
HoricutzWSR
Virtual Tuner

Stage 5

HoricutzWSR's Avatar

Member of:
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]

ala e bord de Polo 6n2 100%
HoricutzWSR is offline  
Old 24-12-09, 01:05   #80
RDss

Stage 3

Nice
RDss is offline  
Old 25-12-09, 21:08   #81
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by levi's View Post
e bine v-am ascultat sfaturile voastre:
nu va placut eleronul l-am dat jos
nu va placut priza de aer l-am dat jos
nu va placut prelungirea bari fata l-am dat jos
nu va placut STIKERELE jos cu ele
si vorba voastra "sa fie simplu si cu bun gust" am considerat ca masina e tunat cu "CU BUN GUST" cu o prelungire a capotei,ceva oglinzi,stopuri si niste jante, asa ca .................................................. ........................................
le am dat jos.
acu am o masina OK
Attachment 1226326

Attachment 1226327

Attachment 1226328
mersy
zi drept, astea-s poze vechi dinainte să te apuci de modificat maşina
aleks is offline  
Old 26-12-09, 10:28   #82
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

aleks, iti garantez eu 100% ca pozele astea sunt reale si din prezent,asa arata masina acuma, deoarece nu numai ca o dat stickerele jos si alea alea, ci o facut "mari" schimbari la masina,(se vede in poza la ce ma refer) si cred ca de aceea ti se pare dubios! eu nu pot sa zic mai multe, dar cunosc persoana respectiva si si masina lui si stiu ce vrea sa faca in viitorul apropiat! am mai scris si intr-un post anterior, ca o sa urmeze mari schimbari... dar pana nu vor fi, nici eu si nici levi no sa dezvaluie nimic!!! dar numa levi poate sa confirme ce am zis...

Last edited by sandor406; 26-12-09 at 10:31.
sandor406 is offline  
Old 26-12-09, 18:15   #83
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Am înţeles.
Vă urez succes şi sper ca noul proiect să arate mult mai legat şi mai elegant.
aleks is offline  
Old 02-01-10, 22:06   #84
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
aleks, iti garantez eu 100% ca pozele astea sunt reale si din prezent,asa arata masina acuma, deoarece nu numai ca o dat stickerele jos si alea alea, ci o facut "mari" schimbari la masina,(se vede in poza la ce ma refer) si cred ca de aceea ti se pare dubios! eu nu pot sa zic mai multe, dar cunosc persoana respectiva si si masina lui si stiu ce vrea sa faca in viitorul apropiat! am mai scris si intr-un post anterior, ca o sa urmeze mari schimbari... dar pana nu vor fi, nici eu si nici levi no sa dezvaluie nimic!!! dar numa levi poate sa confirme ce am zis...
Sincer,spui lucrul asta ca ti-o dat nu stiu ce filtru nu ca ai sti cu adevarat. Eu cred acelasi lucru ca si aleks. El e din Targu-Mures,tu din Hunedoara Sa fim seriosi.
VladM is offline  
Old 02-01-10, 22:16   #85
csongor_t

Stage 2

NU....masina chiar asa arata....sunt din Targu Mures,Levi mi-e prieten...si POZELE IS CAT SE POATE DE REALE....a demontat tot de pe masina.....pai daca nu era bun cum era....le-a facut pe placul tuturor....
csongor_t is offline  
Old 02-01-10, 22:51   #86
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Eu tot nu cred,dar in fine. Se pare ca Levi's a inteles total gresit mesajul nostru,am incercat sa-l ajutam sa faca o masina frumoasa,dar el a inteles totul aiurea.
VladM is offline  
Old 02-01-10, 22:54   #87
csongor_t

Stage 2

N-am de ce sa mint crede-ma.....pozele sunt actuale....
csongor_t is offline  
Old 03-01-10, 11:14   #88
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

vladM, poti sa crezi ce vrei tu, ca oricum eu, csongor, si levi stim ce stim! si sa iti zic un lucru, care tie ti se pare absurd: eu din hd si levi din ms ?! ) ok, deci sa iti explic, ca nu mie lene, dar sa iti demonstrez ca nu pt un filtru ma dau mare prieten cu levi, ci pt un singur fapt: levi este din balauseri, jud.MS ! corect? corect!!! iar eu sunt din vulcan. jud.HD! corect? corect!!! si parintii mei, sunt nascuti la tg.mures, si mai exact de origine din sangeorgiu de padure jud. MS!!! daca nu ai auzit de orasele /comunele astea, atunci uitate pe harta, si convinge-te singur! si daca tot nu ai ce face, decat se te pui bine cu aleks, poti sal lingusesti in continuare, cat vrei! dar accepta realitatea si fii corect si tii asa de greu sa accepti ca masina lui levi chiar arata asa? aleks de ce o inteles asa de repede ca masina chiar se afla in acest stadiu? pt ca nu se baga atat de adanc in lucruri, nu face afirmatii inutile, ci accepta acest lucru si gata! ah, si inca un lucru, uitate pe la inceputul topicului, ca eu i-am scris pe ungureste, deci inca un lucru la care nu te-ai gandit: ah, daca asta o scris ungureste, atunci inseamna ca cv cv tot este, ca oricine nu vb ungureste in valea jiului!!!hai sa fim seriosi! deci: daca vrei crezi, daca nu...NU, SI FII TU SANATOS!!!)

Last edited by sandor406; 03-01-10 at 11:16.
sandor406 is offline  
Old 03-01-10, 11:35   #89
bogdy.ghetto

Stage 5

bogdy.ghetto's Avatar

Member of:
[Ghetto Cult]

ce atata caz pt niste poze? daca masina arata asa acuma bravo lui ca ne-a ascultat sfaturile...daca nu e asa si ne-a mintit e vb de caracterul omului oricum La multi ani !
Old 03-01-10, 12:17   #90
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
vladM, poti sa crezi ce vrei tu, ca oricum eu, csongor, si levi stim ce stim! si sa iti zic un lucru, care tie ti se pare absurd: eu din hd si levi din ms ?! ) ok, deci sa iti explic, ca nu mie lene, dar sa iti demonstrez ca nu pt un filtru ma dau mare prieten cu levi, ci pt un singur fapt: levi este din balauseri, jud.MS ! corect? corect!!! iar eu sunt din vulcan. jud.HD! corect? corect!!! si parintii mei, sunt nascuti la tg.mures, si mai exact de origine din sangeorgiu de padure jud. MS!!! daca nu ai auzit de orasele /comunele astea, atunci uitate pe harta, si convinge-te singur! si daca tot nu ai ce face, decat se te pui bine cu aleks, poti sal lingusesti in continuare, cat vrei! dar accepta realitatea si fii corect si tii asa de greu sa accepti ca masina lui levi chiar arata asa? aleks de ce o inteles asa de repede ca masina chiar se afla in acest stadiu? pt ca nu se baga atat de adanc in lucruri, nu face afirmatii inutile, ci accepta acest lucru si gata! ah, si inca un lucru, uitate pe la inceputul topicului, ca eu i-am scris pe ungureste, deci inca un lucru la care nu te-ai gandit: ah, daca asta o scris ungureste, atunci inseamna ca cv cv tot este, ca oricine nu vb ungureste in valea jiului!!!hai sa fim seriosi! deci: daca vrei crezi, daca nu...NU, SI FII TU SANATOS!!!)

Ok deci ma lingusesc pe langa aleks,daca accept ce spune el imi da cate 1500 de euro pe zi Dar am continuat pentru simplu fapt ca nu am crezut lucru asta si inca nu-l cred pentru ca am motivele mele. Daca eu nu am dreptate si vorbesc aiurea,imi cer scuze si imi recunosc vina si ii urez felicitari lui levi si imi pare rau ca nu a inteles mesajul nostru cum trebuie. Trebuia sa fie undeva pe la mijloc dar el a dat totul jos. Speram ca in continuare o va face mai frumoasa.
VladM is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -