Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 03.04.2005

Bucuresti - 03.04.2005 Cursa viteza eveniment pe Baneasa Legal RACING 3Aprilie

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-04-05, 21:37   #61
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

-Ha ha ha ......ce caterinca........!!!!!!
-Pentru mine e simplu................daca ti-a placut bine......daca nu....iarasi bine!!!!!!.........daca revi la cursa urmatoare bine daca nu ......au fost multi care nu au intrat sa fi tu prezent sa te dai mocca , tu care nu-ti convine ceva de fiecare data!!!!!!!! Aloooooooooooo JKV ma auzi?????
-Cat despre calitate ................nu stiu cum sa ma exprim........pisssssssss pe toate sloganurile politice.....ma intelegi?
-Acum Polifem si multi altii au muncit alaturi de noi ........au vazut mai de aproape ce inseamna si fata nevazuta a unei curse..........tu ai venit si te-ai dat ai plecat acasa...SI Atat!!!!!
-Rusinica JKV si nu uita ca la sfatsitul cursei.......ai venit si mi-ai multumit pt cursa si m-ai felicitat.........ai dat parola la user la altcineva sa-ti strice cumva reputatia??
Old 05-04-05, 22:27   #62
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Mi-am editat toate posturile ca sa se vada ca nu mai vreau scandal. Asta nu inseamna ca ma resemnez.
JKV is offline  
Old 06-04-05, 06:07   #63
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Fiecare are dreptul la propria opinie si nu cred ca stersul e o rezolvare.
Nu mai conteaza, insa e bine sa va ganditi mai mult inainte de a fi in pragul de a genera un scandal si sa va pastrati verticalitatea.
Va multumesc de intelegere si probabil voi inchide in scurt timp acest topic.

SEBASTIAN is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -