Bucuresti - 03.04.2005 Cursa viteza eveniment pe Baneasa Legal RACING 3Aprilie |
04-04-05, 00:39
|
|
Stage 5
Member of: [Insomnia] [Honda] [SUBARU]
|
eu n-am nimic din cele mentionate mai sus decat sa-mi pun un dvd si un spoiler prefer sa-mi cumpar o turbina de 10 ori mai mult!
x-ray-eyes...din pacate n-ai cum sa te duci la grupa C pt ca si acolo dai de ceky care impacheteaza multe masini si de la grupa D si E, ma rog el este o exceptie...dupa cum spuneam te duci la C ca sa faci ce? sa dai de tdi de 150 de cai de fabrica si el la randul lui cu flash tuning...cum si eu la randul meu bat masini de 180 190 200 de cai depinde evident de masina ca una mai usoara ca a mea si cu mai multi cai in mod evident n-am cum s-o bat...oricum astea sunt niste discutii total aiurea care nu duc absolut nicaieri...aici trebuiau sa se scrie lucruri legate de organizare si pareri despre aceasta nu sa deviam atat
|
|
|
04-04-05, 08:10
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"DUMAS\"
Sa furat timpi la masinii din aceasta etapa in stil barbar si nu este frumos ,pacat ca uni oameni care au depus o gramada de efort sunt loati la misto!!!NU ESTE CORECT!!! Ca organizare nu am ce reprosa a fost buna!
|
Cred ca tu calomniezi aici. Pe ce te bazezi cand spui ca au fost furati timpi?
Da a fos o mica eroare rezolvata pe moment e vorba de grupa C unde se ratacise o bucata de rola de cronometrare.
Arbitrajul si cronometrarea au fost facute de FRA supravegheate de noi si ar fi trebuit la acea masa sa fie si Gratian care a absentat.
Cine a castigat grupa si nu merita?
Te rog nu mai face afirmatii gratuite si nu te lua dupa ce spun unii invinsi acum isi cauta scuze.
|
|
|
04-04-05, 08:15
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:
Originally Posted by \"Vyruss\"
Quote:
Sa furat timpi la masinii din aceasta etapa in stil barbar si nu este frumos ,pacat ca uni oameni care au depus o gramada de efort sunt loati la misto!!!NU ESTE CORECT!!! Ca organizare nu am ce reprosa a fost buna!
|
Daca tot esti asha sigur te rog da shi tu niste exemple te rog
|
Cand un 320 Diesel condus de o domnisoara v-a bate la timp un Audi A4 1.8T de 150Cp sau un Astra GSI sa ma anuntati si pe mine va rog frumos.
Si exemplele pot continua dar ii las pe altii !
|
Parerea mea este ca oricand un BMW din aceeasi clasa cu un Audi la aceeasi putere il va invinge acesta.Prin definitie BMW este o masina sportiva chiar si cand e diesel.
Nu uitati aici ca BMW-ul diesel de 150cp poate avea cu chip si 200 sau mai mult.
|
|
|
04-04-05, 08:23
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"JKV\"
\"Dupa razboi, multi viteji s-arata\". Ideile astea acum nu-si mai au rostul. Oricum nu se mai poate face nimic pentru rezultatul cursei de azi.
Dar, sa se fure PE FATA, pe motive NUMAI DE LR stiute, nu mi se pare corect. Si cred eu ca ar fi cazul sa se termine o data cu favoritismele/nepotismele de genul: \"E cu mine/A venit la mine/Eu l-am trimis/Eu l-am chemat/Eu l-am pus\". Unii oameni din cadrul organizatorilor (LR) ar trebui sa se mai duca pe la cate-un curs de diplomatie.
Per ansamblu, evenimentul de azi s-a prezentat bine (cu mici exceptii, evident, ca n-ai cum sa scapi de ele). Nu comentez absolut nimic la organizare. Mie, sincer mi-a placut. Ca eveniment. Si putin ca si cursa. (Dar, cum spuneam, se fac favoritisme si se fura pana si la curse, care culmea, sunt gratuite...asa suntem noi romanii).
Un singur sfat: pe viitor, alegeti-va oamenii din posturile cheie (parcare, start, finish) mai cu bagare de seama si care sa-si dea interesul intr-adevar pentru cursa.
Respect pentru toti participantii, in mod special pentru Lucian (Nova Turbo), X-Ray Eyes (fratiorul meu cu Astra Hybrid), Razvan (Audi 1.8T), CeReS (WRX STi) si lista continua da' sunt obosit.....
Noapte buna.
|
JKV-ule cred ca exagerezi si vrei sa ne patezi numele.
Faptul ca tu vrei un regim special nu inseamna ca tu trebuie sa-l si primesti.
Tu ai vazut ceva real insa nu uita ca Insomnia a fost presenta la organizare si avea si alte treburi de facut pe langa participarea in competitie.
Tu esti cel care a cereat cele mai multe probleme din partea MR.
Nu uita ca la etapa trecuta ne-am exclus din concur un potential castigator pe motiv ca a oprit sa vorbeasca cu cineva visavis de masa de cronometrare.
Te rog fi mai rezervat in declaratii sau intreaba inainte.
|
|
|
04-04-05, 09:56
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:
|
Cred ca tu calomniezi aici. Pe ce te bazezi cand spui ca au fost furati timpi?
Da a fos o mica eroare rezolvata pe moment e vorba de grupa C unde se ratacise o bucata de rola de cronometrare.
Arbitrajul si cronometrarea au fost facute de FRA supravegheate de noi si ar fi trebuit la acea masa sa fie si Gratian care a absentat.
Cine a castigat grupa si nu merita?
Te rog nu mai face afirmatii gratuite si nu te lua dupa ce spun unii invinsi acum isi cauta scuze.
|
NU S-A FURAT NIMIC!!! Finalistii au fost desemnati cat s-a putut de corect pe baza rolelor de cronometrare, de catre arbitrii.
Spun asta, pentru ca am fost trimis de Gratian la masa de cronometrare, unde am stat pe tot parcursul grupelor pana la finale...
----------
ps: inca o data FELICITARI tuturor celor implicati in realizarea acestei curse !!!!
|
|
|
04-04-05, 09:59
|
|
Presedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"shadow\"
Explica-mi si mie PLS ce cauta golful galben de la voi (Insomnia) la grupa B??? Cand el recunoste pe siteul Insomnia ca are 160 Cp!!!
|
Acuma ne acuzi de ceva. Foarte urat Citesti regulamentul inainte sa spui asa ceva.
Daca regulamentul ar zice, ca masini Diesel cu chip intra grupa mai sus, atunci ar intra grupa mai sus. Nu e nicio problema. Dar asa este regulamentul pe care trebuie sa respectam! Masini TDI, Turbo si AWD sunt avantajate in acest mod ... Dar asa este si nu e vina noastra si nu ai trebui sa ne acuzi de ceva
|
|
|
04-04-05, 10:04
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
Stie cineva cam cati spectatori / participanti au fost pana la urma? (la tv s-a vehiculat ca au fost in jur de 2000 da mie mi s-au parut mai multi)
|
|
|
04-04-05, 10:14
|
|
Stage 5
|
2000 ... mie se pare ca mai multi ...
|
|
|
04-04-05, 10:21
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"JKV\"
\"Dupa razboi, multi viteji s-arata\". Ideile astea acum nu-si mai au rostul. Oricum nu se mai poate face nimic pentru rezultatul cursei de azi.
Dar, sa se fure PE FATA, pe motive NUMAI DE LR stiute, nu mi se pare corect. Si cred eu ca ar fi cazul sa se termine o data cu favoritismele/nepotismele de genul: \"E cu mine/A venit la mine/Eu l-am trimis/Eu l-am chemat/Eu l-am pus\". Unii oameni din cadrul organizatorilor (LR) ar trebui sa se mai duca pe la cate-un curs de diplomatie.
Per ansamblu, evenimentul de azi s-a prezentat bine (cu mici exceptii, evident, ca n-ai cum sa scapi de ele). Nu comentez absolut nimic la organizare. Mie, sincer mi-a placut. Ca eveniment. Si putin ca si cursa. (Dar, cum spuneam, se fac favoritisme si se fura pana si la curse, care culmea, sunt gratuite...asa suntem noi romanii).
Un singur sfat: pe viitor, alegeti-va oamenii din posturile cheie (parcare, start, finish) mai cu bagare de seama si care sa-si dea interesul intr-adevar pentru cursa.
Respect pentru toti participantii, in mod special pentru Lucian (Nova Turbo), X-Ray Eyes (fratiorul meu cu Astra Hybrid), Razvan (Audi 1.8T), CeReS (WRX STi) si lista continua da' sunt obosit.....
Noapte buna.
|
JKV`ule ... chiar ma gandeam aseara ... CE O SA MAI DEBITEZI in privintZa cursei asteia ... !!!!!
Eu chiar sunt curios ... nenica cand faci o ACUZATZIE ... drebuie sa ai un FUNDAMENT, o BAZA ....
Tu aduci acuzatZiile doar de amorul artei!!!! Ce ashteptZi ... ??? sa vii iar prin Bucureshti sa zici oamenilor sa TE BATA ... ca i-ai jignit ??? shi sa itZi ceri scuze mai mai cu lacrimile in OCHI??? Calmeaza-te ... eshti major CE DRAQ!!!
In privintZa favoritismelor ... NU COMENTATZI ... nu avetZi nici un drept!!!!!!!!!!!!
Shi ce atZi organizat voi pana acuma a fost TOT TIMPUL PUTRED shi nu vi s-au adus ACUZE chiar asha NESIMTZITE CA ALE TALE!!! ... asha ca nu PUTETZI ZICE CA aceasta CURSA A FOST ARANJATA sau nu shtiu ce...
PENTRU CA NU A FOST ASHA!!!! ... INSOMNIA Tot timpul a fost NEUTRA in treburile astea ... dar cand se da in noi fie indirect fie direct ... NU E CHIAR FOARTE FRUMOS!!!
Am fost acolo ... shi am ajutat cat am putut!!! La fel au fost shi ARBITRII DE LA FEDERATZIA ROMANA DE AUTOMOBILISM!!!! ... care au fost cat se poate de obiectivi ... totul s-a calculat PE TIMPI ...
ATENTZIE ... NU MAI ADUCETZI ACUZE STUPIDE ... NU ARE ROST ... NU VETZI AVEA NICIODATA CASHTIG DE CAUZA DACA VORBITZI AIUREA ... FARA NICI UN FEL DE FUNDAMENT... Mai bine bagatZi nishte bani in mashina ... shi ne vedem DATA VIITOARE LA CURSE!!!
X-Ray-Eyes ... itZi intZeleg nelamurirea ... dar acuma ... sincer nu mai are rost. Cauta un BMW din ala diesel de 150 CP ... shi da-te cu el ... shi dupa ce itzi iei papara de la el ... o sa realizezi ... ca domnishoara a avut timpi mai buni ca ai tai!!!!
04-04-05, 10:23
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
|
|
|
04-04-05, 10:31
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
Cand un 320 Diesel condus de o domnisoara v-a bate la timp un Audi A4 1.8T de 150Cp sau un Astra GSI sa ma anuntati si pe mine va rog frumos.
|
Duminica s-a dovedit ca se poate!
|
|
|
04-04-05, 11:02
|
|
Stage 3
|
pana sa citesc thread-ul asta, ma ofticam ca n-am venit la curse
acum sunt FOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAARTE mandru ca n-am venit sincer.. am preferat cursa din cta de pe 27 martie.. care s-a disputat mai mult intre dacii.. dar care n-au facut atata gura .. decat cursa cu masini puternice.. si apoi cearta well.. keep up the good work
|
|
|
04-04-05, 11:06
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Cine a castigat grupa B ??? Ca Vyp si Sever erau favoritii, cu o cota destul de mare... Ce s-a intamplat ????
Cat despre ce zice shadow, ar fi amuzant sa se bage masinile dupa ce zice proprietarul si nu talonul... Daca zic ca am 90 de cai cand masina are din fabrica 130, asta inseamna ca ma bag la A1 ???
|
|
|
04-04-05, 13:32
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Cine a castigat grupa B ??? Ca Vyp si Sever erau favoritii, cu o cota destul de mare... Ce s-a intamplat ????
|
GAM Am intelesc ca a schimbat turbina.
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Cat despre ce zice shadow, ar fi amuzant sa se bage masinile dupa ce zice proprietarul si nu talonul... Daca zic ca am 90 de cai cand masina are din fabrica 130, asta inseamna ca ma bag la A1 ???
|
Foarte bun exemplu
Daca se bage masini dupa putere care masini au dupa modificari atunci avem nevoie de dyno care ar fii la poarta unde se intra la curse.
|
|
|
04-04-05, 13:43
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
in primul rand ca sunt aceeasi cai.....
in al doilea .....ce daca era o domnisoara.....nu e shi ea sofer ca tine?
|
|
|