Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 03.04.2005

Bucuresti - 03.04.2005 Cursa viteza eveniment pe Baneasa Legal RACING 3Aprilie

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-04-05, 23:55   #46
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Default Re: x-)

Aici erau niste kestii scrise de mine, care au nascut un alt scandal. Consider ca e mai bine sa le sterg. Nu am fost sfatuit/constrans de nimeni. M-am saturat de polemici.
JKV is offline  
Old 04-04-05, 23:55   #47
Adrian

Stage 1

Adrian's Avatar

jkv
tu cind te mai inscrii la un eveniment LR sa ai rezultatul de la controlul oftamologic .esti chior la subiectul mesajului meu scrie clar ca nu este vizeaza clubul MR ci doar persoane
si inca ceva :care e persoana de la lr cu care te tot certi tu pe forum ca eu nu prea postez iar sebi vad ca nu te bag inca in seama?
sau pui posturi doar ca sa vezi cit esti de activ(pe forum)?
si gata tot poporul ca e deja am deviat de la subiect cu totii
Adrian is offline  
Old 05-04-05, 00:08   #48
The_Jackal
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 2

The_Jackal's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default EPILOG !!!

Orikum stai kalm ca eu nu ma bat cu oricine si din orice.

DAR ORIKUM, te salut si ai grija de tine.

P.S: Daca era vorba de bataie nu eram eu cel care te batea. Sincer nu stiu cine ar fi facut asa ceva(asta daca te-ar fi batut cineva).

PACE NSL si LR !!!
The_Jackal is offline  
Old 05-04-05, 01:25   #49
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

jkv:
zici ca s-a furat pe fata...
apoi spui ca acuzatiile tale sunt fondate...
poate nu stii ca acuzatiile fara exemple doveditoare se numesc CALOMNIE
este urat, ca aici pe 4tuning sa calomniezi atatea persoane, inclusiv pe noi, care am supervizat cronometrarea, dupa cum ai inteles daca ai citit mai sus, printre stropii de spuma pe care cred ca ii scuipai pe ecran.

scuze atacul, dar lipsa mea din fata calculatorului a facut sa ai posibilitatea sa scrii atatea posturi jignitoare...
foarte urat... inca nu sterg nimic, ca sa fie dovada pentru oricine mi-ar comenta pozitia...
-------------
in legatura cu altceva...
e de bun simt ca greselile altora nu le scuza pe ale tale, asa ca nu mai arunca noroi pe altii, si respecta intai tu regulile inainte de a acuza pe altii
---------------
Quote:
Unii oameni din cadrul organizatorilor (LR) ar trebui sa se mai duca pe la cate-un curs de diplomatie.
probabil ca ar trebui sa se duca la cel pe care tocmai l-ai absolvit tu, nu?
---------------------
spui ca esti mandru ca faci parte din MR.... MR nu stiu daca e asa mandru ca faci parte din el...
daca da, e treaba lor, nu ma bag... dar sa ii intrebam pe toti, pe micutzu, lucian, bogdan, ce parere au de posturile tale?
--------------------
spui ca iti manifesti divergentele fata de membrii altor cluburi...
te rugam sa cauti un forum specializat in certuri si dispute si scandaluri

4tuning a fost un forum echilibrat
scandalurile au inceput cu tine, atunci, si au continuat multa vreme...
s-a reusit ajunge la un echilibru dupa mult timp si multa munca din partea mea...
IN NICI UN CAZ SA NU ITI IMAGINEZI CA TE VOI LASA SA READUCI ATMOSFERA DE CERTURI SI JIGNIRI CUM DIN PACATE AI MAI FACUT-O O DATA...

inca un singur post cu caracter ofensiv din partea ta va face sa dispari DEFINITIV de pe forum
Gratzian is offline  
Old 05-04-05, 01:31   #50
HAL

Stage 4

HAL's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

in sfarsit se ia atitudine bine zis gratzian!!!

chiar nu isi aveau rostul discutziile astea in contradictoriu care nu duc la absolut nimic bun!!
HAL is offline  
Old 05-04-05, 07:34   #51
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Discutile astea nu cred ca duc la nimic cu adevarat bun, iar alimentarea lor e o prostie.
Nu contest faptul ca asta nu a fost o etapa careia i se mai pot aduce imbunatatiri, o vom face si mai bine insa nu cred ca e cineva mai in masura decat noi sa aprecieze asta.
Consider ca in mare parte de ele e responsabil un anumit mebru al MR.
Noi am spus ca suntem foarte atenti la membri MR care sunt pe pista si ca actiunile lor pot avea repercursiuni asupra grupari lor, insa am dat dovada de clementa atunci cand s-a gresit nu a avut nimeni de suferit cu nimic.
Respectam membri vostri, au aceeleasi drepturi ca si altii la curse, nimeni nu le-a adus nici un prejudiciu desi sa fim sinceri ei au gresit cel mai mult si au fost cei mai dezordonati.
Faptul ca un membru Insomnia(Moartea) s-a dus la Adrian si apoi la mine la sosire nu era ceva gresit multi din insomnia au ajutat la organizare, chiar aveau o libertate mai mare decat simpli partticipanti.
Si daca ar fi gresit ce vreti sa-mi spuneti ca spiritul de turma va caracterizeaza?Nu cred ca e asa ci doar cautati pretexte de discuti fara logica.Exista o regula simpla ascultati ce va spun organizatorii nu va luati dupa unul si altul care pot fi supusi greseli in egala masura.
Eu am incercat sa vad totul cat se poate de constructiv, dar daca sunt contrat nu e vina mea si celorlalti organizatori.
Stiu a trebuit sa luam cateva masuri destul de drastice de care nu sunt mandru una din ele mutarea lui Micutu de la start in zona publicului, desi era discutat cu el unde trebuie sa stea sa nu fie discutii.
Micutu a fortat intrarea Florian a cedat sentimental si poate ca e de inteles in schimb a generat o miscare urata din partea noastra.Eu l-am desemnat pe Cipi sa-l indice pe Micutu fortelor de ordine si sa-l scoata din perimetrul zonei de start, dar asta fara nici un resentiment fata de el.
Ce sa facem regulile sunt reguli si trebuiesc respectate in totalitate pe cat posibil.
Pentru JKV am un singur sfat legat de partea sportiva, vad ca esti prins de microbul asta al curselor fapt pentru care cred si-ti recomand sa te concentrezi mai mult asupra pregatirii masini tale de curse, mai ai ceva de lucru dar se poate face bine.

SEBASTIAN is offline  
Old 05-04-05, 09:01   #52
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Lasati-l mah pe JKV, ca e baiat bun, dar mai tre sa se duca la femei... Ce glume de tilicar ai in tine frate... Sa mor !!! Lasa draqu carcoteala ca din tot MR-ul de 500 de membri numai tu te-ai trezit sa comentezi, lasa lumea in pace, pe bune acum. Onerosule... Lasa ca-ti scot io figurile din cap la urmatoarea legala !!!
Hondarul is offline  
Old 05-04-05, 11:42   #53
maryo

Stage 5

maryo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ca la fiecare cursa trebuie sa fie cineva care nu e multumit!
Nu ma mai mira nimik!
Daca nici asta nu a fost o cursa bine organizata.............sa fim seriosi.A fost cea mai buna cursa de pana acum !
Felicitari organizatorilor inca o data!
Old 05-04-05, 17:25   #54
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

Nu comentez cursa ptr ca nu am fost acolo si nu am de unde sa stiu ce si cum s-a intamplat.Din ce mi s-a povestit pare sa fie o cursa bine organizata dac nu cel mai bine pana acum.Multa lume vrea timpii de la cursa.Probabil; ca vor aparea
polifem(scuze daca ti-am gresit nickul) ai facut afirmatia asta:[quote]X-Ray-Eyes ... itZi intZeleg nelamurirea ... dar acuma ... sincer nu mai are rost. Cauta un BMW din ala diesel de 150 CP ... shi da-te cu el ... shi dupa ce itzi iei papara de la el ... o sa realizezi ... ca domnishoara a avut timpi mai buni ca ai tai!
Un 320d nu o sa faca fata in veci vecilor fatza unui SFI si asta ti-o garantez eu ptr ca si eu am sub capota un sfi si cu 320 d sau benzinar ma joc cu ele si daca nu crezi te astept la cta si am sa-ti dovedesc.
Bafta si respect ptr ceea ce faceti
D_M_X is offline  
Old 05-04-05, 17:54   #55
Razvan P

Stage 4

Razvan P's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

un motor de 150 cai turbo diesel de bmw cu chip/flash se joaca cu motoarele SFI ....crede-ma ; nu stiu daca domnisoara de la inedit avea sau nu chip , dar daca avea fii sigur ca a scos timpi mai buni ca ai lui WRC

Razvan P is offline  
Old 05-04-05, 17:55   #56
Razvan P

Stage 4

Razvan P's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

gandeste-te ca ar fugi cam ca leonul argintiu diesel de la noi sau ca golfurile noastre care clar au scos timpi mai buni ca ai lui WRC
Razvan P is offline  
Old 05-04-05, 18:25   #57
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"D_M_X\"
... ca domnishoara a avut timpi mai buni ca ai tai!
Un 320d nu o sa faca fata in veci vecilor fatza unui SFI si asta ti-o garantez eu ptr ca si eu am sub capota un sfi si cu 320 d sau benzinar ma joc cu ele si daca nu crezi te astept la cta si am sa-ti dovedesc.
Bafta si respect ptr ceea ce faceti
Om ... oricum ... chestia cu grupa lui WRC`ul ... a fost o mica neintZelegere. L-am inteles pe Andrei ca s-a suparat.

Cat despre Diesel ... hmmmmmmm ... imi pun banii pe el
1. tractZiune spate ... rulaj SPORT
2. Cuplu mare ...

nu conteaza ca a fost condus de o domnishoara!!!!!

cine shtie ... poate WRC`ul ... nu a scos in 2 manshe timpi mai buni ca bmw`ul ... vrei sa imi zici ca nu este posibil???

respecte!
Old 05-04-05, 18:46   #58
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

de ce nu s-a dat WRC-ul cu LRY-ul la libere? (poate ca acuma nu mai existau discutiile astea)
200SX is offline  
Old 05-04-05, 20:51   #59
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

Deci sa inteleg ca sfi-ul meu are 200 de cp de reusesc sa fac 320d? sau cum? Nu stiu cum a stat treaba cu timpii eu doar am zis ca un 320d nu o sa faca in vecii vecilor un sfi si am inteles ca e si cu cutie automata...in fine nici nu conteaza pana la urma dar am sa va demonstrez ca un 320d fra flsh sau cip sau mai stiu eu ce nu are ce sa faca doar sa se uite eventual dupa un sfi.Eu m-am referit la stock...daca are tuning la partea tehnica ..bravo ei nimic de zis dar stock ...vei pierde banii sincer ati spun...chiar imi pare foarte rau ca nu am putut venii dar mai sunt si alte curse si vedem ce poate si a mea...Andrei stie
Bafta
D_M_X is offline  
Old 05-04-05, 21:13   #60
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Aici erau niste kestii scrise de mine, care au nascut un alt scandal. Consider ca e mai bine sa le sterg. Nu am fost sfatuit/constrans de nimeni. M-am saturat de polemici.
JKV is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -