jkv:
zici ca s-a furat pe fata...
apoi spui ca acuzatiile tale sunt fondate...
poate nu stii ca acuzatiile fara exemple doveditoare se numesc CALOMNIE
este urat, ca aici pe 4tuning sa calomniezi atatea persoane, inclusiv pe noi, care am supervizat cronometrarea, dupa cum ai inteles daca ai citit mai sus, printre stropii de spuma pe care cred ca ii scuipai pe ecran.
scuze atacul, dar lipsa mea din fata calculatorului a facut sa ai posibilitatea sa scrii atatea posturi jignitoare...
foarte urat... inca nu sterg nimic, ca sa fie dovada pentru oricine mi-ar comenta pozitia...
-------------
in legatura cu altceva...
e de bun simt ca greselile altora nu le scuza pe ale tale, asa ca nu mai arunca noroi pe altii, si respecta intai tu regulile inainte de a acuza pe altii
---------------
Quote:
Unii oameni din cadrul organizatorilor (LR) ar trebui sa se mai duca pe la cate-un curs de diplomatie.
|
probabil ca ar trebui sa se duca la cel pe care tocmai l-ai absolvit tu, nu?
---------------------
spui ca esti mandru ca faci parte din MR.... MR nu stiu daca e asa mandru ca faci parte din el...
daca da, e treaba lor, nu ma bag... dar sa ii intrebam pe toti, pe micutzu, lucian, bogdan, ce parere au de posturile tale?
--------------------
spui ca iti manifesti divergentele fata de membrii altor cluburi...
te rugam sa cauti un forum specializat in certuri si dispute si scandaluri
4tuning a fost un forum echilibrat
scandalurile au inceput cu tine, atunci, si au continuat multa vreme...
s-a reusit ajunge la un echilibru dupa mult timp si multa munca din partea mea...
IN NICI UN CAZ SA NU ITI IMAGINEZI CA TE VOI LASA SA READUCI ATMOSFERA DE CERTURI SI JIGNIRI CUM DIN PACATE AI MAI FACUT-O O DATA...
inca un singur post cu caracter ofensiv din partea ta va face sa dispari DEFINITIV de pe forum