Mi-am luat si eu o masinutza acuma, de curand... scara 1/100 ) am trimis-o la tunat in china, dar astia is ocupati acuma cu jocurile lor olimpice si eu zic dupa aia ca mi-o fac si pe a mea , dar ... cica..mai mult de 500 mm/h nu o sa mearga )
bai numai la vorbit aiurea va pricepeti si la impins zvonuri pe strada.... nu exista niciun tuning de la porsche baietu' .... are DIN FABRICA discuri de frana perforate brembo. in rest are un chip mai puternic cred ... si din 225 cp e dus pe la vreo 250-260 Cp.
P.S. am facut eu cu el si incepe sa ma faca usor la sfarsitul treptei a 2-a. Cred ca ma face cu 1.5-2 masini pe 400 de m. Am patit si o faza naspa : la un play cu el mi-a sarit un furtun si pur si simplu a plecat de langa mine ca din pusca de a inebunit Colibanu si Zaher micu. Ziceam cu totii ca are NO2.
P.S. 2 - nu uitati ca acum eu merg in 200-210 CP din cei 310 cp... in care e dusa masina mea - respectiv in loc de 1.2 Bar presiune in turbo merg cu 0.5.
da mi mie suta care nu o folosesti ) poate mai postez ceva pe la accidente
fratii mei, 2 posturi, iar o cearta, v-a zapacit caldura de tot?
cat am sters si modificat zilele astea pe sectiune la noi n-am facut-o tot anul...
chill, ca nu e nimic de castigat din scandaluri
o impresie despre seatul care... " bu aracın gösterge hararet - setine S5 bölümünü kaldırıp turbo satini koydular ama süper olmuş " adica : " bai agarici cum o sterge torpila de langa tine - se tine de S5 binisor , va cadea turbo daca ii mai da asa tare, coaie, deci super cotet. "