Imi faceti si mie o semnatura -- VirtualTuning by Crimz -- in care crimz sa fie acel grafiti si sa se remarge printr-o nimatie schimbarile facute la acea mazda plz
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: Semnaturile voastre facute de noi
salut , am facut si io un gif , sa se aprinda farurile , si merge , se aprind , dar cnd in pun pe forum nu se schimba raman aprinse ? stii cnv cv ?? mai tre sa fac ceva ?
As vrea ceva asa spectaculoss sa fie si cu blitzuri ceva si cu Numele meu prin ea facut asa ceva gen grafiti sa scrie DUMY TUNING intro poza separata multzumesc .
As vrea ceva asa spectaculoss sa fie si cu blitzuri ceva si cu Numele meu prin ea facut asa ceva gen grafiti sa scrie DUMY TUNING intro poza separata multzumesc .
Merci e drgutza dar vreau una sa cuprinda pozele care leam trimis mai mult cu calibra scrisul ceva de genul cum ai facut tu dar intro poza separata sa se plimbe asa si DumY e cu Y multumesc abia astept sa oi vad pe cealalta daca imi faci una cum imi doream ms .