Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: Semnaturile voastre facute de noi
sal.. as vrea si io o semnatura cu pozele astea.daka se poate in ordinea in care le pun io :d. si sa aiba 244.1 kb //sa pot sa o pun aici pe forum .ms.
>>>1. sigla BMW 2.sigla NSL ..si restul pozelor asa cum sunt puse :d. ..sa fie asa ca asta care o am aku ...asa sa se schimbe pozele ..
sal.. as vrea si io o semnatura cu pozele astea.daka se poate in ordinea in care le pun io :d. si sa aiba 244.1 kb //sa pot sa o pun aici pe forum .ms.
>>>1. sigla BMW 2.sigla NSL ..si restul pozelor asa cum sunt puse :d. ..sa fie asa ca asta care o am aku ...asa sa se schimbe pozele ..
as dori si eu o semnatura daca se poate cu pozele de mai jos daca se poate un efect frumos si in coltu stang sus sa scrieti :Virtual Tuning iar jos in coltu drept : By VeX. si scrisu daca se poate ceva grafiti fainutz.pozele is cu un suzuky swift modificate de mine si daca se poate sa mearga pozele in ordinea ce le pun.care ma ajuta si pe mine ii un mare domn si daca va pot si eu amuta cu ceva sunt aici.sal si ms
Care imi face si mie semnatura plzzzzzzzz pozele is la pag 62