salut , ma ajuta si pe mine cineva cu o semnatura ? as vrea bmw-u negru sa fie in stanga paginii si cel verde in dreapta .. si in mijloc sa scrie BZ 99 SKD .. si sa fie smoked asa .. cu niste efecte intunecate dar dragutze , mersi anticipat !
Salut! Care imi face si mie o semnatura ?? (pozele sunt de pe net pt. ca inca nu mia ajuns masina ( ) Faceti ce stiti voi numai sa se aprinda mai intai proiectoarele de ceata si apoi farurile (puneti si niste blitzuri in faruri) ... si numele meu pe undeva prin poza : Florin Tei . Va multumesc anticipat ! Cu respect !
Salut! Care imi face si mie o semnatura ?? (pozele sunt de pe net pt. ca inca nu mia ajuns masina ( ) Faceti ce stiti voi numai sa se aprinda mai intai proiectoarele de ceata si apoi farurile (puneti si niste blitzuri in faruri) ... si numele meu pe undeva prin poza : Florin Tei . Va multumesc anticipat ! Cu respect !
o incercare de la mine
enjoy
app, faina masina ti=ai ales. s-o stapanesti sanatos si fara incidente
salutare! vreau si eu o sematura! cu pozele astea de mai joc si va spun si ideile cam cum as vrea sa fie deci poza cu mine langa masina sa fie in stanga si poza aia cu spatele masinii in dreapta ( unite) , fundal verde fosforescent sau verde asa misto, la poza din stanga sa clipeasca o data un proiector apoi celalalt si apoi farurile amandoua si sa scoata fum din cauciucuri adik din ala de pe stanga kre se vede, si la poza cu spatele masinii sa scoata flacari pe esapament si sa iasa fum sin cauciucurile d pe spate k si cum as face burnout (desi am tractiune fatza) si din cauciucurile de pe fatza, marimea 400x100, si sa scrie undeva asa misto pe acolo D.K. ( pozele sa fie unite intre ele dar sa nu se vada fundalul la ele) sper k ati inteles in mare parte. multumesc anticipat celui kre se baga sa imi faca semnatura.
nu vrei cam multe pt o semnatura? ..nush cine se baga in atatea detalii
Sandrin multumesc mult ! as mai avea o rugaminte ! sa iasa si fum,sau flacari din esapament dak poti sa faci ? k sa fie la rand, ai vazut in prima poza nu e nimik si sterge tu fundalul ala k e enervant baga un verde pls
multumesc!