Salut ! Am si eu nevoie de un pic de ajutor de la voi.
Vreau sa imi faceti si mie o sigla asemanatoare cum e ceea din imaginea atasata, numai ca in loc de VW vreau sa fie stema de la BMW si in loc de OPEL vreau sa fie ... o sapca de politist .
Merci mult !
19** BMW E30 3** UNDER CONSTRUCTION
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Semnaturile voastre facute de noi (500x100 pixeli maxim)
Cum fac sa imi faceti si mie o semnatura smechera cu masinuta mea??? Gasiti poze daca de asta aveti nevoie daca dati click pe actuala semnatura pe ultima/penultima pagina.
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Cum fac sa imi faceti si mie o semnatura smechera cu masinuta mea??? Gasiti poze daca de asta aveti nevoie daca dati click pe actuala semnatura pe ultima/penultima pagina.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Quote:
Originally Posted by D@N_NSL
sper sa iti placa
imi place foarte foarte mult E FOARTE SMECHERA :d...sper ca nu te superi ca am sa o prelucrez putin ...dar ajunge la semnatura in curand ...cand ajung acasa...
Va rog frumos sa faca si mie o signatura cu masina asta dar ceva frumos sa dea flashuri cu farurile , si daca se poate sa apara la sfarsti bo$$u sau ceva de genu fast si daca puteti sa stergeti site ala de jos ca acum a fost cumparata
imi puteti prelucra si mie o semnatura din urmatoarele poze ? ceva de genu cum are marius txa .... un video din poze ... si la sfarsit sa imi apara : BMW for life...
Salutare la artisti. Ceea ce as dori eu la semnatura mea, ceva simplu. Practic sa semene cu asta de acum poate imbunatatita (las la aprecerea voastra) dar sa am un "gif" cu Dacia - inainte si dupa (stock si tuning). Si la Dacia, Opel si VW sa le faca flash farurile. Va multumesc din suflet. Keep up the good work!!!
Quote:
Originally Posted by Cataaa_
imi puteti prelucra si mie o semnatura din urmatoarele poze ? ceva de genu cum are marius txa .... un video din poze ... si la sfarsit sa imi apara : BMW for life...