hai ca trecu un an si nici o poza ca sa ii dai unpic peste guritza la "tfsi" sau un scor de finish stii tu la ce ma refer yo
baga mare nu sta ca nici restul nu dorm
daca ai nevoie de suport la cai in caz ca mai se gaseste vreunul cu nervi "call me" si vom vedea care e treaba ca am si yo prieteni cu calutzi personali nu de firma
greu nene fara bani sa faci orice...acum consuma degeaba....
dar vedem...oricum am avut intentia sa o vand...acum a disparut acea intentie....
ramane de observat ce se va intampla cu ea!
lasa vandutul
doar dc pui mana pe vreun mert dala vechi cu nervi sub capota si motor de peste 2000 si la bani putini cum am auzit ca se laudau unii prin bucale
daca nu si iti place prioetul in sine si iti place sa te implici sari si fa ceva ca uite si a mea ma usuca de bani si poate ca u ai mai multi decat am yo sau nu se stie dar strangi si faci totul din prima nu azi pun arcuri maine le vand ca m-am razgandit si pun altele nu tata gandeste de 15 mi de ori si fa o data si strange piese si cand te apuci desfa tot si fa dintr-o bucata nu cu taraita ca uite eu am zis clar: proiectul meu se va incheia in 2 ani si punct
hai bafta ca poate iti e somn si eu te retin cu ale mele ganduri
multumesc frumos baietzi....
din pacate problemele de alimentare mi-au facut probleme....
dar la urmatoarea legala nu va mai fi la fel...> : ) (si la asta nu zic ca o sa elimin rugina de pe masina!!!)