Quote:
Originally Posted by CoCaine
Nu stiu cati realizeaza adevarata valoare a acestui proiect.Felicitari echipei si mai ales tie G.
Prin prisma acestui proiect se "reinvie" cursele de drag care au cam fost lasate deoparte in favoarea driftului si eu,personal,va multumesc pt asta.
Intrebarile pe care le pun nu sunt legate de masina in sine,ci sunt curios care este pregatirea profesionala a echipei.Si asta nu pt a face critici sau a comenta,din contra,pt a va lauda.Sunteti ingineri,ati terminat facultate de profil?
Spor la treaba in continuare,mai aveti destule de facut intr-un timp relativ scurt.
Banuiesc ca o data cu finalizarea acestui proiect Luca Motorsport va avea multi clienti..intrebarea mea este o sa faceti in continuare masini pt drag?Sunteti specializati pe motoare BMW sau lucrati si cu alte marci?
|
Multumesc si eu personal fac lobby pe langa Gratian pentru a dezvolta si aceasta parte de drag race ........ personal am incredere ca in timp se vor rezolva problemele de organizare si locatie.
Echipa nu este formata din ingineri ...... suntem pasionati de performanta mecanica si asta ne uneste. Avem intradevar si un coleg inginer care face desene tehnice pentru executia pe CNC sau in ateliere de prelucrari mecanice.
In ultimul an am invatat foarte multe din studiu si
greseli propri si sper ca in viitor asta sa ne foloseasca foarte mult. Am mers la
extrem din toate punctele de vedere sperand sa facem cea mai rapida si fiabila masina din Romania proiectata si construita 100% in Bucuresti.
Dupa finalizarea proiectului co. Luca Motorsport in principiu se ocupa in continuare de proiecte
PROFESIONALE de drag /drift /off-road/super-street indiferent de marca. IN paralel vrem sa dezvoltam si un magazin on-line pentru furnizarea de piese de performanta (in urma experintei acumulate putem face recomandari de furnizor si tip) ca turbo/injectoare/ECU standalone si pentru unele marci chip/galeri evacuare/admisie/reg. presiune/rezervoare/westgate/anvelope drag race/ jante/grup/punte/cardan/etc.
Nu am promovat asta pana acum pentru ca EU personal consider ca daca nu ai o masina performanta pentru
DEMO ........................................bip
ps. am vazut semnatura ta superba masina......... in paralel de cca 1 luna sunt proprietarul unui Audi C4 S6 4.2 V8 quatrro pentru care am inceput sa facem studiu de upgrade - motor /supercharger sau 2 turbo /ecu standalone/ upgrade cutie 1/2/ etc