20-12-09, 15:58
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Foarte frumos proiect şi aveţi multe aşteptări de la el, eu vă ţin pumni şi aştept să ajungă la stage 3 ..sau mă rog la 1000 hp
Mă bucur că odată cu acest proiect o să apară şi altele dacă nu pe aceeaşi platformă ..dar vrând să facă mia sub capotă..concurenţă ce să mai , astfel ne-am plictisi
|
|
20-12-09, 18:11
|
|
Stage 2
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Quote:
Originally Posted by yoda
vad ca tot apar brigazi....brigada laf, brigada mom...dar toti uita ca brigada "zi azars" e din ce in ce mai mare si mai puternica iar membrii sunt din garda veche...e un fel de PDL....s-au adunat toti cei capabili din alte cluburi si o parte de independenti si curand o sa ia conducerea!de exemplu in rolul lui boc ar fi bun bpr-ul! hai sa traiti bine si O L E pt CUNOSCATORI !
|
intradevar ..........BRIGADA VECHIE ( CEI MAI BUNI , CEI MAI TARI , ELITA CUM SE ZICE )
MULTA BAFTA CU NOILE STAGIATURI
P.S... SARBATORI FERICITE TUTUROR
|
|
|
20-12-09, 19:46
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by -Mihail
intradevar ..........BRIGADA VECHIE ( CEI MAI BUNI , CEI MAI TARI , ELITA CUM SE ZICE )
MULTA BAFTA CU NOILE STAGIATURI
P.S... SARBATORI FERICITE TUTUROR
|
Sarbatori fericite si tie .. si bafta cu al tau E34 .....
Legat de aceste cuvinte - cu cei mai buni, cei mari tari, elita ... EU PERSONAL nu cred ca ACESTE cuvinte m-a caracterizeaza pe mine personal ( probabil ca ai vazut). Cand masina o sa fie gata si o sa mearga asa cum i-mi doresc atunci putem sa discutam despre care masina este mai buna/tare ca alta si de ce .... poate reusim atunci cu toti sa evitam copilariile de forum si sa discutam profi.
|
|
|
20-12-09, 20:54
|
|
Stage 5
|
o adevarata nebunie de masina bafta in continuare cu ea Sarbatori Fericite
|
|
|
20-12-09, 21:24
|
|
Presedinte THE OTHERS
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
cateva poze............
Last edited by MariusTXA; 20-12-09 at 21:49.
|
|
|
20-12-09, 23:03
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Interesant proiectul,e de urmarit
o intrebare am si eu, bordul de unde e sau ? e de motocicleta?
Multa bafta
|
|
|
21-12-09, 00:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by yoda
vad ca tot apar brigazi....brigada laf, brigada mom...dar toti uita ca brigada "zi azars" e din ce in ce mai mare si mai puternica iar membrii sunt din garda veche...e un fel de PDL....s-au adunat toti cei capabili din alte cluburi si o parte de independenti si curand o sa ia conducerea!de exemplu in rolul lui boc ar fi bun bpr-ul! hai sa traiti bine si O L E pt CUNOSCATORI !
|
OOOO domn doctor mai traiesti, ca de cand nu te-am vazut ,multa vreme a trecut.
|
|
|
21-12-09, 08:23
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Foarte interesant proiectul vostru,felicitari pt tot ceea ce faceti.Sper sa reusiti sa atingeti "target-ul" pe care vi l-ati propus.Spuneti-mi si mie de unde ati cumparat ceasurile acelea suplimentare asa smechere sau sunt facute si sondele le-ati cumparat doar,eventual si un pret daca se poate pt ele.Mersi si multa bafta in continuare cu proiectul
|
|
|
21-12-09, 08:46
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by 76BPR
OOOO domn doctor mai traiesti, ca de cand nu te-am vazut ,multa vreme a trecut.
|
Da Gurita traiesc...bine...astept si eu niste piese ca sa mai bifam o marca in brigada !
|
|
|
21-12-09, 11:21
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by quick_silver2
Interesant proiectul,e de urmarit
o intrebare am si eu, bordul de unde e sau ? e de motocicleta?
Multa bafta
|
Bordul este universal de motocicleta dar merge adaptat si la auto - se pot selecta nr de cilindri.... etc. Este o varianta super OK pentru un proiect custom. A fost o recomandare a unor prieteni si parese ca a fost o idee ff buna.
|
|
|
21-12-09, 11:40
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by salfkm
Foarte interesant proiectul vostru,felicitari pt tot ceea ce faceti.Sper sa reusiti sa atingeti "target-ul" pe care vi l-ati propus.Spuneti-mi si mie de unde ati cumparat ceasurile acelea suplimentare asa smechere sau sunt facute si sondele le-ati cumparat doar,eventual si un pret daca se poate pt ele.Mersi si multa bafta in continuare cu proiectul
|
Ceasurile sunt din domeniul aviatie cu adaptare custom (sonde si soft interpretare) pt Luca Motorsport.
La cerere putem face un pret in fuctie de parametri care vrei sa-i monitorizezi.
G.
|
|
|
21-12-09, 18:56
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Ok,am inteles,e foarte interesanta treaba,chiar nu m-as fi gandit la asta niciodata,felicitari!!!Ti-am trimis un pm ca sa nu poluam topicul cu alte discutii.Mersi
|
|
|
23-12-09, 01:00
|
|
Presedinte THE OTHERS
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Last edited by MariusTXA; 23-12-09 at 01:04.
|
|
|
23-12-09, 01:51
|
|
Stage 5
|
Foarte frumos lucrat...laudele nu isi mai au rostu!Bafta pentru tot ceea ce ti-ai propus.
|
|
|
23-12-09, 03:26
|
|
Stage 4
|
o intrebare am si eu.sper sa nu se fi scris si sa nu fi citit pana acum despre ceea ce o sa intreb,cn se ocupa de soft??se face la noi in tzara sau in afara ??
multa bafta cu masina si sper sa o vdm in primavara p pista:P si dc nu si p strazi
|
|
|
|
|