Pe mine m-a costat 100euro, si cam atat e pretul pentru orice volan...
Stiu ca la prima vedere pare mult, dar..... iti spun mai e un tip din baneasa care imbraca volanul in piele cu 170ron, dar am vazut poze, masini si volane facute de el, nu prea arata foarte bine, ba mai mult, la mine cand l-am sunat mi-a zis ca n-are rost sa d-am pielea veche jos, asa ca m-am razgandit in privinta lui(celui din baneasa)...
Pe tipu acesta ill cheama Marius - 0722911703 - marius4dd
are atelierul prin Berceni.
In alta ordine de idei, azi m-am chinuit 20 de minute sa-mi montez oglinda noua, dar am reusit, am avut de ales intre a cumpara o oglinda originala, 450ron la bavaria doar geamul, sau o oglinda, originala, importata din germania, din 'dezmembrari' auto.... adica stiti voi
60ron...
Mi-am luat si oglinda si mi-au ramas si bani pentru un plin de benzina.
Inca n-am gasit jante cu et40... o sa mai caut pentru ca sincer tare imi e sa nu cumva, sa atinga aripa, pe viraj, cu et35 mai ales ca masina o am coborata.
Caius tu te-ai scos, ai pus 225/40r17 (chiar daca in talon ai 225/45) eu nu stiu daca o sa gasesc pe piata 225/35r18, sau daca gasesc la cate 4-5sute oiro e vreo anvelopa.
LE. M-am uitat acum pe net si diferenta de viteza intre 225/40 su 225/35 este mica de tot, 3% deci pierd 6km, la 200la ora... pfff what ever, o sa se duca acu ala mai tare inspre 220, si toti din masina o sa ramana