Hmm, prea multe cifre, prea complicat... prea multe optiuni, parca am ajuns iar la perioada ( acum 25-30 de pagini) cand imi alegeam jantele... photoshopuri chestii, trestiii...
Nu stiu, dintre toate, Mtech 2 imi place foarte mult... dar sincer.. intradevar parca sunt prea multe.
Intr-un fel are si gelu dreptate.. Mtech1, e frumoasa, daca asa a iesit masina din fabrica dar nu are nimic deosebit fata de OEM...
Buza alpina sincer nu ma atrage foarte mult... chiar nu... poate spuneti ca sunt taran, si nu stiu ce e aia calitate.... it just doesnt do it for me.
O sa ma navighez netul cautand bari/kituri pentru a mea bruneta. Excludem amercanismele, Estrada si asa mai departe care sunt extraordinar de kitchoase si execrabile.
Anyway, dupa cum am promis, un set de poze facute azi dimineata (cu masina cat de cat curata), pentru ca un drum spre servici + toate strazile udate de catre firmele de salubrizare rezulta.. masina jegoasa again...
So here it is, my black beauty
Dinou scuzele de rigoare, poze facute cu telefonul etc etc, mai trebuie coborata de bot un pic, etc etc... si asa mai departe...
Oricum luna asta, si luna viitoare, vreau sa ii pun xenon si in faza lunga.... (o boala de a mea) si neaparat o bara mai draguta....
Enjoy!
PS. Ne vedem peste o sapt la intalnirea e46club.