29-12-08, 16:19
|
|
 Stage 5
|
Re: E36 - Project MHT
Quote:
Originally Posted by cj90rzv
Bai Insane rzw ........ scrie mare si citetz
omu vrea sa culeaga info de la lume .. sa vada mai multe optiuni .... si vii tu repede sa dai peste nas la toata lumea ... ca ce smeker te crezi tu ... daca nu ai nimica de zis interesant .. ..,,de park ar conta ce zici tu .. conteaza ce zice omul a cui e toppicul ..... si daca chiar nu stii sa citesti iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm......
|
si apropo stopurile sunt oribile astea la care faci tu referire
astea sunt cele mai frumoase stopuri p mht
|
|
|
30-12-08, 01:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Intotdeauna va fi cate ceva de facut la un BMW, niciodata nu va fi asa cum ne-am dori. Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca. Momentan sunt la interior(dvd 2din, ecrane in tetiere, boxe fata - spate, condensator, statie JBL si probabil playstation, plus retapitata integral) si in luna ianuarie voi umbla la motor.....ce va fi si cum va arata, vom vedea. Ca sa-i fac damblaua lui R5, piesa de rezistenta de care amintea el, are legatura cu cutia, mai exact cu schimbatorul si poate ma ajuta el cu poze ca sa vedeti despre ce este vorba....oricum, pot spune ca este diferenta foarte mare de ce aveam inainte.
|
|
30-12-08, 01:24
|
|
 Stage 5
|
Sa vedem,nerabdatori ce o sa iasa pe masina lui Horica !Sa revii cu poze ...
|
|
|
30-12-08, 05:31
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by flipper
Intotdeauna va fi cate ceva de facut la un BMW, niciodata nu va fi asa cum ne-am dori. Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca. Momentan sunt la interior(dvd 2din, ecrane in tetiere, boxe fata - spate, condensator, statie JBL si probabil playstation, plus retapitata integral) si in luna ianuarie voi umbla la motor.....ce va fi si cum va arata, vom vedea. Ca sa-i fac damblaua lui R5, piesa de rezistenta de care amintea el, are legatura cu cutia, mai exact cu schimbatorul si poate ma ajuta el cu poze ca sa vedeti despre ce este vorba....oricum, pot spune ca este diferenta foarte mare de ce aveam inainte.
|
Pai daca nu l-ai cinstit pe Nea Vasile,ca iti tragea un short shift de il pomeneai!Mosu are contract cu Active autowerke  !Bafta Horica si mai da si tu pe la garaj ca nu mai avem poza aia ata mistoo!
|
|
|
30-12-08, 05:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Insanerzw
Sa vedem,nerabdatori ce o sa iasa pe masina lui Horica !Sa revii cu poze ... 
|
ti-am mai spus eu tie odata  ai rabdare  cu rabdarea faci muuuuuulte
"Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca"
pai mai gandeste-te de inca 2 ori  si poate il cumperi   spun eu 
respectele mele domn prezidente ^  ^
|
|
|
30-12-08, 07:21
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Am condus masina si nu se compara cu ce am eu la mine zici ca mesteci in mamaliga, e crima short shift ul isi merita bani ! ma bate gandu sa imi iau si eu 
30-12-08, 11:03
|
|
 Stage 5
|
Cum ma ENK'ule sa mesteci in mamaliga la E36 :O :P taci ca e frumoasa asa cum e si a ta  !
|
|
|
30-12-08, 15:16
|
|
 Stage 5
|
Cu prima ocazie iti arat, sa vezi diferenta
|
|
|
30-12-08, 16:10
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
eu mi-am cumparat timonerie noua.. pe original.. toate bucsile.. tijele. maneta tot.. m-a dus vreo 9mil. cat m costa short shiftu ?
|
|
|
30-12-08, 17:33
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Quote:
Originally Posted by browser
Sunt mai late, oricum arata marfa 
|
si noi care credeam ca e diferenta de facelift.... la naiba
|
|
|
31-12-08, 00:03
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-14-BYE
eu mi-am cumparat timonerie noua.. pe original.. toate bucsile.. tijele. maneta tot.. m-a dus vreo 9mil. cat m costa short shiftu ?
|
La banii astia iti iei 2 timonerii stock si tot nu se vor compara cu short shiftul.
|
|
|
31-12-08, 00:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hanneman
Pai daca nu l-ai cinstit pe Nea Vasile,ca iti tragea un short shift de il pomeneai!Mosu are contract cu Active autowerke  !Bafta Horica si mai da si tu pe la garaj ca nu mai avem poza aia ata mistoo!
|
Asta e, ma descurc cu ce am, iar in legatura cu poza aia.....ghinionul vostru mai baieti.  Cand voi mai avea timp sa trec, chiar o sa mai trec, chiar mi-e dor de voi. HANNEMAN iti doresc ca noul an ce vine sa fie mult mai bun decat cel care tocmai este pe sfarsite.
|
|
|
31-12-08, 08:42
|
|
 Stage 5
|
Multmesc de urari!Sper ca la anul sa reusesc sa ma asez la start langa tine!
|
|
|
31-12-08, 08:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hanneman
Multmesc de urari!Sper ca la anul sa reusesc sa ma asez la start langa tine!
|
Atunci o sa fie cu totul alta treaba cu melcisori cu dastea...
Quote:
Originally Posted by alexutzu
si noi care credeam ca e diferenta de facelift.... la naiba
|
Ha very funny nebunaticule
|
|
|
31-12-08, 18:15
|
|
|