25-12-08, 16:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
|
Re: E36 - Project MHT
Quote:
Originally Posted by Insanerzw
Dar ce stopuri ai vrea...din alea cromate?a?ce are masinuta aia care nu e la locul ei zi si mie !?!Te caci tu rpd in gusturile omului!
|
da tu ce esti avocat ? omu a zis parerea lui  care e problema ?
|
|
|
25-12-08, 17:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Si daca lu X si Y nu ii plac asta inseamna ca nu le place la nimeni sau este asa cum zic ei!?Sa ii dea bani de alte stopuri daca tot zice ca nu ii place! 
|
Prietene, asta e un forum, vezi-ti de treaba ta daca nu stii ce inseamna asta. Nu va exista niciodata o masina pe placul tuturor.
|
|
|
25-12-08, 21:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by MARI_NSL
da tu ce esti avocat ? omu a zis parerea lui  care e problema ?
|
Poate fi ce vrea el, doar o singura remarca.....el ma cunoaste personal mult mai bine decat multi altii de pe aici care isi spun parerea doar ca sa se afle in treaba si probabil ori nu au masina, ori habar nu au ce inseamna pasiune.
|
|
25-12-08, 21:41
|
|
|
Banned
 Stage 4
|
Bai Insane rzw ........ scrie mare si citetz
Quote:
Originally Posted by flipper
Suna a SF, dar nu-mi venea altceva in minte decat acest nume. M-am tot gandit la masinuta mea care este foarte blanda si mi-a venit in cap ceva...dar am nevoie de mai multe idei. E36 va intra la modificat, deci de acum inainte coupe-ul care il detin il voi denumii....''PROJECT MHT''. Astept ideile voastre in materie de modificari...sunt si eu curios. Masina arata in momentul de fata destul de bine, dar intotdeauna se poate si mai bine.
|
omu vrea sa culeaga info de la lume .. sa vada mai multe optiuni .... si vii tu repede sa dai peste nas la toata lumea ... ca ce smeker te crezi tu ... daca nu ai nimica de zis interesant .. ..,,de park ar conta ce zici tu .. conteaza ce zice omul a cui e toppicul ..... si daca chiar nu stii sa citesti iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm......
|
|
|
25-12-08, 21:46
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by cj90rzv
iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm......
|
Stopurile astea sunt hidoase !
|
|
|
25-12-08, 21:48
|
|
|
Banned
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by browser
Stopurile astea sunt hidoase !
|
 )))) fiecare....  ))) atunci cele cele de m3 raman cele mai frumoase albe cu rosu
|
|
|
28-12-08, 23:03
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
horia.. bafta cu masina.. astept inca o liniutza cand o fi uscat pe jos.. sa iti mai vad odata curu cum se indeparteaza d mine
|
|
|
28-12-08, 23:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cj90rzv
Bai Insane rzw ........ scrie mare si citetz
omu vrea sa culeaga info de la lume .. sa vada mai multe optiuni .... si vii tu repede sa dai peste nas la toata lumea ... ca ce smeker te crezi tu ... daca nu ai nimica de zis interesant .. ..,,de park ar conta ce zici tu .. conteaza ce zice omul a cui e toppicul ..... si daca chiar nu stii sa citesti iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm......
|
Daca vroiam stopuri din astea imi puneam de foarte multa vreme, stopurile care le am in acest moment pe masina mi se par destul de OK si la locul lor. Eu zic ca masina a evoluat destul de bine si va mai evolua, dar totul se face in timp. Si daca tot veni vorba de modificari aduse masinii, am schimbat nasul cu unul tip M. Masina urmeaza sa plece la tapitat. In cel mai scurt timp deasemenea imi voi schimba franele cu unele de la EBC PERFORMANCE BRAKES, voi opta mai mult ca sigur pentru placute GREEN STUFF sau RED STUFF, care sincer nu se compara cu nimic de pe piata romaneasca.
PS/ Cand am zis ca vreau idei, m-am referit la idei bune, nu la altele mai proaste. In materie de tuning exterior, crede-ma ca stiu toate accesoriile posibile si imposibile pentru o masina, deoarece comercializez elemente tuning.
Last edited by flipper; 28-12-08 at 23:14.
|
|
|
28-12-08, 23:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-14-BYE
horia.. bafta cu masina.. astept inca o liniutza cand o fi uscat pe jos.. sa iti mai vad odata curu cum se indeparteaza d mine 
|
 Cu tine oricand.
|
|
|
28-12-08, 23:16
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
si eu te iubesc  ))
|
|
|
29-12-08, 00:27
|
|
 Stage 5
|
bine bine ai mai schimbat cate ceva dar pisa de rezistenta nu o vad pe lista...
|
|
|
29-12-08, 00:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
In caz de nu stiai are magazin de piese tuning co!73  asa k .....nu va mai dati voi cu parerea ce trebuia si ce nu!Ai vazut-o vreodata live? 
|
Tinere, am inteles ideea, sunteti prieteni, va cunoasteti sau te bagi in seama cu japca.
Cat despre masina, are foarte multe minusuri pana la plusuri.
Jantele + anvelop, folia de pe masina cu bule, farurile care n-au nici o treaba si nu le inteleg scopul, bandourile laterale care nu completeaza pachetul M, bandourile de pe bari si difuseru spate care ar trebui facute negru mat, sita bara fata, portbagajul astupat. Bineinteles, multe din lucrurile de aici nu o sa le inteleaga cineva care este paralel cu ce inseamna BMW si modificare/personalizarea unuia.
|
|
|
29-12-08, 04:48
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
cum arata nasul ala tip M ??
|
|
|
29-12-08, 08:18
|
|
 Stage 5
|
Sunt mai late, oricum arata marfa
Last edited by browser; 29-12-08 at 08:21.
|
|
|
29-12-08, 08:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by flipper
Daca vroiam stopuri din astea imi puneam de foarte multa vreme, stopurile care le am in acest moment pe masina mi se par destul de OK si la locul lor. Eu zic ca masina a evoluat destul de bine si va mai evolua, dar totul se face in timp. Si daca tot veni vorba de modificari aduse masinii, am schimbat nasul cu unul tip M. Masina urmeaza sa plece la tapitat. In cel mai scurt timp deasemenea imi voi schimba franele cu unele de la EBC PERFORMANCE BRAKES, voi opta mai mult ca sigur pentru placute GREEN STUFF sau RED STUFF, care sincer nu se compara cu nimic de pe piata romaneasca.
PS/ Cand am zis ca vreau idei, m-am referit la idei bune, nu la altele mai proaste. In materie de tuning exterior, crede-ma ca stiu toate accesoriile posibile si imposibile pentru o masina, deoarece comercializez elemente tuning.
|
eu cam asta propun  sa faci...........................................ext erioru arata bine 
stii ca am mai vorbit noi odata  nu te inteleg  la exterior arata bine  nu te lua dupa altii
Rotrex C30-94 trim supercharger
Last edited by Marian_nebunu; 29-12-08 at 08:36.
|
|
|
|
|