09-07-12, 15:18
|
|
Stage 5
|
Re: E36-le meu.Masina care ma face fericit!
Quote:
Originally Posted by florineluspr
Cumpar admisie 3.0 M54!!Daca vinde careva asa ceva, astept oferte!
|
Eu stiu ca tu cumperi admisie de M54, dar sa stii ca-ti mai trebuie si-un adaptor pentru clapeta de acceleratie. La M52 clapeta este pe cablu iar la M54 este comandata electronic, eu mi-am comandat acest suport din Germania, dupa ce am pierdut timpul incercand sa-l fac eu.
Ca sa pui admisia de M54b30 pe M52B28tu iti trebuie urmatoarele piese:
1. Admisia de M54B30 - cod BMW 1161 7 525 753
2. Valva DISA (Adjuster unit) - cod BMW 1161 7 544 805
3. Adaptor pt. clapeta de acceleratie http://www.too-much-concepts.de/
Restul este plug&play.
P.S.: Cand e gata masina si esti prin Bucuresti da-mi un telefon s-o vad si eu live. M-am hotarat, o sa pun M54B30 pe al meu.
09-07-12, 21:53
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by XAVIER
Eu stiu ca tu cumperi admisie de M54, dar sa stii ca-ti mai trebuie si-un adaptor pentru clapeta de acceleratie. La M52 clapeta este pe cablu iar la M54 este comandata electronic, eu mi-am comandat acest suport din Germania, dupa ce am pierdut timpul incercand sa-l fac eu.
Ca sa pui admisia de M54b30 pe M52B28tu iti trebuie urmatoarele piese:
1. Admisia de M54B30 - cod BMW 1161 7 525 753
2. Valva DISA (Adjuster unit) - cod BMW 1161 7 544 805
3. Adaptor pt. clapeta de acceleratie http://www.too-much-concepts.de/
Restul este plug&play.
P.S.: Cand e gata masina si esti prin Bucuresti da-mi un telefon s-o vad si eu live. M-am hotarat, o sa pun M54B30 pe al meu.
|
Da boss stai linistit ca ma descurc cu totul.Adaptorul ala pentru clapeta de acceleratie il fac fara probleme acasa nu e o problema pentru mine treaba asta.Ma intreseaza sa se pupe admisia pe chiuloasa asta.Valva disa cred ca se potriveste asta dar daca nu o cumpar direct cu admisia de 3.0
Sunt curios daca iese ceva in +, oricum sunt multumit de cum trage acum!!
In Bucuresti ajung cam in 1 luna cu masina sa zic asa....Te sun oricum
Bafta maxima!
|
|
|
09-07-12, 22:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Da boss stai linistit ca ma descurc cu totul.Adaptorul ala pentru clapeta de acceleratie il fac fara probleme acasa nu e o problema pentru mine treaba asta.Ma intreseaza sa se pupe admisia pe chiuloasa asta.Valva disa cred ca se potriveste asta dar daca nu o cumpar direct cu admisia de 3.0
Sunt curios daca iese ceva in +, oricum sunt multumit de cum trage acum!!
In Bucuresti ajung cam in 1 luna cu masina sa zic asa....Te sun oricum
Bafta maxima!
|
Admisia se potriveste perfect in schimb Disa nu are nicio treaba, trebuie neaparat cea de la 3 litri...adaptorul ala stiu ca se poate face si acasa, am incercat si eu dar nu mi-a placut ce-a iesit desi cred ca "mergea" ... Castigul eu il estimez la min. 10 CP ...merita... zic eu
|
|
|
13-07-12, 22:42
|
|
Stage 5
|
Pregatiri in mare...
De luni intra pe mana vopsitorului!Eu momentan nu prea mai am ce face la ea.Maine mai antifonez pragrile cu teorosol sa fie perfect netede si cam aia e pana pe 22 cand o scot din cabina....
|
|
|
13-07-12, 22:52
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Culoare ?
|
|
|
13-07-12, 22:56
|
|
Stage 5
|
Rouge de feu.... in pagina anterioara este o fotografie la cutia de vopsea
|
|
|
14-07-12, 00:15
|
|
Stage 5
|
Dati-mi o recomndare in legatura cu uleiul motor.
Habar n-am ce sa folosesc...
Ma gandeam la :
-BMW longlife am vazut ca pe ambalaj scrie made in DE, mortii lui
-Castrol dar de la noi nu prea am sanse sa gasesc ceva facut un DE
-Liqui moly, am inteles ca ar fi o alternativa buna dar nu stiu ce sa zic.
La motul nu prea ma incumet, pentru ca am avut o experienta tare neplacuta cu o motocicleta si de atunci n-am mai pus motul in nici un motor!
Longife-ul ala de la BMW se fabrica numai in DE?, sau si prin alte tari....
Aaaa si mai am nevoie de un cal pentru cotiera si un contact cu EWS, sa aibe loc de cititor.Vreau si cel putin butucul de pe partea soferului cu el!
|
|
|
14-07-12, 14:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Dati-mi o recomndare in legatura cu uleiul motor.
Habar n-am ce sa folosesc...
Ma gandeam la :
-BMW longlife am vazut ca pe ambalaj scrie made in DE, mortii lui
-Castrol dar de la noi nu prea am sanse sa gasesc ceva facut un DE
-Liqui moly, am inteles ca ar fi o alternativa buna dar nu stiu ce sa zic.
La motul nu prea ma incumet, pentru ca am avut o experienta tare neplacuta cu o motocicleta si de atunci n-am mai pus motul in nici un motor!
Longife-ul ala de la BMW se fabrica numai in DE?, sau si prin alte tari....
Aaaa si mai am nevoie de un cal pentru cotiera si un contact cu EWS, sa aibe loc de cititor.Vreau si cel putin butucul de pe partea soferului cu el!
|
Din cate stiu eu BMW longlife e facut de castrol, eu pun BMW Longlife 5w30 in al meu si sunt foarte multumit.
|
|
|
15-07-12, 00:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by XAVIER
Din cate stiu eu BMW longlife e facut de castrol, eu pun BMW Longlife 5w30 in al meu si sunt foarte multumit.
|
Cred ca tot asta o sa incerc si eu acum!
Astaseara am dat de belea...Am rupt grupul!
Am dat masina jos de pe rampa ca antifonasem pragurile sa o bag in garaj pana luni dimineata cand intra la vopsit.Plec de pe loc sa intorc la 50 metri de intrarea in garaj.Cand sa introc plec de pe loc si am accelerat dar nu foarte tare cat sa se rupa, si dintr-o data poc poc s-a facut zob un satelit in el si axul central de tine satelitii, s-a rupt in doua bucati!!Asta s-a intamplat la 3000-3500 rpm in viteza 1 accelerat usurel nu fortat!Cat l-am chinuit pana acum nu a crapat si astaseara si-a dat duhul.Problema e ca luni tre sa duc masina 20 de km si n-am diferential...Am satelitii dar n-am axul ala ca sa il repar pe asta pana imi iau alt grup!Problema e ca m-a lasat tocmai acum cand sunt la limita cu banii, cu vopsitul......
Daca aveti un diferential bun dar carcasa mare de vanzare la un pret accesibil sunt intresat!Vreau sa fie 3.45 sau 3.15 nu mai lung nu mai scurt!
Maine vad eu cum il vulcanizez pe asta sa duc si sa aduc masina acasa...
Eventual dau un OBC cu 18 butoane complet complet la schimb cu diferential carcasa mare si alt obc mic la schimb!Ofer maneta, gong tot tot, inclusiv schita pentru montaj!!
|
|
|
15-07-12, 02:20
|
|
Stage 5
|
salut. am eu un diferential normal 3.15 sau 3.45 a fost pe masina mea 1.8IS pot sa ti-l vand daca ti se potriveste
|
|
|
15-07-12, 10:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kingkahn
salut. am eu un diferential normal 3.15 sau 3.45 a fost pe masina mea 1.8IS pot sa ti-l vand daca ti se potriveste
|
Stiu, dar de la Cluj pana la mine... costa transportul mai mult decat diferentialul!
Oricum imi caut numai carcasa mare+planetare!Momentan ii pun alt ax la asta al meu si in cel mai scurt timp il schimb cu carcasa mare....
|
|
|
15-07-12, 18:51
|
|
Stage 5
|
Intr-un final ne miscam!Cu frica pana iau diferential carcasa mare+planetare!
|
|
|
15-07-12, 19:21
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Incearca sa facit tot posibilul sa dai jos de la luneta baghetele acelea de plastic (cheder) ca am observat ca tot nu mai ai colturile care le unesc si la vopsit apar probleme gen creturi in lac.
E46 320d touring BR 04 KRO
|
|
|
15-07-12, 21:47
|
|
Stage 5
|
Chederele alea sunt prinse cu luneta cu tot mortii lor.Le-am finisat eu cat de cat intradevar colturi nu au dar oricum raman negre, nu se vopsesc!
|
|
|
16-07-12, 10:55
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Chederele alea sunt prinse cu luneta cu tot mortii lor.Le-am finisat eu cat de cat intradevar colturi nu au dar oricum raman negre, nu se vopsesc!
|
stiu ce zici dar vopsitorul o sa puna scoch de hartie sa izoleze si cand o sa il dezlipeasca atunci sunt sanse mari sa iti increteasca lacul de pe caroserie
|
|
|
|
|