20-07-12, 20:26
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Re: E36-le meu.Masina care ma face fericit!
Quote:
Originally Posted by florineluspr
La mine s-a folosit klar totul, de la vopsea la diluant, lac, intaritor si filler....
Cand am vopsit-o data trecuta nu am avut conditiile actuale dar atunci nu era necesar polish.Acum s-au dat mai multe straturi de lac, 3-4 din ce imi aduc aminte si pe alocuri are imperfectiuni in lac, ca un praf asa, dar cred ca iese la polisat si acest lucru mi-a garantat si vopsitorul.Abia astept ziua de sambata...Pana nu o vad cum vreau eu nu pot fi linistit!!
Oricum momentan sunt cam falit si nu prea mai am resurse sa pentru masina....
Nu vreau sa mai am cheltuieli neprevazute!Sper sa iasa ok la polisat.Lac este destul si am de unde lua din el...
|
Din cauza ca a dat vreo 3 straturi de lac , de asta ti a iesit asa ! cele care ies cu luciul ala aproape perfect e ca se da doar un strat maxim , dar pe parcursul timpului e belea daca ajunge la vopsea zgarietura !
|
|
|
20-07-12, 21:48
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Abia astept sa vad maine ce iese....Apoi de luni ma apuc de completat, si sper sa fiu gata pana la meeting
|
|
|
21-07-12, 02:01
|
|
Stage 5
Member of: [CSR]
|
super ti-a iesit prietene!!!!
acu nervi de otel sa ai la impachetat
|
|
|
21-07-12, 08:39
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti]
|
Depinde de conditiile in care se vopseste masina,sa fie curate filtrele in cuptor,vopsea,lac bune si evident de mana si stilul vopsitorului. Unii dau mana de lac si apoi corecteaza cu polish altii o scot direct fara sa fie necesar polish. A mea e vopsita de 2 ani si nu a fost polishata niciodata.Urmeaza sa ii fac un polish profi ca in soare se vede un pic de panza de paianjen pe ea de la spalat.
Eu zic sa mai astepti cu polish-ul sa se traga vopseaua bine pe masina.
Ricko daca ajungi la Bucuresti am la cine sa o polishezi la bani buni.
21-07-12, 09:58
|
|
Stage 5
|
In bucuresti exista un singur om care stie cu ce se mananca un Polish ca la carte, si nu este deloc ieftin
|
|
|
21-07-12, 17:38
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by da_joint
Depinde de conditiile in care se vopseste masina,sa fie curate filtrele in cuptor,vopsea,lac bune si evident de mana si stilul vopsitorului. Unii dau mana de lac si apoi corecteaza cu polish altii o scot direct fara sa fie necesar polish. A mea e vopsita de 2 ani si nu a fost polishata niciodata.Urmeaza sa ii fac un polish profi ca in soare se vede un pic de panza de paianjen pe ea de la spalat.
Eu zic sa mai astepti cu polish-ul sa se traga vopseaua bine pe masina.
Ricko daca ajungi la Bucuresti am la cine sa o polishezi la bani buni.
|
Scuze de off, joint ajung la bucuresti prin 8 dar nu stau decat pt aripi si fitment si o tai la mare pana la meeting , nu e graba cu polishul , cum am zis mie mi se pare ca a iesit super,
Ps poate ne vedem la o poveste prin buc )
|
|
|
21-07-12, 21:28
|
|
Stage 5
|
Salut.
Nici la mine cand a fost vopsita ultima data nu trebuia neaprat polisata, a fost scoasa bine din pistol,dar acolo nu aveam conditiile care le-am avut de data asta.....
Acum am aflat si eu, dar la mine s-a intamplat ceva pe la cabina la ventilatie si aia a creeat ceva probleme.Acum totul e ok.A fost polisata astazi si a iesit ok.Asta e stilul lor aici unde am vopsit eu.Dau lac mai mult si apoi le poliseaza integral.Acum e bine....
In poze nu se vede 100% adevarul dar e ok acum.
Oricum asta e...acum n-am ce mai face!!
Urmeaza sa fac manerele la usi din nou negre, pentru ca vin cam ciudat pe culoarea masinii.
Last edited by florineluspr; 21-07-12 at 21:31.
|
|
|
21-07-12, 22:02
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Like !
|
|
|
22-07-12, 21:11
|
|
Stage 5
|
Mi-am mai facut si astazi dupa amiaza de lucru, usurel asa...
N-am avut stare si am montat oglinzile, eleronul, lustruit si montat triplele...
Partea proasta e ca am pierdut emblema de pe spate , dar 90% cred ca mi-a fost sutita.....
|
|
|
24-07-12, 21:17
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Nu arata rau nici cu manerele vopsite. Numarul l-as fi lipit cu dubla-adeziva. O vedem live la meeting?
|
|
|
24-07-12, 21:39
|
|
Stage 5
|
Manerele 90% le fac din nou pe negru.Eu nu am vrut in culoarea masinii initial dar vopsitorul a zis sa facem o incercare si daca nu imi place, e usor de vopsit negru.Sa vad cum vin celelalte piese pe masina si apoi vad ce fac cu manerele.\.
Referitor la vopsit...nu stiu ce sa mai zic, rau nu a iesit dar nici cum ma asteptam, si asta nu stiu cui se datoreaza....
Oricum un lucru este sigur cand vopsesc pragurile de M o sa vopsesc si capota din nou pentru ca ea este cu problema, ai are ceva impuritati in lac!Oricum acum nu mai am ce face, faptul e consumat, banii s-au dus o sa rezolv capota si cam aia e.
Numarul este prins cu surubele direct pe prinderea originala a suportului pentru numar.Asa a fost mereu si vine bine.Chiar n-am nici un stres referitor la numarul de imatriculare
|
|
|
26-07-12, 23:09
|
|
Stage 5
|
Sondaj: Bord cu airbag in dreapta sau fara??Nu stiu ce sa fac, sa il schimb sau nu...Imi place si fara, parca are o linie mai aparte, dar cand ma uit ca toti isi pun cu airbag, ma gandesc sa fac si eu treaba asta.Ce credeti?
|
|
|
26-07-12, 23:23
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florineluspr
Sondaj: Bord cu airbag in dreapta sau fara??Nu stiu ce sa fac, sa il schimb sau nu...Imi place si fara, parca are o linie mai aparte, dar cand ma uit ca toti isi pun cu airbag, ma gandesc sa fac si eu treaba asta.Ce credeti?
|
Bord cu airbag in dreapta
|
|
|
26-07-12, 23:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GOGU_VL
|
Subscriu!
|
|
|
27-07-12, 12:16
|
|
Stage 5
Member of: [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by GOGU_VL
|
dar sa fie si functional 100% !
felicitari florinel pt toata munca depusa !
|
|
|
|
|