22-06-11, 20:32
|
|
Stage 5
|
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Mersi, cand esti prin zona suna-ma
|
cu siguranta, numa ca nu stiu cand o sa ajung prin Hd, eu as vrea sa vin in fiecare weekend dar... nu se poate
spune-mi ce urmeaza? cu ce o "impodobesti" ?
22-06-11, 20:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TazMan
Acu serios, de ce ti-ai luat cabrio???... ca sa iti pui hard top ?
|
ce nu-i clar....??? sa ai vara cabrio si iarna coupe.... ...in plus ptr putine fize bineinteles.....
|
|
|
22-06-11, 22:23
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Street 4 Cars]
|
dupa mine i as lasa hardtopul de culoare neagra ca sa ii dea asa o nota distinctiva si sa fie visibila ca e cabrio cu hardtop ....asa toata argintie o sa zica multi ,, cunoscatori'' ca e coupe
Faruri,motoare,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane, bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,plastice interior-motor,praguri,bari fata spate,geamuri,oglinzi,cauciucuri,butoane,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer,semnalizari,fete de usi,arcuri,amortizoare,carlige remorcare....
alexandruozn - idmess
0762472558 mobil 23/24h
|
|
|
22-06-11, 23:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ozn_yakuza
dupa mine i as lasa hardtopul de culoare neagra ca sa ii dea asa o nota distinctiva si sa fie visibila ca e cabrio cu hardtop ....asa toata argintie o sa zica multi ,, cunoscatori'' ca e coupe
|
+1
si mie imi place ft mult cum arata cu hardtopul vopist asa...
|
|
|
22-06-11, 23:48
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by *HD_85_GEL*
cu siguranta, numa ca nu stiu cand o sa ajung prin Hd, eu as vrea sa vin in fiecare weekend dar... nu se poate
spune-mi ce urmeaza? cu ce o "impodobesti" ?
|
De unde sa incep? Sa o iau in ordinea prioritatilor:
Rulment stanga spate ( e praf )
Discuri fata de frana ( unul e fisurat putin )
Garnitura capac culbutori
O bobina de inductie
Geamul de la usa din dreapta nu se coboara/ridica la deschidere/inchidere de usa.
Pompa servo
--
Apoi:
Faruri cu lupa, semnale afumate, proiectoare noi cu folie galbena grila negru mat. ( FARA ANGEL EYES )
Bari M, praguri M, bandouri M, ma mai gandesc daca ii pun eleron sau nu.
Vopsit total, oscilez intre Individual Moonstone ( nu sunt sigur daca e gri sau albastru in talon ) si Individual Stratusgrau ( cum am avut E46-le, sigur e gri in talon ) sau Individual Brass. Hardtop-ul o sa vad daca il vopsesc, daca nu, sigur va avea ceva pe el in culoarea masinii ( floricele, rotite, tribale, etc )
In interior vadere + obc de 18 butoane + dublu climatronic + piele scortisoara ( la fel cum am avut pe E46 ), doua medii decente, statia DLS RA20 si ovalele 10/7 DLS ce le am acasa.
Roti....ceva care sa nu-mi dea bataie de cap cand urc 2 persoane in spate, probabil un style 5 facute ca la carte.
Sper sa-l gat in 2-3 ani
Quote:
Originally Posted by ozn_yakuza
|
Quote:
Originally Posted by bogdan.t
+1
si mie imi place ft mult cum arata cu hardtopul vopist asa...
|
Culoarea e un mov inchis si e plin de zgarieturi, probabil la primavara voi vopsi toata masina. Am pus o poza cu un cabrio cum ziceti voi
22-06-11, 23:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Culoarea e un mov inchis si e plin de zgarieturi, probabil la primavara voi vopsi toata masina. Am pus o poza cu un cabrio cum ziceti voi
|
da, arata ft. bine cu toate ca mie nu imi prea place albul pe E36, dar e doar un "gust" de-al meu.
|
|
|
23-06-11, 00:26
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Moonstone ( E60 ), Stratusgrau (Z8 ) si Brass ( E46 )
|
|
|
23-06-11, 00:32
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
O idee
tourmaline violet metalic ( seria 3 ) si ruby black ( seria 6 ) !
|
|
|
23-06-11, 00:33
|
|
Stage 5
|
toate 3 sunt misto!
|
|
|
23-06-11, 00:34
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SAX1987
O idee
tourmaline violet metalic ( seria 3 ) si ruby black ( seria 6 ) !
|
Nu vreau sa schimb culoarea in talon. Ruby Black e criminala culoarea. Oricum, culorile Individual sunt greu de prins pe aparat foto.
80% va ramane stratusgrau
Last edited by xxdadixx; 23-06-11 at 00:38.
|
|
|
23-06-11, 00:52
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
Hardtop-ul o sa vad daca il vopsesc, daca nu, sigur va avea ceva pe el in culoarea masinii ( floricele, rotite, tribale, etc )
...
...
...
Sper sa-l gat in 2-3 ani
|
Ce floricele nebunule? ) popcorn poate
Din ce vopsele ai enumerat tu nu stiu ce as alege..greu greu..dar pe e46 era ce trebuie stratusgrauu
Nu-l gati in 2-3 ani eventual il vinzi ca tu te plictisesti repede(gasesti alt "vis" sa-l indeplinesti)
keep up the good work
23-06-11, 01:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Nu vreau sa schimb culoarea in talon. Ruby Black e criminala culoarea. Oricum, culorile Individual sunt greu de prins pe aparat foto.
|
100% pentru ambele afirmatii!!!
|
|
|
23-06-11, 07:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
ma mai gandesc daca ii pun eleron sau nu.
Hardtop-ul o sa vad daca il vopsesc, daca nu, sigur va avea ceva pe el in culoarea masinii ( floricele, rotite, tribale, etc )
Sper sa-l gat in 2-3 ani
|
eu as zice fara eleron, e mai frumos, parerea mea...
in legatura cu hardtop-ul, daca tot vrei sa lipesti ceva pe el, eu as zice sa-i faci niste pistoane sau ceva ce are legatura cu masina, floricele ar fi prea de tot "pisi dadi"
Quote:
Moonstone ( E60 ), Stratusgrau (Z8 ) si Brass ( E46 )
|
cred ca ar da foarte bine Moonstone, e foarte placuta culoarea si cred ca ar intoarce multe gaturi pe strada ... acum totul ramane la alegerea ta.
Eu iti doresc numa bine si sa poti s-o aranjezi asa cum iti place.
Bafta multa in proiect!
|
|
|
23-06-11, 10:12
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Quote:
De unde sa incep? Sa o iau in ordinea prioritatilor:
Rulment stanga spate ( e praf )
Discuri fata de frana ( unul e fisurat putin )
Garnitura capac culbutori
O bobina de inductie
Geamul de la usa din dreapta nu se coboara/ridica la deschidere/inchidere de usa.
Pompa servo
--
Apoi:
Faruri cu lupa, semnale afumate, proiectoare noi cu folie galbena grila negru mat. ( FARA ANGEL EYES )
Bari M, praguri M, bandouri M, ma mai gandesc daca ii pun eleron sau nu.
Vopsit total, oscilez intre Individual Moonstone ( nu sunt sigur daca e gri sau albastru in talon ) si Individual Stratusgrau ( cum am avut E46-le, sigur e gri in talon ) sau Individual Brass. Hardtop-ul o sa vad daca il vopsesc, daca nu, sigur va avea ceva pe el in culoarea masinii ( floricele, rotite, tribale, etc )
In interior vadere + obc de 18 butoane + dublu climatronic + piele scortisoara ( la fel cum am avut pe E46 ), doua medii decente, statia DLS RA20 si ovalele 10/7 DLS ce le am acasa.
Roti....ceva care sa nu-mi dea bataie de cap cand urc 2 persoane in spate, probabil un style 5 facute ca la carte.
Sper sa-l gat in 2-3 ani
|
Senzatie daca il faci asa rupi norma
Quote:
|
Cel mai tare E46 ever pacat ca nu am avut suficienti $$$
Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
Ce floricele nebunule? ) popcorn poate
Din ce vopsele ai enumerat tu nu stiu ce as alege..greu greu..dar pe e46 era ce trebuie stratusgrauu
Nu-l gati in 2-3 ani eventual il vinzi ca tu te plictisesti repede(gasesti alt "vis" sa-l indeplinesti)
keep up the good work
|
Corect lasa sa-l faca si cand il vinde la un pret sub piata sarim cu $$$ sti doar ca el face acte de binefacere
23-06-11, 11:16
|
|
Stage 5
|
indiferent cum il faci, ideea e sa-ti placa tie... si, tot farmecul sta in agitatia ce se intampla in toata perioada asta de transformare (cheltuiala)...spor la treaba si, banuiesc ca prioritatile sunt alea tehnice, nu???
|
|
|
|
|