![]() |
E36 - Cabrio XxDADIxX
10 Attachment(s)
In sfarsit mi-am realizat un vis, E36 cabrio.
|
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
Pune Tramont-urile pe ea ;) |
Quote:
E destul de joasa masina, trebuiesc modificari serioase sa intre alea pe ea. Le dau la schimb pe un hardtop. |
Hehe, tot a venit vara, ti-ai tras decapotabila :D, felicitari pentru achizitie.
Pentru inceput ai putea sa pui folie pe stopuri, sa se le schimbi, astea sunt triste :cry: Aaaaa si volanul :???:, sincer, e oribil. Multa bafta, sa vedem un bimmer veritabil ;). |
Da ce s-a umplut de cabrio pe aici :shock: Trebuie sa-mi iau si eu neaparat :D
Spor la modificari :D ai ceva de lucru la ea ! |
7 Attachment(s)
Acum ori niciodata :lol: asa am zis si eu.
Azi am lucrat de dimineata pana seara la ea. Am decocalarit-o cat am putut -Schimbat volan cu unul de M3 recent imbracat in piele ( cusaturi in culorile M ) - Schimbat presuri ( nu raman astea dar ceva mai bun nu am avut ) - Schimbat becuri in semnalizari - osram diadem - Schimbat stergatoare - Dezlipit protectiile TypeR de pe usi si restul actibildelor de pe ea inclusiv cel cu Motor Sport Racing de pe usa de la rezervor si taurul de pe portbagaj. - MP3 Alpine - Am aruncat iepurasul de la oglinda si suportul de pahare si telefon mobil. - Am strans lemnul de langa butoanele de deschis geamurile ca isi lua zborul. - Am vopsit iesirile tobei cu negru mat. ------ Stopurile le vand sau le schimb cu cele de M in stare cat mai buna. Volanul vechi se vinde ------ Cam atat pe ziua de azi Multumesc pt ajutor Kedy |
felicitari,poate vin azi pana la deva sa vad masina :twisted:
|
arata interesant..:) dar sa dai e36 negru full de optiuni pe o masina cam cheala.. probabil tia placut iddea de cabrio oricum sa speram ca ajunge macar cum erau celelalte adika de succes:D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
-- Ontopic De azi se aude muzica si in fata. O fata de usa avea doua difuzoare din fabrica, cealalta doar unul :suspiciou. |
Sa o folosesti sanatos!!! Sigur o sa iasa extraordinar, spor la treaba cu ea!!
Vad ca si tu ai o problema cu luneta, sa-mi spui si mie ce si cum faci ca sa o remediezi. |
2 Attachment(s)
Sa o stapanesti sanatos!
Referitor la stopuri poti sa faci ce am facut si eu cu ajutorul unui spray rosu de stopuri de la Duplicolor , macar provizoriu. Multa bafta in continuare! |
Quote:
So pedalezi cu placere :woowoo: Ce inima are 1.6? pacat ca ai dat jos tauru ala de pe portbagaj :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Nu s-a pus pe cabrio motor de 1.6 :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning