Pai plecarea a fost mai buna decat cea a lui Cosmin. S-a demonstrat ca 4x4 pleaca mai bine decat o tractiune spate. Am vb ieri cu, Cosmin care a citit nu stiu unde ca Alpina declara ca 320D la 200CP are 7.4 suta. Deci cum a reusit sa faca masina care are 6.7 s suta tinand cont ca aia avea 4x4, cutie hidramata si Cosmin sustine ca tipul respectiv a plecat bine cu ea?! Am incredere in cei de la Alpina si cred ca timpul de 7.4 s este real.Cosmine, ar fi bine sa pui link aici sa vedem si noi unde scrie.
e oficial site-ul ...www.alpina-automobiles.com... si domn' vlad nu iti mai pune asa de multe intrebari k adevarul este dincolo de noi!) pune mana si du-te la biserica sa te rogi sa fac eu rost de bani sa pun ce am vb pe masina!
Mane, m-as duce la biserica sa ma rog dar sunt ateu. Las' ca faci tu rost de bani. Nu mai iesi, nu mai mananci la McDonald's =)), nu-ti mai iei haine etc. De Craciun poate iti dau si eu ceva. =))
Cand o sa-si puna rotile cred ca este mai concludent sa se repete cursa pt ca atunci o sa aibe aderenta mai buna si rezultatul s-ar putea sa fie altul.