Modificari: -chip Master Tuner
-evacuare Borla
-schimbator de viteze M
-folie Expert Detailing(daca vreti si voi ma cautati 0721233300)
Planuri de viitor:
-jante pe 18"
-turbina
-kit Rieger
Sincer imi place la nebunia masina aceasta,dar o singura intrebare am pt tene,de ce diesel???....vad k ai bani de bagat in ea de ce nu tzi-ai luat una pe benzina,in fine sa o stapanesti sanatos si cat mai multzi calutzi.........sai dai cat mai mult fum
K am uitat sa intreb,sa nu-mi zici k expert detailing auto este al tau,ma refer la un magazinu acela de pe expozitziei........si sincer mi se pare k te-am vazut pe tene si cu masina ta si plecasei cu scartz dupa care ai parcat-o,era frumoasa foc masinutza,curata k lacrima(asa o tzi mereu).....?????????
De ce diesel!?!...pai la intrebarea asta am mai multe raspunsuri! 1.motorul mi se pare excelent (163cp,340NM) 2.cuplu enorm 3.gusturile nu se discuta:P 4. "D" e doar la intimidare ...daca nu ma crezi incearca sa ma prinzi
dap intr-un fel ai dreptate,iar dak o sa mai tunezi ceva pe ici pe colo la motor o sa ai un cuplu foarte mare............hai k a fost tare faza cu d(pt intimidare) normal gusturile nu se discuta,doar eram curios tnx pt raspuns