re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
eu numai vand nimic .. am ramas marcat cand am vazut pe ce maini putea ajunge rechinul meu .. numai ciobani... il citez pe unu " Gogule se invarte frumos..ah? cati cai daia are? da mai mult de 1000 nu iti dau" :d in momentu ala a cazut ceru pe mine si am zis ca masina asta nu o sa o dau niciodata
Eu am ajuns la concluzia ca nu il dau de multa vreme,cu toate ca nici nu am avut de gand.E mai usor sa il pastrezi si sa-l intretii decat sa speri ca iti scoti banii pe care i-ai investit.
Quote:
Originally Posted by Tod3rik
eu numai vand nimic .. am ramas marcat cand am vazut pe ce maini putea ajunge rechinul meu .. numai ciobani... il citez pe unu " Gogule se invarte frumos..ah? cati cai daia are? da mai mult de 1000 nu iti dau" :d in momentu ala a cazut ceru pe mine si am zis ca masina asta nu o sa o dau niciodata
eu unul sincer ma bucur k nu il dai..vorba lu piratu v.....e mai usor sa il intretii decat sa incerci sa iti scoti investitia...eu nu cred k pt tine masina aia are doar valoare materiala..
la voi baieti a venit iarna....?k aici in bacau e...meserie...ninge de 2 zile in continuu si zapada nu apuca sa se topeasca...asa k distractia e maxima.bafta!
Quote:
Originally Posted by blondu316
viva la bordura luata )
auu nasol...e grav..?nu stiti baieti pe careva care ar avea de vanzare niste oz racing pe 15"??caut si nu gasesc..pe bazar sunt multe anunturi dar fara date de contact..