Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 16-01-08, 20:24   #646
einstein79

Stock

Default re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Salut. Sunt si eu posesorul unui BMW E21-324, cu un motor diesel de 2400ccm. Motorul merge foarte bine, e el putin mai puturos, dar e puternic, dar nu pot scoate tot de la el di cauza tobelor. Cine l-a avut a pus ce a putut (finala e de -atentie-dacie).Bineinteles k o tot bubuie, asa k vreau sai pun una pt capacitatea acestui motor. Dak puteti careva sa ma ajutati sau makr sa-mi dati un sfat unde as putea rezolva problema. Mai am cateva k bieleta stanga, ambreiaj,stop dreapta,si cateva retusuri. Cand va fi gata o sa pun si poze cu fetita mea. Va salut si "ape lini RECHINILOR" ))
einstein79 is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 20:40   #647
blondu316

Stage 3

blondu316's Avatar

Member of:
[VW]

stopuri am ... bieleta cred ca am , ambreiaj nu merita la mana a 2-a mai bn iti iei nou ? ....sa stii ca nu e o rusine ca ai finala de dacie ) am vrut si eu sa imi pun odata una de supernova...dar m-am razgandit......bafta si mult succes daka vrei stopuri ma anunti...cu bieleta tre sa ma uit
blondu316 is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 22:19   #648
MON-u
Old School Cars

Stage 5

MON-u's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by 17LUC View Post
ce jante te intereseaza
oz 15" superturismo wrc..am postat cateva pagini mai inapoi o poza cu modelul./..dar nu noi...pana in 12-13 mil...
MON-u is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 22:24   #649
MON-u
Old School Cars

Stage 5

MON-u's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by einstein79 View Post
Salut. Sunt si eu posesorul unui BMW E21-324, cu un motor diesel de 2400ccm. Motorul merge foarte bine, e el putin mai puturos, dar e puternic, dar nu pot scoate tot de la el di cauza tobelor. Cine l-a avut a pus ce a putut (finala e de -atentie-dacie).Bineinteles k o tot bubuie, asa k vreau sai pun una pt capacitatea acestui motor. Dak puteti careva sa ma ajutati sau makr sa-mi dati un sfat unde as putea rezolva problema. Mai am cateva k bieleta stanga, ambreiaj,stop dreapta,si cateva retusuri. Cand va fi gata o sa pun si poze cu fetita mea. Va salut si "ape lini RECHINILOR" ))
dar nu cred ca sa fabricat e 21 cu motor de 2.4 diesel vreodata!!cred k este o greseala..sau a fost pus motorul anterior..? nui e30 al tau?
Old 16-01-08, 23:38   #650
17LUC

Stage 2

17LUC's Avatar

Quote:
Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON View Post
oz 15" superturismo wrc..am postat cateva pagini mai inapoi o poza cu modelul./..dar nu noi...pana in 12-13 mil...
vezi ca nu arata extraordinar pe rechin. am vazut unul in germania da nu sint pt e21 ...... faci cum crezi
17LUC is offline   Reply With Quote
Old 17-01-08, 15:55   #651
einstein79

Stock

Quote:
Originally Posted by blondu316 View Post
stopuri am ... bieleta cred ca am , ambreiaj nu merita la mana a 2-a mai bn iti iei nou ? ....sa stii ca nu e o rusine ca ai finala de dacie ) am vrut si eu sa imi pun odata una de supernova...dar m-am razgandit......bafta si mult succes daka vrei stopuri ma anunti...cu bieleta tre sa ma uit
Am comandat bieleta, dupa servici ma duc sa o iau, sper k de data asta mia-au adus-o pe cea care imi trebuie,prima incerckre a fost ratata. Cu ambreiaju am rezolvat, avem pe cine in sb care pune fete pe disc, am dat 200 si merge f bine. Stopurile la ce pret le donezi
Old 17-01-08, 16:02   #652
einstein79

Stock

Quote:
Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON View Post
dar nu cred ca sa fabricat e 21 cu motor de 2.4 diesel vreodata!!cred k este o greseala..sau a fost pus motorul anterior..? nui e30 al tau?
Salut. Ai dreptate ,e modificat, nu e motoru original, de aceea am nevoie de tobe pt un motor asa mare. Ai vreo idee?
Old 17-01-08, 16:51   #653
MON-u
Old School Cars

Stage 5

MON-u's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Salut. Ai dreptate ,e modificat, nu e motoru original, de aceea am nevoie de tobe pt un motor asa mare. Ai vreo idee?
pe la dezmembrari ai incercat?tie iti treb evacuare de urs..e 30..si astea sa gasesc mai usor is mai raspandite..cauta si pe acolo poate gasesti ceva bun la un pret rezonabil!succes!
Old 17-01-08, 16:53   #654
MON-u
Old School Cars

Stage 5

MON-u's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
vezi ca nu arata extraordinar pe rechin. am vazut unul in germania da nu sint pt e21 ...... faci cum crezi
dak ai vreo poza cu jantele astea pe un rechin te rog puneo aici sa vad si eu..k nici eu pana acum nam vazut rechin cu jantele astea..
Old 18-01-08, 21:18   #655
adirt

Stage 2

adirt's Avatar

Quote:

dami un raspuns daca mai ai masina
o am. cunosti pe cineva in sibiu a luat legatura cu mine in seara asta, a zis ca vine sa o vada luni
adirt is offline   Reply With Quote
Old 18-01-08, 22:31   #656
blondu316

Stage 3

blondu316's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Am comandat bieleta, dupa servici ma duc sa o iau, sper k de data asta mia-au adus-o pe cea care imi trebuie,prima incerckre a fost ratata. Cu ambreiaju am rezolvat, avem pe cine in sb care pune fete pe disc, am dat 200 si merge f bine. Stopurile la ce pret le donezi
pai vrei doar stopurile sau cu tot ???stopuri 50 ambele...daka vrei cu totu...1 bulion
Old 19-01-08, 00:22   #657
MON-u
Old School Cars

Stage 5

MON-u's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
pai vrei doar stopurile sau cu tot ???stopuri 50 ambele...daka vrei cu totu...1 bulion
afaceristule!dar tu nu o sa mai ai nevoie de piese?sau esti hotarat sa vinzi rechinul?..ca mar bate un gand..mai am pe cineva in familie care vrea la 16 ani tot rechin!Bfata si numai bine!
Old 19-01-08, 00:25   #658
blondu316

Stage 3

blondu316's Avatar

Member of:
[VW]

pai ce sa fac cu el ca sta in parcare de 2 sapt.... ..si piese daka am multe...ce draq sa fac cu ele ?
Old 19-01-08, 19:54   #659
MON-u
Old School Cars

Stage 5

MON-u's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
pai ce sa fac cu el ca sta in parcare de 2 sapt.... ..si piese daka am multe...ce draq sa fac cu ele ?
dar de ce sta in parcare...nu ai bani de benzina..sau ai vreo pb la el?in primavara dak nul il dai pana atunci sar putea sa til iau eu..o sa ne intindem la negocieri seriose..pana atunci mai treb sa strang niste banuti..bafta!
Old 19-01-08, 21:49   #660
17LUC

Stage 2

17LUC's Avatar

Quote:
Originally Posted by adirt View Post
o am. cunosti pe cineva in sibiu a luat legatura cu mine in seara asta, a zis ca vine sa o vada luni
nu cunosc pe nimeni eu am tot asteptat un raspuns si nimic de la tine
17LUC is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -