da stiu, si m-am gandit foarte mult 2.5 cred ca e cel mai ok! si xcum cand o sa am bani in urmatoarele 2 luni asta o sa fie pasul pe care-l fac. si dupa aia cand o sa am alti bani o sa-i pun turbo...
momentan m-am cam dus in jos cu finantele, dar macar stiu ca i-am facut tabla, si exteriorul cat de cat. pana la urma cred ca-i pun un 2.5 dar nu acum intr-o luna, 2! asta e... incetu` cu incetu` le fac pe toate
Bine ca ai scapat de cancer, acum poti sa te gandesti doar la 2.5. Abia astept sa o ascult
da da, am scapat de cancer acum trebuie sa scap si de inima asta slabutza dupa ce fac asta, facem o sesiune de ascultari sper sa imi fac un cadou pana in August!
eeeh chiar acum am bagat masina la vopsit, la indreptat la mici retusuri si pe langa asta o sa-i pun si bara de M pe fata si saptamana cealalta o sa-i pun si pe spate !
barosane ne lasi sa ajteptam aja cund postezi poze cu finalul.. oricum trebie sa iasa treaba buna.. te salut apropo ce este 318 sau 320 ? ma intreb k parca 320.ul are doua tobe, o faci doua culori?
ma gandeam sa mai astept sa-i fac niste poze dar hai ca pun :-p scuze de calitatea filmuletului dar un n70 nu poate face minuni cand vine vb de filmat! urmeaza si alte poze dar momentan astea`s toate