Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-06-09, 13:35   #121
E30_Power
Banned

Stage 5

Default Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Superba masina, am vazut-o prin oras de cateva ori si multa lume a intors capul dupa aceasta pisica Superba sa ai grija de ea! Numai bine!
E30_Power is offline  
Old 08-06-09, 13:40   #122
Gycone

Stage 5

Gycone's Avatar

La 100 cai nu conteaza asa mult tractiunea . Eu stiu ca 316 coupe face 100 km/h in 13 sec iar compactul in 12.60 , dar de obicei scoti mai putin decat in carte.

@Rogan : Deci nu te-a lasat in pace pana nu te-ai dat cu el?
Gycone is offline  
Old 08-06-09, 16:09   #123
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Red face Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Quote:
Originally Posted by BMnWA View Post
pentru un renault,alea 16v trag destul de bine, iar motorul de bmw de 1.6 nu e unu de la care sa te astepti la rezultate. 316 de fabrica scotea 0-100 un aproximativ 12,5- 13 secunde , iar un megane scoate intr-un 10.5-11. Dupa 15 ani de stat pe asfalt nu cred ca mai scoate nici una timpii respectivi. Oricum parerea mea e ca ai cale lunga pana il dovedesti pe respectivul cu 16v-le. Importanta e plecarea ta care daca nu este aproape perfecta nu te iarta nimeni.
am avut si eu un renault megane II 1.6 16v dar nu tragea cum trage bmw-u asta xcum megane I e mult mai ushor ca megane II si normal ar trebui sa fiu pe acolo si eu am scos 12.6 pe 0-100.
Quote:
Originally Posted by sprinter View Post
316i coupe face suta in 11.3 secunde din fabrica... ( eu unul pot face pariu ca cu masina mea pot scoate suta in jurul a 12 secunde ) diferenta dintre motoare ar fi ca bmw ul are motor SOHC 8v ( nu stiu ce tip de motor are renault ul ) teoretic cursa ar trebui sa fie echilibrata.... dar la mijloc mai intervine si pilotul...
ma, eu cred ca ai vazut gresit, nu cred ca face 11.3 din fabrica, mi s pare extrem de bine pt un 1.6... stiu ca intervine si pilotul dar eu zic ca am schimbat si am plecat foarte bine... adik am schimbat exact la 6000 rpm cand trebuie
Quote:
Originally Posted by e36adigolan View Post
yo cred k nu ar trbui sa te faca megane.. yo am facut cu clio sport f1 200caluti dar nu ma luat.. de fapt nu cred ca au sansa astia cu renault.. pt k bmw e fortza la plecare..
da, dar u ai 2.0 24 v 150cp si na trage mult mai bine decat 1.6, si probabil baiatu cu f1 de 200 caluti a plecat prost sau nu i-a tras masina, pentru ca stiu foarte bine de ce e in stare un clio f1 200 cp, trage grav... iar plecarea mea a fost una foarte buna am plecat cu o masina in fata meganului dar intr-a 2-a simteam ca nu trage ca de obicei ...
Old 08-06-09, 16:13   #124
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Talking Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Quote:
Originally Posted by GYCONE View Post
La 100 cai nu conteaza asa mult tractiunea . Eu stiu ca 316 coupe face 100 km/h in 13 sec iar compactul in 12.60 , dar de obicei scoti mai putin decat in carte.

@Rogan : Deci nu te-a lasat in pace pana nu te-ai dat cu el?
si eu ziceam la fel ca nu prea conteaza tractiunea, dar totusi m-a facut Ponpilica cu meganu... nu acuma gycone ci data trecuta dar si acum ar trebui sa fie la fel ca na... nu i-am facut nik la motor ... poate curatam si noi motorasu ala saptamana asta ce zici?
Quote:
Originally Posted by E30_Power View Post
Superba masina, am vazut-o prin oras de cateva ori si multa lume a intors capul dupa aceasta pisica Superba sa ai grija de ea! Numai bine!
mersi mult de aprecieri! dar, sincer in Bz aici nush dak sunt prea multi pasionati ca sa stie ce inseamna cu adevarat o pisica, si mai repede le ia capu o masina mai noua "stock" decat una in care s-a bagat multa pasiune si multi nervi... oricum mersi!
roGan is offline  
Old 08-06-09, 16:20   #125
DJSeba

Stage 5

DJSeba's Avatar

Member of:
[KIA]

rogan nu te speria de faza asta...cu multa munca si pasiune o aduci tu pe linia de plutire...adevaru e ca o mashina ca asta de mult numai are caii care ii avea din fabrica..si asta e ceva foarte normal
Old 08-06-09, 16:25   #126
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Thumbs up Re: E36 - m-am indragostit prea repede

da, seba ai dreptate dar crede-ma ca din August 2008 tot fac cate ceva la masina, sper ca pana in August 2009 sa-i pun si motorul pe care mi-l doresc de atata vreme, 2.5 24v.... cat d cat pana acum am facut cam tot ce-am putut face... mai am de munca dar sper sa le fac pe toate cu cap... ushor ushor o sa reusesc
roGan is offline  
Old 08-06-09, 16:28   #127
DJSeba

Stage 5

DJSeba's Avatar

Member of:
[KIA]

de cele mai multe ori graba strica treaba, asa ca sfatul meu ar fi s faci toate incet si cu cap numai sa iasa bine...ca asa prospectez si eu piatza de vreo 2 ani dupa vreo pisik, dar eu am pretentzii asa ca mai astept
DJSeba is offline  
Old 08-06-09, 16:43   #128
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

da... ai grija cu piata asta pentru ca uneori poate fi cu dus si intors... studiez piata si oferta la facultate si de cativa ani ma tot zbat cu chestia asta, asa ca stiu unele chestii interesante iar in legatura cu pretentiile stii ca niciodata nu o sa poti impaca capra cu varza mai greu e sa gasesti ceva pentru sufletul tau... asa am patit-o si eu: am vrut piele, suspensii sport, scaune incalzite, trapa si un motor cat mai mic ca sa pot face alte chestii cu banii economisiti din consumul mai mic de benzina iar acuma vreau motor mai mare, clima... se schimba pretentiile de la o vreme la alta
roGan is offline  
Old 08-06-09, 16:45   #129
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Wink Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Quote:
Originally Posted by C_kst View Post
1st day....
doar o poza ma nebunule? din cate am facut xcum frumoasa poza, se vede aici diferenta intre suspensii

mi-am pus si eu azi tetierele pe spate imi place la nebunie cum se vede si pe langa asta mai atasez o poza mai recenta nu ma pot abtine cu pozele
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	08062009851.jpg
Views:	84
Size:	219.9 KB
ID:	955326   Click image for larger version

Name:	08062009852.jpg
Views:	89
Size:	202.6 KB
ID:	955327   Click image for larger version

Name:	04062009846.jpg
Views:	121
Size:	362.7 KB
ID:	955328  

roGan is offline  
Old 08-06-09, 16:49   #130
DJSeba

Stage 5

DJSeba's Avatar

Member of:
[KIA]

intotdeauna e bine sa incepi cu un motor mic si chiar daca e dus ala se poate schimba ...la caroserie e mai greu de refacut si etc....la mine favoritu e 1.8 is deoarece stiu ce poate si unde poti sa-l duci...cand ai 2.5 24 valve deja o tragi in cercuri te duci la linii sa vezi dup-aia bucsaraie schimbate si capete de bara de o sa te intrebi la un moment dat de ce dracu mai bag bani...si niciodata nu m-am orientat la noi in tara, aici e mancatorie nu poti sa iei niciodata o mashina buna si daca tot vorbesc de achizitzie am gasit multi oameni in germany foarte pasionatzi si iti ofereau toate facturile ei din fabrica pana acum ce-i drept mashina venea cu un pretz ridicat dar se merita la asa ceva platita si taxa d inmatriculare la noi....scuza-ma daca cumva te plictisesc...mult noroc cu ceea ce vrei sa faci in continuare la mashina
DJSeba is offline  
Old 08-06-09, 16:57   #131
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Arrow Re: E36 - m-am indragostit prea repede

nu ma plictisesti stai linistit imi place sa vad ca sunt destui pasionati pe aici... stii la ce ma refer... xcum eu vreau sa-mi pun 2.5 doar pt mine nu pt drifturi nu pt altceva... probabil o sa ma bag la drag atata tot, ca fac parte dintr-un club si nu pot sta cu un 2.5 doar sa ma plimb cu el you get the point. iar in legatura cu preturile masinilor, asta e marea prostie la noi in tara: iti iei o masina din Germania, o superbitate dai vreo 4000 pe ea, pentru ca zici ca merita ca pm, ca na, ca batman ca toate astea... o aduci in tara te mai duce ink 1000 drumu si cand o duci la rar si la politie constati ca taxa e cat ai dat u pe masina... nu-ti vine sa le dai in cap???? d`aia nici n-am fost sa votez aseara...
roGan is offline  
Old 08-06-09, 17:17   #132
DJSeba

Stage 5

DJSeba's Avatar

Member of:
[KIA]

de taxa nu-mi fac eu mari probleme ca de anu viitor s-ar putea sa numai poata s perceapa taxa decat ca un fel de impozit anual cum e in tzarile civilizate si inca chestie, vor fi obligati sa recunoasca normele euro din alte tzari. adica daca vine din nemtzia cu euro 2 asa ramane nu o trec non euro.......ce am gasit eu la 5000 nu-ti mai trebuie niciodata tot m-packetu original jante de m originale deci tot OEM cu factura interior alcantara M plus multe altele si zic ca 5000 merita pe deplin dat fiind faptu ca a fost si verificata de o ruda care e mecanic de vreo 10 ani acolo.
DJSeba is offline  
Old 08-06-09, 17:20   #133
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Quote:
Originally Posted by DJSeba View Post
de taxa nu-mi fac eu mari probleme ca de anu viitor s-ar putea sa numai poata s perceapa taxa decat ca un fel de impozit anual cum e in tzarile civilizate si inca chestie, vor fi obligati sa recunoasca normele euro din alte tzari. adica daca vine din nemtzia cu euro 2 asa ramane nu o trec non euro.......ce am gasit eu la 5000 nu-ti mai trebuie niciodata tot m-packetu original jante de m originale deci tot OEM cu factura interior alcantara M plus multe altele si zic ca 5000 merita pe deplin dat fiind faptu ca a fost si verificata de o ruda care e mecanic de vreo 10 ani acolo.
da, e smecherie la 5000 de euro! xcum astia de aici din tara au facut toate prostiile posibile, masina Euro 2 in Germania ei aici o trec Euro 1... pai da fu****-n g*** de tarani obositi... va bateti joc de lume! sa speram ca de la anu o sa se perceapa ca un impozit. bafta la cumparat!
roGan is offline  
Old 08-06-09, 18:37   #134
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Wink Re: E36 - m-am indragostit prea repede

urc niste poze de la TIBCO 2009
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 468.jpg
Views:	63
Size:	1.61 MB